تاپیك ويژه پرسش وپاسخ هايويون وهايويژن و ايكلاس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

hossein1358

مدیر بازنشسته
2010-01-10
752
1,733
45
با سلام من یک iclass 9696 معمولی دارم با کانال kliksat.farhad مشکل داره دستگاه دوستم همین جوره چند دقیقه که کار می کنه تصویر ثابت می شود اما صدا درسته کانال روی که جابجا می کنم درست می شود اما بازم تصویر ثابت می شود با حالا چیکار کنم با نرم افزار جدید هم اپدیت کردم نشد

عزیزم تمام دستگاههای ایکلاس این مشکل رو دارن . شما برای حل این مشکل باید تصویر شبکه کلیک ست رو دوتایی کنی یعنی دکمه pip رو بزنی تا تصویر دوتایی بشه که در این حالت یک تصویر ثابت هست ولی تصویر دیگه درسته

باتو

Banned
2010-10-26
22
44
سلام دوستان من به دومشکل بزرگ دررسیور9595 برخوردم لطفاپاسخ دهید:
1.وقتی میخواهم نرم افزار(هرنرم افزاری) به رسیورازطریق فلش usb انتقال دهم رسیورهنگ کرده وخاموش میشه ودیگه هیچ کلیدی حتی کلیدپاورکنترل کارنمیکنه وبایدازپشت رسیورراخاموش روشن کنم .مشکل چیست؟
2.من کلا دو جهت هاتبردوw3 رادارم .وقتی تک تک جهتها رابه سوئیچ میزنم کارمیکنه ولی وقتی دوجهت رابه سوئیچ میزنم رسیورسوئیچ رانمیشناسه وفقط یه جهت رامیاره؟ مشکل چیست؟
ممنون

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 1 person

star irsat

مدیر بازنشسته
2011-02-23
1,192
5,650
سلام دوستان من به دومشکل بزرگ دررسیور9595 برخوردم لطفاپاسخ دهید:
1.وقتی میخواهم نرم افزار(هرنرم افزاری) به رسیورازطریق فلش usb انتقال دهم رسیورهنگ کرده وخاموش میشه ودیگه هیچ کلیدی حتی کلیدپاورکنترل کارنمیکنه وبایدازپشت رسیورراخاموش روشن کنم .مشکل چیست؟
2.من کلا دو جهت هاتبردوw3 رادارم .وقتی تک تک جهتها رابه سوئیچ میزنم کارمیکنه ولی وقتی دوجهت رابه سوئیچ میزنم رسیورسوئیچ رانمیشناسه وفقط یه جهت رامیاره؟ مشکل چیست؟
ممنون

سلام رسیور رو از طریق کابل و کامپیوتر یکبار نرم افزار کارخانه ای بریز بعد با جدیدترین نرم افزار اپگرید کن و تنظیم کارخانه ای بکن مشکل حل میشه

2- این مشکل سوییچر چند دلیل داره 1. کابل .2 سوییچر 3. تنظیمات سوییچ -اگه از تنظیمات و کابل مطمعنی مشکل از سوییچر میباشد از سوییچر starsat یا discovery استفاده کن

silent_Eagle

کاربر
2011-03-24
5
7
سلام به آقایون، من طبقه این تاپیک مشکل با سوتیچر رفتم کامل جلو فقط آخرین لیست کانال هارو گرفتم حالا این پیغام خطا روی تمام تصویرم هست، می*شه کمک کنین لطفا؟؟؟
this reciever's S/W has not been updated for more than 4 months, please receive the recent SW from the shop to update
قبلا اینجوری نبود لطفا کمک کنین تورو خدا

• Like

rasooltaha

کاربر
2010-01-08
7
6
27
با سلام . در مورد ریسیورهای هایووژن اونایی که مشکل ظبط کردن داشتن (برنامه ظبط شده از ریسیور بیشتر 1ساعت را نمیتونستن از خود ریسیور نگاه کنن دستگاه هنگ میکرد ) مشکل از نرم افزاره نه ازusb نرم افزار کارخانه بریزید بعد 2تا نرم افزار بعد از کارخانه ( قدیمی)که اومده رو دستگاه بریزید دیگه هنگ نمیکنه .برای باز کردن کانالها هم از سافکتکم جدید استقاده کنید.

• Like

arta00

کاربر VIP
2009-05-19
17
17
سلام به آقایون، من طبقه این تاپیک مشکل با سوتیچر رفتم کامل جلو فقط آخرین لیست کانال هارو گرفتم حالا این پیغام خطا روی تمام تصویرم هست، می*شه کمک کنین لطفا؟؟؟
this reciever's s/w has not been updated for more than 4 months, please receive the recent sw from the shop to update
قبلا اینجوری نبود لطفا کمک کنین تورو خدا
سلام.دوست عزیز از نرم افزار جدید تر استفاده کنید مشکل شما حل میشه

• Like

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
برنامه جدید از کجا بگیرم آخه اینجا تازه وارد ام، با اون قضیه سویتچر و اینا مشکلی* نداره؟

درود
از این تاپیک نرم افزار مدل رسیور خودتو دانلود کن
نرم افزارهاي جدید و رسمی رسیورهای ایکلاس وهایویون به تاريخ 1389.12.25
بعد از حالت فشرده درش بیار وبدون فولدر روی فلشت بریز و به این طریق انجام بده
طریق انتقال سافتکم و یا نرم افزاراز طریقUSB

بعد از دانلود سافتکم بدون اینکه آن را درپوشه قرار دهید مستقیم درفلش خود کپی کرده و وارد جایگاه USB رسیورخود کنید سپس مراحل زیر را به ترتیب وارد کنید :
Menu, Installtion, Transferdata, Download form usb
دراینجا سمت چپ صفحه روی فایل سافتکم که معمولا بانام _k_data می باشد روی آن رفته ( ok نکنید ) دکمه 1 کنترل را زده و yes را جهت تایید بزنید برای نرم افزار هم همین مراحل فقط در قسمت اخر 1 رو نزن و اوکی کن این هم تایپیک اصلی
سوالات رایج وکاربردی درباره رسیورهای ایکلاس و هایویون:eek:k:

silent_Eagle

کاربر
2011-03-24
5
7
بچه*ها نرم افزارو ارتقا دادم، لیست کانال هارو گرفتم، رفتم بالا سوئیچ رو جاشو عوض کردم، عصری MBC Persiaداشتم ولی* الان ندارم، تورو خدا یکی* کمک کنه، این دستگاه داره اعصابمو خورد می*کنه!!!*ای کلاس ۹۶۹۶، در ضمن اون کاری هم که طغرل جان گفت بود انجام دادم که اون ارور اومد و مجبور شدم که نرم افزار و سافکم رو ارتقا بدم، راستی* فقط مشکل هم با سوتیچ نیلست هست

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
بچه*ها نرم افزارو ارتقا دادم، لیست کانال هارو گرفتم، رفتم بالا سوئیچ رو جاشو عوض کردم، عصری mbc persiaداشتم ولی* الان ندارم، تورو خدا یکی* کمک کنه، این دستگاه داره اعصابمو خورد می*کنه!!!*ای کلاس ۹۶۹۶، در ضمن اون کاری هم که طغرل جان گفت بود انجام دادم که اون ارور اومد و مجبور شدم که نرم افزار و سافکم رو ارتقا بدم، راستی* فقط مشکل هم با سوتیچ نیلست هست

سلام عزیز یکبار دیگه ریست فاکتوری کن وسویچ دیگه استفاده کن یا جای خانه نایلست را عوض کن ببین درست میشه قبل از اینکه سویچ عوض کنی یا نه ..

silent_Eagle

کاربر
2011-03-24
5
7
سلام عزیز یکبار دیگه ریست فاکتوری کن وسویچ دیگه استفاده کن یا جای خانه نایلست را عوض کن ببین درست میشه قبل از اینکه سویچ عوض کنی یا نه ..

مهدی جان من خونهٔ سوئیچ رو عوض کردم ولی* بازم اینجوریه بد از هارد ریست و این حرفا!!! دیروز اول هر ریست کردم بعدش رفتم خونهٔ سوئیچ رو عوض کردم ولی* هنوز هم که هنوز اینجوریه!!! و خونه میسوزنه

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
مهدی جان من خونهٔ سوئیچ رو عوض کردم ولی* بازم اینجوریه بد از هارد ریست و این حرفا!!! دیروز اول هر ریست کردم بعدش رفتم خونهٔ سوئیچ رو عوض کردم ولی* هنوز هم که هنوز اینجوریه!!! و خونه میسوزنه

درود
دوست من جنس کابل . نوع سوئیچر. ساعت ال ان بی. اتصالات فیشها
و ....... تاثیر زیادی داره . شما ریست فکتوری کن وبعد از ریست هر مسیر رو جدا
و بدون سوئیچر به ال ان بی وصل وجدا جدا سرچ کنید و از لیست کانال اماده استفاده نکنید
وبعد از سرچ مسیرها کابل ها رو به سوئیچر وصل ودر رسیور به صورت یکجا سوئیچر رو تعریف کنید بدین صورت که وقتی سوئیچ هاتبرد رو تعریف کردید زخیره نکنید وباقی مسیرها رو هم تعریف و
در اخر exit زده ویکجا ذخیره کنید
:eek:k:

sina4312

مدیر بازنشسته
2010-01-27
1,427
5,840
مشکل هاویژن HD 9090 x ultima

سلام بر دوستان
دستگاه (HD 9090 x ultima) تازه گیها بعد از نیم ساعت خود به خود روشن وخاموش میشود اوایل فکر میکردم که مشکل از نرم افزار جدیده، ولی بعدآ با نرم افزار قدیمی هم تست کردم و مشکل حل نشد
حالا کاری که من سر دستگاه در آوردم تا مشکلش موقتاٌ بر طرف بشه اینه:
با استفاده از رسیور 550 به صورت خاموش ، سیم دیش مستقیم بهش وصل کردم و از خروجی 550 به ورودی هایویژن وصل کرده و در این حالت دیگه خاموش و روشن نمیشه ، اما افت سیگنال ، 10درصدی مشاهده میشه
با این حال شما نظرتون در این باره چیه و چگونه باید این مشکلو حلش بکنم؟

masoodxl

کاربر
2006-10-18
15
10
سلام من یه مشکل جدید با ایکلاس9898hdmi به تازگی پیدا کردم!!!هر وقت بر روی هر کانالی و هر ماهواره ای میروم اول تصویر استوپ میشه و بعد حدودا 2 ثانیه پخش عادی اغاز میشه!!!!!!!!!لطفا راهنمایی بفرمایید.متشکرم

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
سلام من یه مشکل جدید با ایکلاس9898hdmi به تازگی پیدا کردم!!!هر وقت بر روی هر کانالی و هر ماهواره ای میروم اول تصویر استوپ میشه و بعد حدودا 2 ثانیه پخش عادی اغاز میشه!!!!!!!!!لطفا راهنمایی بفرمایید.متشکرم

درود
از نرم افزارهای جدید استفاده کنید
ببینید مشکلتون حل میشه یا نه!!!!!

vahid_azad2001

کاربر
2010-03-24
12
7
سلام من با دادن کد دستی توانستم کانالهای سایروس با فرکانس12111 را باز کنم با رسیور 9595 اما تمام اون کانالها جز کانال espn europe که قبلا باز بوده باز نمیشود لطفا بگید باید چی کار کنم آیا بجز کد دستی که ذکر کردین سافتکمی برای باز کردن این کانالها وجود داره؟اگه هست ممنون میشم که اونو برام بزارین با تشکر از سایث خوبتون

• Like

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
سلام
دوست عزیز مشکل همچنان پابرجاست!!!!!!!!!! لطفا مجددا راهنمایی بفرمایید،متشکرم.

درود
دوست من شما رسیور رو در یک جای دیگه
ویا اینکه با یک رسیور دیگه امتحان کنید تا نتیجه مشخص بشه
:eek:k:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: masoodxl
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا