rahim_ehsan
کاربر
- 2008-01-31
- 26
- 54
با سلام نیاز به فایل فلش فایندر دیجیتال satellite metr SM 2500 دارم در ضمن
از لحاظ ظاهری تفاوتی با ایکس کروزر 9500 ندارد ممنون
با عرض پوزش من عکس اونو گذاشتم در ضمن اسمش trimax sm-2500با سلام نیاز به فایل فلش فایندر دیجیتال satellite metr SM 2500 دارم در ضمن
با عرض پوزش من عکس اونو گذاشتم در ضمن اسمش trimax sm-2500
هست اگه کسی داره ممنون میشم کارمو راه بندازه
دوست عزیز در لینک زیر فایل شما اپلود شده استلطفا فایل فلش برای رسیور star x98 hdmi رابرام بزارید.
با سلام
یک رسیور استارست x97 که شماره ایسی فلش ان 29lv160dtti است و کابل اچ دی ان از جلو و زیر قاب کارت خوان میباشد را با فایل فلش موجود در قسمت ایکلاس (استارست x97 ) پروگرام کردم اما جواب نداد لطفا دوستان و مدیران محترم در صورت فرق داشتن برای رسیور فوق را هم بذارید ممنونم
با سلام
یک رسیور استارست x97 که شماره ایسی فلش ان 29lv160dtti است و کابل اچ دی ان از جلو و زیر قاب کارت خوان میباشد را با فایل فلش موجود در قسمت ایکلاس (استارست x97 ) پروگرام کردم اما جواب نداد لطفا دوستان و مدیران محترم در صورت فرق داشتن برای رسیور فوق را هم بذارید ممنونم
سلام
این مدلی که شما میگید کابل hdmi از جلو میخوره رو تا حالامن ندیدم اگه میشه عکسی از ماین برد دستگاتون ضمیمه کنید
http://1.irantks.biz/showthread.php?p=216377#post216377دوستان اگر کسی فایل فلش استرانگ مدل 2000 مینی را لطف کنددر سایت اپلود کند . با تشکر
با سلام لطفا فایل فلش استرانگ 4620ایکس2 رو با ای سی فلش s29al016d70tfI0I رو توسایت قرار دهید ممنون
سلام اقای جوزی دستگاه شما 9200CXT-usbسلام
دوستان کسی مدل این سوپر مکس را می داند . درب جلوی ان نیست شماره فلش
. باتشکر s29al016d
سلام اقای جوزی دستگاه شما 9200CXT-usb
با سلام
دوستان نیاز به فایل فلش رسیور star.x 99hdmiدارم لطفا اگر دارید اپلود کنید
متشکرم