karbon
کاربر
- 2009-06-06
- 67
- 752
سلام
فایل فلش رسیور ترومن نیاز دارم
truman model tm150x ultra
ic flash s29al016m
بفرما دوست عزیز http://1.irantks.biz/showthread.php?t=40991&p=234527#post234527
سلام
فایل فلش رسیور ترومن نیاز دارم
truman model tm150x ultra
ic flash s29al016m
تذکرجدی:لطفا فایل فلش رسیور ایکلاس 9900x pvr را در صورت امکان قرار دهید
در ضمن یک فایل نسبت به این رسیور در سایت موجود میباشد ولی با آن مشکل من حل نشد وعکس ان رسیور با دستگاه من کمی متفاوت میباشد
با سلام خدمت مدیران محترم دستگاه ایکلاس 9898xs pvr دارم فایل فلش این مدل در پست 27 تاپیک فایلهای فلش رسیورهای ایکلاس موجود هستش با این تفاوت که شماره ایسی دستگاه من MX25L1606E هستش ولی فایلی که مدیر عزیز زحمت کشیدندMX25L1605A هستش ایا برای دستگاه من هم قابل استفاده هستش با سپاس
با سلام و قبولی طاعات فایل فلش رسیور ای استار مدل x99super usb ca را لطفا" قرار دهید در ضمن از قسمت مربوط به فایل فلش ای استار سه مدل از فایلها دانلود شد اما هنگام استفاده با اخطار خرابی فایل مواجه شدم .
[[سلام دوستان فایل فلش رسیور strong 4620ii fta را محبت نموده آپلود فرمایید که خیلی نیاز فوری دارم.با تشکر.
سلام دوست عزیز از محبت شما ممنونم ولی این فایلی که شما زحمتشو کشیدید مربوط به فلش 48 پینه وحال آنکه مورد درخواستی من دارای فلش 8پین است.بازهم ازمحبت شما دوست عزیز وسایر دوستان که اینگونه بیدریغ در راه حل کردن مشکلات همکاران زحمت میکشند سپاسگذارم. فایل درخواستی strong 4620 ii fta دارای فلش 8پین و چینی میباشد.
اساتيد گرامی ـ کسی نيست اين فايل را داشته باشددوستان كسي فايل فلش iclass 9595 fta pvr را دارد محبت كند آن را داخل سايت قرار دهد