با درودبا سلام به دوستان عزیز
فایل فلش ای کلاس 9797hdmiبا مشخصات عکسهای زیررا می خواستم .البته از فایلهای 97و98داخل سایت استفاده کردم یکی فرکانس نداشت ودیگری تصو.یر حالت هورزنتال وسینک بود
متشکرم
با سلام به دوستان عزیز
فایل فلش ای کلاس 9797hdmiبا مشخصات عکسهای زیررا می خواستم .البته از فایلهای 97و98داخل سایت استفاده کردم یکی فرکانس نداشت ودیگری تصو.یر حالت هورزنتال وسینک بود
متشکرم
با تشکر ازراهنماییهای دوستان عزیزدوست عزیز
از فایلی که تصویر حالت هوریزانتال و سینک بود استفاده کنید و طبق عکس زیر کلید video format را دو بار پشت سر هم بزنید تا مشکل تصویر شما حل شود
موفق باشید
cpu-gx6101cوفلشkh29lv800cbنیاز فوری دارم با تشکر
دوست عزیز اون فایل با فایل درخواستی من فرق میکنه اگه مسترکدش هم داشته باشید مشکل من حل میشهدوست عزیز این فایل قبلا توسط مدیر کل سایت قرار گرفته بود
این هم لینک
http://1.irantks.biz/showpost.php?p=156336&postcount=70
احتمالا باید 9876 باشددوست عزیز اون فایل با فایل درخواستی من فرق میکنه اگه مسترکدش هم داشته باشید مشکل من حل میشه
سلام استاد
این فایل تست شده است.
سلام
اين براي نمونه معمولي هست يا s
چون داخل بخش هم يک فايل بود زدم ولي نشد ؟
سلام استاد
این فایل تست شده است.
با سلام من احتیاج به فایل فلش استارست 95usbدارم با شماره 29lv160dttiایا این ای سی با ایسی sst39vf1601 که روی بردهای دیگه 95است یکه
ممنون ولی من پلمپ رسیور رو خودم باز کردم و این ای سی فابریکشه در ضمن رسیور از نوع مشکی رنگه پس میتونم از فایل sst39v1601 به روی این ایسی استفاده کنمبله
ظاهرا این آی سی از لحاظ ظرفیت و نوع الگوریتم با آی سی 39vf1601 یکی است
ولی در رسیور x95 بهتر است از همان آی سی خودش استفاده کنید
ممکن است کسی آی سی فابریک را خارج کرده و از این آی سی استفاده کرده باشد
ممنون ولی من پلمپ رسیور رو خودم باز کردم و این ای سی فابریکشه در ضمن رسیور از نوع مشکی رنگه پس میتونم از فایل sst39v1601 به روی این ایسی استفاده کنم
با سلام نمیدونم اینجاجای سوال من هست یا نه باید ببخشید من به ریسیورsr x99usbاشتباها"پروگرامsr x95رو دادم حالا باید چه کار کنم ریسیورمهیچ نرم افزار قبول نمیکنه لطفا"راهنماییم کنید