تاپیک اعلام وضعیت شرینگ میکروباکس 1 در جهات مختلف

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

parsin

کاربر افتخاری
2009-08-30
1,615
3,366
34
سلام دوستان من

اعلام وضعیت شیرینگ :

جهت : W3 کوفتی

سخت افزار : میکرو باکس 1 با تعویض قطعه و شماره سریال 1070

نرم افزار : 1.76

مکان : مرکز ایران

زمان : یکشنبه / ساعت 16:30 ( 90/09/20)

وضعیت : با تمام قدرت قطع کامل

اواسط هفته قبل که علی رسیور گفت نرم افزار جدید در حال تست
:a11IRSaT: است و به زودی :a11IRSaT::a11IRSaT: منتشر می شود ، امیدوار بودیم به امروز ( یکشنبه ) و بازی میلان برسه .
نه تنها
نرسید بلکه دوباره علی آقا هم رفتند تعطیلات تا دوباره ببینی کی دوست دارند منت سر ما بگذارند و یه خبری ( هرچند کوچولو ) از W3 عزیز بدهند .:051:
دوست من اين روزاخبرعلي اقا فقط بزودي خاليه تايپك هاش رونگاه كن خودتو خسته نكن 6ماهه دارن ميگن بزودي وهيچ فوقش هم يكروز وصل كنن ودوباره بره توخواب زمستاني تست

parsin

کاربر افتخاری
2009-08-30
1,615
3,366
34
بچه ها جریان این نرم افزار 1.80 که توی فروم های همسایه پخش شده چیه ؟؟؟؟

کسی خبری از نرم افزاری که امروز در برخی سایت ها و فروم ها منتشر شده ( 1.80 ) داره ؟
دوست گلم ور‍ن هاي 1.71و1.75و1.76و1.80 همه يكي هستند وهيچ تفاوتي بايكديگرندارند

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
دوست من اين روزاخبرعلي اقا فقط بزودي خاليه تايپك هاش رونگاه كن خودتو خسته نكن 6ماهه دارن ميگن بزودي وهيچ فوقش هم يكروز وصل كنن ودوباره بره توخواب زمستاني تست
پس تکلیف ما که با هزار بار پیگیری و ایمیل دادن به علی آقا و هزینه کردن برای خرید قطعه و هزینه کردن برای تعوبض اون ، خیر سرمون قطعه جدید داریم چی میشه ؟ :confused::confused::confused:یعنی میخوای بگی سرمون کلاه رفته اون هم به چه گشادی ؟:in_love:کی جواب ما را میده ؟ :a26IRSAT:موقعی که قطعاتشون را می خواستند بفروشند که مرتب میومدند و خبر جدید و از این صحبت های قشنگ ( اعم از یکسال تمدید و بدون قطعی ) می کردند. حالا که قطعات تموم شد رفتند ؟:a11IRSaT:من که اینطور فکر نمی کنم. :051:آقای علی آقا حداقل خبری از این سرور لعنتی با قطعات جدید به ما بده تا حداقل دلمون خوش بشه که به فکر هستی !!!!!!!:051::051::051:

AVIRA PREMIUM

کاربر
2010-08-16
378
1,369
41
با کسب اجازه دوستان و اساتید گرامی امیدوارم این حرفی که میزنم باعث ناراحتی اساتید نشه.دیدم دوستمون خیلی گلایه میکنه از میکرو1 دوست بزرگوار اقا مسعود عزیز به خدا داری وقت خودت رو میگیری یا یه دانگل دیگه بخر یا یه رسیوری تهیه کن که پورت lan داشته باشه بتونه سیسیکم رو جواب بده به خدا پست های جنابعالی رو میبینم خیلی حالم گرفته میشه یاد روزهایی که این دانگل رو با هزینه الکی که براش پرداختم میافتم.الان خدا رو شکر تونستم یه رسیور lan خور رو با اکانت رایگان خود شرکت سازنده تهیه نمایم باور نمی کنن دوستان شاید تو این 1 هفته حتی 5 دقیقه قطعی نداشتم کانالهایی که با میکرو1 باز میشد از اون بیشتر باز میکنه.تازه میگن شیرینگ سیسکم رو میترکونه .برادرجان خودتو خلاص کن امیدوارم ناراحت نشی اینجوری گفتم... حقیقتش ما هم حالمون گرفته میشه.
موفق و موید باشی.

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
[h=2]
icon1.png
[/h]
یکشنبه 20/09/90 ساعت 25/23
میکروباس 1 بدون تعویض قطعه با شماره سریال 09
نرم افزار:71/1
دیتا :اینتل ست 1002
سرور:am
رسیور:کروزر 400
با کیفیت مطلوبی در ماهواره های...هاتبرد....نیل ست... و بعضی از فرکانسهای یوبیرید 9 بر قرار میباشد.​

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
پس تکلیف ما که با هزار بار پیگیری و ایمیل دادن به علی آقا و هزینه کردن برای خرید قطعه و هزینه کردن برای تعوبض اون ، خیر سرمون قطعه جدید داریم چی میشه ؟ :confused::confused::confused:یعنی میخوای بگی سرمون کلاه رفته اون هم به چه گشادی ؟:in_love:کی جواب ما را میده ؟ :a26IRSAT:موقعی که قطعاتشون را می خواستند بفروشند که مرتب میومدند و خبر جدید و از این صحبت های قشنگ ( اعم از یکسال تمدید و بدون قطعی ) می کردند. حالا که قطعات تموم شد رفتند ؟:a11IRSaT:من که اینطور فکر نمی کنم. :051:آقای علی آقا حداقل خبری از این سرور لعنتی با قطعات جدید به ما بده تا حداقل دلمون خوش بشه که به فکر هستی !!!!!!!:051::051::051:

دوست عزیز قطعی سرویس یوتلست فقط شامل میکرو باکس نمی شود دیگر دانگلها و رسیورهای دو تیونر مانند رسیورهای دیسکاوری -نامبر وان که از همان ابتدا ورود به بازار توسط یوتلست شرینگ داشتند هم مدتی قطع شدن این رسیورها قیمتی چندین برابر میکرو باکس دارند جهت اطمینان تاپیک های مربوط به این رسیورها ببینید
شما یک قطعه به مبلغ 15000 خریدید و این قطعه در حال حاضر با سرویس هلاست به خوبی کار می کند فقط تعداد کانال کمتری نسبت به w3 کانال باز می کند مسئول سرور پیگیر رفع مشکل یوتلست هستند و تاکید دارند بزودی وصل می شود به هر حال پیشنهاد می کنم حتما تا زمان راه اندازی دوباره یوتلست جهت هلاست تنظیم کنید مشکل خاصی ندارد و بسیار بهتر از سرویس 1002 کارایی دارد

parsin

کاربر افتخاری
2009-08-30
1,615
3,366
34
دوست عزیز قطعی سرویس یوتلست فقط شامل میکرو باکس نمی شود دیگر دانگلها و رسیورهای دو تیونر مانند رسیورهای دیسکاوری -نامبر وان که از همان ابتدا ورود به بازار توسط یوتلست شرینگ داشتند هم مدتی قطع شدن این رسیورها قیمتی چندین برابر میکرو باکس دارند جهت اطمینان تاپیک های مربوط به این رسیورها ببینید
شما یک قطعه به مبلغ 15000 خریدید و این قطعه در حال حاضر با سرویس هلاست به خوبی کار می کند فقط تعداد کانال کمتری نسبت به w3 کانال باز می کند مسئول سرور پیگیر رفع مشکل یوتلست هستند و تاکید دارند بزودی وصل می شود به هر حال پیشنهاد می کنم حتما تا زمان راه اندازی دوباره یوتلست جهت هلاست تنظیم کنید مشکل خاصی ندارد و بسیار بهتر از سرویس 1002 کارایی دارد
استادعزيز سلام
دوست من درحال حاضر بنده خودم شخصا تست كردم شرينگ روي قطعات قديمي درجهت اينتل ست وضعيت خيلي بهتري داره تاقطعات جديد
اگه ماميخواستيم كه ازجهت هلاست واينتل استفاده كنيم ديگه نيازي نبود قطعه جديد بگيريم
توي تبليغي كه واسه قطعه جديد كرديد نگاهي بيندازيد چي نوشتيد خودتون قضاوت كنيد
چندي پيش بهتون گفتم كه تاازچيزي كاملااگاهي پيدانكرديد چراواسش تايپك ميزنيد كه باعث ناراحتي وسردرگمي كاربرابشه كه شديدابه شمابرخورد

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
سلام دوستان من

اعلام وضعیت شیرینگ :

جهت : W3 کوفتی

سخت افزار : میکرو باکس 1 با تعویض قطعه و شماره سریال 1070

نرم افزار : 1.76

مکان : مرکز ایران

زمان : دوشنبه / ساعت 07:30 ( 90/09/21)

وضعیت : با تمام قدرت قطع کامل

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49

علی آقا دوست من سلام
از اینکه جواب من را دادی ممنون. برادر گرامی خداوکیلی صحبت مبلغ نیست . همون طور که دوستمون parsin گفته صحبت اینه که ملت را سر کار میگذارن . یک بار دیگه تأکید می کنم من طرف صحبتم شما نیستید ولی شما که حداقل میتونی با مسئولین سرور ارتباط داشته باشی بگو . بگو ملت شاکین . بگو ملت توقع دارند با خرید قطعه ( هر چند به قیمت ناچیز . ولی زمانی که این قیمت ناچیز در تیراژ بالا ضرب بشه طبیعتاً مبلغ هم قابل توجه خواهد بود . ضمن اینکه من قطعه را 19000 خریدم ) شیرینگ باثباتی داشته باشند . بگو اگر قطعه ای را روانه بازار می کنند و در مورد اون تبلیغ می کنند و قول هایی می دهند وظیفه دارند به قولها عمل کرده و اونو ساپورت کنند .
تا کی می خواهیم سر همدیگر را کلاه بگذاریم ؟ برای ساختن ایران آباد و پیشرفته باید از خودمون شروع کنیم .
من منظورم اینه . نه اینکه حالا پول دادم یا هر مسئله دیگه . من میگم یا آدم قول نمیده و حرفی نمیزنه یا اگر میزنه پاش می ایسته .
الان هم اگر برای شما زحمتی نیست یه لطفی بکن ببین میتونی یه تاریخ مشخصی برای وصل سرویس یوتل از مسئولین بگیری .
این که میگن به زودی این خیلی بده . چرا ؟ چون اگر مسیر دیتا را عوض کنیم از کجا معلوم فردا یوتل وصل نشه ؟ مثلاً بگن 10 روز دیگه . یه زمان معینی اعلام کنند آدم راه به کارش ببره ببینه اصلاً ارزش داره که مسیر را عوض کنی یا اینکه بلافاصله که ماهواره را عوض کردیم دوباره یوتل وصل بشه . اینجوری مجبور هستیم همون خری را که بردیم بالا دوباره بیاریم پایین.
شما اگر بتونی یه تاریخ معینی برای وصل سرویس یوتل ازشون بگیری ( به جای اینکه مرتب اعلام کنند به زودی ) کار بزرگی انجام داده ای .
ممنون و متشکر

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
با کسب اجازه دوستان و اساتید گرامی امیدوارم این حرفی که میزنم باعث ناراحتی اساتید نشه.دیدم دوستمون خیلی گلایه میکنه از میکرو1 دوست بزرگوار اقا مسعود عزیز به خدا داری وقت خودت رو میگیری یا یه دانگل دیگه بخر یا یه رسیوری تهیه کن که پورت lan داشته باشه بتونه سیسیکم رو جواب بده به خدا پست های جنابعالی رو میبینم خیلی حالم گرفته میشه یاد روزهایی که این دانگل رو با هزینه الکی که براش پرداختم میافتم.الان خدا رو شکر تونستم یه رسیور lan خور رو با اکانت رایگان خود شرکت سازنده تهیه نمایم باور نمی کنن دوستان شاید تو این 1 هفته حتی 5 دقیقه قطعی نداشتم کانالهایی که با میکرو1 باز میشد از اون بیشتر باز میکنه.تازه میگن شیرینگ سیسکم رو میترکونه .برادرجان خودتو خلاص کن امیدوارم ناراحت نشی اینجوری گفتم... حقیقتش ما هم حالمون گرفته میشه.
موفق و موید باشی.

سلام دوست خوبم
نه عزیزم . شما لطف کردی و منو راهنمائی کردی . چرا باید ناراحت بشم ؟!؟!؟!؟
مسئله اینکه من گلایه می کنم را در پست قبلیم توضیح دادم .
دلیل گلایه من فقط و فقط مربوط به قول دادن و عمل نکردن است . همین .
چرا برای تبلیغ قطعه دم از تمدید تاریخ و وصل خوب می زنند ، ولی حالا اینجوری ؟
البته دوباره تأکید می کنم بنده خدا علی رسیور منظورم نیست . اگر پست قبلی منو بخونی کاملاً منظور من از گلایه ها را متوجه میشی .
به هر حال باز هم از اینکه به فکر من بودی و برای من اظهار همدردی و ناراحتی کردی ممنون و متشکر .
دست شما را می بوسم .
امیدوارم این مشکل هم به زودی با درایت دوستان خوب تیم شیرینگ حل بشه.

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
استادعزيز سلام
دوست من درحال حاضر بنده خودم شخصا تست كردم شرينگ روي قطعات قديمي درجهت اينتل ست وضعيت خيلي بهتري داره تاقطعات جديد
اگه ماميخواستيم كه ازجهت هلاست واينتل استفاده كنيم ديگه نيازي نبود قطعه جديد بگيريم
توي تبليغي كه واسه قطعه جديد كرديد نگاهي بيندازيد چي نوشتيد خودتون قضاوت كنيد
چندي پيش بهتون گفتم كه تاازچيزي كاملااگاهي پيدانكرديد چراواسش تايپك ميزنيد كه باعث ناراحتي وسردرگمي كاربرابشه كه شديدابه شمابرخورد

قطعات قدیمی به هیچ وجه از لحاظ کیفیت قابل مقایسه با قطعه جدید نیستند و فقط توسط یک سرویس با انتخاب گزینه am کار می کنند شما فکر می کنم فقط به اعلام وضعیت ها توجه می کنید شخصا توسط قطعه قدیمی آیا مقایسه کردید؟ این مورد چندین بار به سرور گزارش شده که شرینگ قطعات قدیمی قطع شود زیرا دارندگان قطعه جدید گلایه دارند و صد در صد قبل از سال جدید میلادی قطعات قدیمی غیر فعال می شوند
در ضمن قرار نبود یوتلست قطع بشود شما که قطعه جدید دارید آیا همان ابتدا تهیه قطعه دانگل توسط یوتلست کار نمی کرد ؟ مدتی شرینگ تقریبا با کیفیت برای قطعات جدید با استفاده از سرویس یوتلست وصل بود به هر حال مطمئن باشید میکرو باکس تنها دانگلی تا الان به خوبی ساپورت شده شما اگر کمی به گذشته رجوع کنید دانگلی مانند تایمر با آن همه تبلیغ و دریافت هزینه جهت تمدید اعتبار توسط نماینده آن بیشتر از دو ماه بعد از تمدید اعتبار دوام نیاورد یا رسیورهای دریم سینما حتی رسیورهای گران قیمتی مانند دیسکاوری که مدتی توسط سرویس یوتلست قطع هستند میکرو باکس فعلا تنها دانگلی که غیر از 1002 با جهت هلاست هم کار می کند آیا این مورد شامل دانگل یا رسیور دیگری هم می شود

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
قطعات قدیمی به هیچ وجه از لحاظ کیفیت قابل مقایسه با قطعه جدید نیستند و فقط توسط یک سرویس با انتخاب گزینه am کار می کنند شما فکر می کنم فقط به اعلام وضعیت ها توجه می کنید شخصا توسط قطعه قدیمی آیا مقایسه کردید؟ این مورد چندین بار به سرور گزارش شده که شرینگ قطعات قدیمی قطع شود زیرا دارندگان قطعه جدید گلایه دارند و صد در صد قبل از سال جدید میلادی قطعات قدیمی غیر فعال می شوند
در ضمن قرار نبود یوتلست قطع بشود شما که قطعه جدید دارید آیا همان ابتدا تهیه قطعه دانگل توسط یوتلست کار نمی کرد ؟ مدتی شرینگ تقریبا با کیفیت برای قطعات جدید با استفاده از سرویس یوتلست وصل بود به هر حال مطمئن باشید میکرو باکس تنها دانگلی تا الان به خوبی ساپورت شده شما اگر کمی به گذشته رجوع کنید دانگلی مانند تایمر با آن همه تبلیغ و دریافت هزینه جهت تمدید اعتبار توسط نماینده آن بیشتر از دو ماه بعد از تمدید اعتبار دوام نیاورد یا رسیورهای دریم سینما حتی رسیورهای گران قیمتی مانند دیسکاوری که مدتی توسط سرویس یوتلست قطع هستند میکرو باکس فعلا تنها دانگلی که غیر از 1002 با جهت هلاست هم کار می کند آیا این مورد شامل دانگل یا رسیور دیگری هم می شود

دوست خوبم علی جان سلام

با همه این تفاسیر امیدی هست که سرویس یوتل به زودی ( مثلاً چند روز ؟؟؟؟) وصل شود ؟

zoru

کاربر افتخاری
2010-07-24
816
2,624
36
با سلام خدمت شما؛ علی اقا حرف های شما کاملا صحیح هست ولی لطفا به سرور اعلام کنید چرا شیرینگ هلاست کانال کمتری نسبت به w3a باز میکند

parsin

کاربر افتخاری
2009-08-30
1,615
3,366
34
سروربزرگواراستادعزيز
جسارتا شمابه تايپك من خوب دقت نكرديد من خودم شخصاتست كردم ونتيجه رواعلام كردم كسي شمارومقصر نميدونه شماهميشه استادمابوديد وخواهيدماندوروي تاج سرماجاداري
امامن ميگم چرااطلاع رساني كه ميكنيد هيچكدوم تواين چندماهه درست ازاب درنيومده ديگه نيازي نيست بگم خودش مشخصه
اماچه شرينگ وصل بشه جه نشه سايه ي استادي شماروي سرماست

abassjor

کاربر
2010-12-12
180
621
دوست خوبم علی جان سلام

با همه این تفاسیر امیدی هست که سرویس یوتل به زودی ( مثلاً چند روز ؟؟؟؟) وصل شود ؟
آقا ما قطعه مي خواهيم پيدا نمكنيم شما اعتراض داريد كمي زحمت به خودتان بدهيد جهت را تغيير دهيد

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
دوشنبه 21/09/90 ساعت 00/23
میکروباس 1 بدون تعویض قطعه با شماره سریال 09
نرم افزار:71/1
دیتا :اینتل ست 1002
سرور:am
رسیور:کروزر 400
با کیفیت مطلوبی شرینگ برقراره

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا