دوست من شرينگ دابليو3 روي اكثردانگلها مشكل داره وصل هم بشه زيادنميتونه دوام داشته باشه اين رومطمئن باشدوستان ایا دیگه امیدی به w3 هست؟
دوستان ایا دیگه امیدی به w3 هست؟
خوب دوستان من دوباره تغییر جهت دادم اونم ساعت 12 شب توی سرما جای همگی خالی .......
الان با گزینه am اکثر کانال ها با فریز باز هستند
دوست عزیز هلاست بهتره چون قطعی کمتری نسبت اینتل ست و w3a دارهسلام.شما هر دو جهت اینتلست وهلاست رو تست کردید.کدوم جهت بهتره؟
سلام.شما هر دو جهت اینتلست وهلاست رو تست کردید.کدوم جهت بهتره؟
zoru عزیز هلاست وصل شد؟ وضعیت چطوره؟ اینتل که خیلی فریز داره....
دوستان میشه بگین اگه دانگل روی اینتل ست تنظیم بشه، با نرم فزار 1.71 و گزینه am چه فرکانسهایی روی هاتبرد باز می شود؟
من تازه ماهواره اینتل ست رو تنظیم کردم و نرم افزار دانگل رو 1.71 کردم، حالا می خوام ببینم درست کار می کنه یا نه... چه پکیجی رو چه فرکانسی از هاتبرد کنترل کنم؟
n دوست گرامي شما چرا خودتو درگير جهت دبليو 3 كردي قطع شده كه شده هلاست رو بگير واز دستگاهت لذت ببر وحي منذل نيست كه حتما از دبليو3 ديتا بياد تو ميكرو گرفتي تا از برنامه هاش لذت ببري يا هر روز بياي بگي جهتا دبليو 3 قطعه گرفتن هلاست خيلي سادسدوست خوبم علی آقا سلام
اواخر ماه نوامبر بود که مژده وصل شدن سرویس یوتلست در روزهای ابتدایی ماه دسامبر را به همه دادید و موجب خوشحالی همه شدید . اکنون که 17 روز از ماه دسامبر نیز گذشته است هنوز سرویس یوتل در خواب مطلق فرو رفته است .یعنی چیزی بالغ بر 20 روز از آن زمان گذشته است . به نظر شما امیدی می توان داشت ؟ شما که با مسئولین سرور ارتباط دارید آیا خبر خوبی برای ما نمی دهید ؟
منتظر پاسخ امیدوارکننده جنابعالی و همکارانتان در تیم شیرینگ هستیم.