تاپیک اعلام وضعیت شرینگ میکروباکس 1 در جهات مختلف

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

adel2009

مدیریت کل سایت
2009-06-15
10,502
47,857
دوست من با ریختن این برنامه الفا سریال اکسپایر میشه مال من سریال 91 این برنامه واسه الفا جدید تر ها جواب مبده سیال شما چنده؟؟؟

درود
دوست عزیز شما بهتره از نرم افزار1.71 استفاده کنید با استفاده از گزینه am روی جهت اینتل سات 1002 شرینگ برقرار است

موفق باشید....

Criss Angel

کاربر
2009-05-03
451
1,526
جهت شرینگ : INTEL 1002 همراه با تعویض قطعه 20:04 PM
نرم افزار :1.76
سرور : AM
ریسیور :star sat sr-x230 usb
شرینگ:
فـــعـــــــال همراه با فریز کم
دوستان دیگه لطفا اعلام وضعیت کنند

arsha5877

کاربر
2008-03-09
89
181
45
جهت شرینگ : یوتلست همراه با تعویض قطعه
نرم افزار :1.71
ریسیور :star sat x95 usb
شرینگ: از ساعت 12ظهر به اینور قطع!!!
..................................
خدائیش یه سوالی واسم پیش اومده.علی جان،فلسفه اینکه شرکت یک سری قطعه به بازار آورد و وعده داد سری قدیمی از کار می افته چی بود؟؟ما که هر چی دیدیم رنامه برای سری قدیمی بوده و قطعی برای سری جدید!!!

hasa2005

کاربر
2006-10-04
225
1,074
دوستان دلخور نشیداز دست هیچکس کاری ساخته نیست با به بازار اومدن دستگاههای جدید که هم شرینگ هوایی وهم شرینگ اینترنتی دارند وبا قیمت نسبتا ارزونی در بازار اراعه میشوند دیگه میکروها ساپورت نمیشوند وتمامی نرم افزارهای جدید که در فروم های مختلف اراعه میشوند غیر رسمی است و فقط برای از رده خارج کردن میکروهاست بخاطر همین میکروها خراب میشن ونرم افزار رسمی هم برای اصلاح خرابی اراعه نمیشود من که تمامی مشتریهام را دستگاه جدید دادم و همه شون راضی اند خودم خیلی وقته این میکروها را از فکرم بیرون کردم وبهش فکر نمیکنم شما هم همین کار رابکن وگر نه تا ابد باید صبر کنی تا نرم افزار بیاد واین را هم بدونید دیگه برای میکرو نرم افزار رسمی نمیاد به امید از قکر بدر کردن میکرو باکس ها دوست عزیز دوره میکرو دیگه تموم شده این مطلب را باید قبول کنیم و بپذیریم

SFCAN

کاربر
2009-05-17
72
243
49
باسلام به شما دوستان عزیزم
بنده نمی دانم چرابعضی ازدوستان محترم دورست اعلام وضیعت نمی کنندفقط می گویند که الان میکروباکس قطع است دوستان محترم آیا تابه حال فکرکردید کا تایکسال پیش که میکروباکس قطع شد چه قدرعلی اقاعزیزپیگیری می کردتا وصل شود دراین فاصله افرادسودجوفکرکاربران میکروباکس رابه هم ریخته بودن کاربران محترم بجای تشکرازعلی اقا همش انتقادمی کردن بعضی هم توهین می کردن به ایشان چرامیکروباکس قطع است ولی علی اقای عزیزبدون مبلغی ازکسی بگیرد یا به خاطرتوهین ها ی اقایان ناراحت شود مکروباکس رادوباره زنده کرد برای شما عزیزان ووصل شد الان هم که علی آقاگفته بود که قطعه های قدیم دیگر ساپورت نمی شود وقطعه های جدید ساپورت می شود وتذکرهم داده بود کسانی که قطعه جدید دریافت می کنند ورژن های میکروباس 2وبرنامه های که خودعلی آقاتیعدنکرد وارد میکروباکس نکنید الان بنده قطعه جدید است ودرجهت یوتلست ازسه سرورقوی استفاده می کنم تابه الان هیج مشکلی خواستی نداشتم دوستان محترم وبه خوبی شرکت مکروباکس داردقطعه های جدیدراتاتاریخ 2012/6/7ساپورت می کند دوستان محترم چون خودشرکت میکروباکس گفته بود که قطعه های جدید میکروباکس که الان دربازاراست تاوسط 2012ساپورت می شوند به خوبی

parsin

کاربر افتخاری
2009-08-30
1,615
3,366
34
دوستان گلم شرينگ ميكروباكس قطعه تعويضي جهت دابليو3از ديروز ظهر تااين ساعت يعني 7صبح كماكان كاملا قطع مي باشد

parsin

کاربر افتخاری
2009-08-30
1,615
3,366
34
بنده نمی دانم چرابعضی ازدوستان محترم دورست اعلام وضیعت نمی کنندفقط می گویند که الان میکروباکس قطع است دوستان محترم آیا تابه حال فکرکردید کا تایکسال پیش که میکروباکس قطع شد چه قدرعلی اقاعزیزپیگیری می کردتا وصل شود دراین فاصله افرادسودجوفکرکاربران میکروباکس رابه هم ریخته بودن کاربران محترم بجای تشکرازعلی اقا همش انتقادمی کردن بعضی هم توهین می کردن به ایشان چرامیکروباکس قطع است ولی علی اقای عزیزبدون مبلغی ازکسی بگیرد یا به خاطرتوهین ها ی اقایان ناراحت شود مکروباکس رادوباره زنده کرد برای شما عزیزان ووصل شد الان هم که علی آقاگفته بود که قطعه های قدیم دیگر ساپورت نمی شود وقطعه های جدید ساپورت می شود وتذکرهم داده بود کسانی که قطعه جدید دریافت می کنند ورژن های میکروباس 2وبرنامه های که خودعلی آقاتیعدنکرد وارد میکروباکس نکنید الان بنده قطعه جدید است ودرجهت یوتلست ازسه سرورقوی استفاده می کنم تابه الان هیج مشکلی خواستی نداشتم دوستان محترم وبه خوبی شرکت مکروباکس داردقطعه های جدیدراتاتاریخ 2012/6/7ساپورت می کند دوستان محترم چون خودشرکت میکروباکس گفته بود که قطعه های جدید میکروباکس که الان دربازاراست تاوسط 2012ساپورت می شوند به خوبی
دوست عزيز نكنه شماازسروراختصاصي استفاده مي كنيد اتفاقا شرينگ ميكروباكس حدود يك هفته است كه بازي دراورده وبه شدت داره اذيت مي كنه هرگزهم بدون فريز نبوده ويه روئز درميان مثل الان كاملا قطع مي باشد اين رواز اعلام وضعيت اساتيد مي تونيد استعمال كنيد

parsin

کاربر افتخاری
2009-08-30
1,615
3,366
34
جهت شرینگ : یوتلست همراه با تعویض قطعه
نرم افزار :1.71
ریسیور :star sat x95 usb
شرینگ: از ساعت 12ظهر به اینور قطع!!!
..................................
خدائیش یه سوالی واسم پیش اومده.علی جان،فلسفه اینکه شرکت یک سری قطعه به بازار آورد و وعده داد سری قدیمی از کار می افته چی بود؟؟ما که هر چی دیدیم رنامه برای سری قدیمی بوده و قطعی برای سری جدید!!!

دوست گلم جالب اينه كه قطعات قديمي شرينگ باكيفيتتري هم دارند

AVIRA PREMIUM

کاربر
2010-08-16
378
1,369
41
سلام دوستان به نظر بنده شیرینگ برای میکرو1 قدیمی قطعه تعویض نشده دارای ثبات بیشتری هستش.اخرش نفهمیدیم این قطعه تعویضی شیرینگش تو w3 کی بهتر میشه یا فریز کمتری داشته باشه.بنده تو اینتلست مشکل داشتم گفتم برم این جهت رو بگیرم بعداز گرفتن جهت اینتلست واستفاده شیرینگ در این جهت کیفیت خیلی فجیع تر و وحشتناک رو اینتلست بوده اصلا هر دو ثانیه فریز داشت اینتلست رو با 90 درصد با قیچی گرفته بودم.
در کل قطعات قدیمی یا میکرو1 قدیمی کیفیتش از قطعات جدید بهتره لااقل تا این زمان که برتری کیفیت میکرو1 قدیمی اثبات شده....

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
دوستان دلخور نشیداز دست هیچکس کاری ساخته نیست با به بازار اومدن دستگاههای جدید که هم شرینگ هوایی وهم شرینگ اینترنتی دارند وبا قیمت نسبتا ارزونی در بازار اراعه میشوند دیگه میکروها ساپورت نمیشوند وتمامی نرم افزارهای جدید که در فروم های مختلف اراعه میشوند غیر رسمی است و فقط برای از رده خارج کردن میکروهاست بخاطر همین میکروها خراب میشن ونرم افزار رسمی هم برای اصلاح خرابی اراعه نمیشود من که تمامی مشتریهام را دستگاه جدید دادم و همه شون راضی اند خودم خیلی وقته این میکروها را از فکرم بیرون کردم وبهش فکر نمیکنم شما هم همین کار رابکن وگر نه تا ابد باید صبر کنی تا نرم افزار بیاد واین را هم بدونید دیگه برای میکرو نرم افزار رسمی نمیاد به امید از قکر بدر کردن میکرو باکس ها دوست عزیز دوره میکرو دیگه تموم شده این مطلب را باید قبول کنیم و بپذیریم

سلام دوست من

میشه بفرمائید منظورتون از دستگاه های جدید که هم یرینگ اینترنتی و هم هوائی دارند چیه ؟

ممنون

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49

سلام دوست من

ببین دوست من اگر کسی انتقادی می کنه ، من فکر می کنم هدف انتقادش علی رسیور نیست . انتقاد از شرکت میکرو است .

ضمناً مثل اینکه جنابعالی اصلاً توی باغ نیستید ، من هم همانند شما از قطعه تعویضی و ماهواره یوتل استفاده می کنم . در این چندوقت اخیر مرتب با قطعی های مکرر و اعصاب خورد کن روبرو بوده ایم .

دقیقاً هرموقع فوتبال حسای و جالبی در سطح دنیا برگزار میشه ، شیرینگ هم قطعه . درسته که از علی آقا هم کاری برنمیاد و ایشون همه تلاشش را انجام میده . من و تمامی بروبچه های سایت هم به این موضع واقف هستیم و از ایشان تشکر می کنیم ، ولی شما فرموده بودید بدون هیچ مشکلی دارید از سرویس یوتل با سه سرور استفاده می کنید
از این به بعد که سرویس یوتل قطع شد ، شما لطف و اعلام وضعیت کن تا ببینیم شیرینگ وصله یا قطع .
ضمن اینکه اگر به چند پست قبل هم برگردید می بینید خود علی آقا رسیور هم قطعی شیرینگ w3 را تأیید کرده و گفته اند تا چند ساعت دیگر وصل می شود .
حالا چه جوری برای شما با سه سرور وصل است من که نمی دونم . لطف کرده توضیح دهید تا هم من و هم سایر دوستان مطلع شوند . مرسی

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
سلام دوستان من

اعلام وضعیت شیرینگ :

جهت : W3

سخت افزار : میکرو باکس 1 با تعویض قطعه و شماره سریال 1070

نرم افزار : 1.76

مکان : مرکز ایران

زمان : چهارشنبه / ساعت 07:30 ( 90/08/25 )

وضعیت : قطع کامل

البته لازم به توضیح است که شیرینگ یکی دو روزی هست که کاملاً قطعه .
بالاخره دیشب فوتبال مقدماتی جام ملت های اروپا و همچنین چندین فوتبال دوستانه عالی بوده ، زشته توی این شرایط شیرینگ وصل باشه .

همچنین آخر هفته است و از شنبه دوباره فوتبال باشگاهی در سطح اروپا شروع میشه و از حالا باید آماده بود .

برای چی ؟

برای قطعی شیرینگ . اینطور نیست ؟

REZA-HD

عضو فعال
2009-10-21
448
1,516
34
سلام دوست من

میشه بفرمائید منظورتون از دستگاه های جدید که هم یرینگ اینترنتی و هم هوائی دارند چیه ؟
ممنون

دوست عزیز منظورش رسیورهای نسل جدید که الان تو بازار ریخته شدن دارای لن جهت وصل به اینترنت و با تهیه اکانت ازسرورهای اینترنتی میتوانید شرینگ خوبی داشته باشید هم چنین میتوان روی انها از دانگل نیز استفاده کرد

Criss Angel

کاربر
2009-05-03
451
1,526
جهت شرینگ : INTEL 1002 همراه با تعویض قطعه 13:06 PM
نرم افزار :1.76
سرور : AM
ریسیور :star sat sr-x230 usb
شرینگ:
فـــعـــــــال همراه با فریز زیاد
دوستان دیگه لطفا اعلام وضعیت کنند

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
قبلا هم چندین بار اعلام کردم سرویس w3 به علت مشکل سخت افزاری سرورها دچار مشکل شده و طبق قولی هم که داده شد وصل شد اما خوب پایداری زیاد نیست بنابراین بهتر از سرویس هلاست استفاده کنید بسیار بهتر از دو جهت دیگر کار می کند

parsin

کاربر افتخاری
2009-08-30
1,615
3,366
34
استاد وسروربزرگواري كه دوپستمن رواينجاحذف كرديد منت ميذاريد اگه دليلش رو برام پيام خصوصي بديد
تايپك بانهايت ادب بود و كاملا درست وبجا وبااحترام اعلام وضعيت نادرست استادي روتصحيح گردم
پس چراحذف شد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا