تاپیک اعلام وضعیت شرینگ میکروباکس 1 در جهات مختلف

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

parsin

کاربر افتخاری
2009-08-30
1,615
3,366
34
قبلا هم چندین بار اعلام کردم سرویس w3 به علت مشکل سخت افزاری سرورها دچار مشکل شده و طبق قولی هم که داده شد وصل شد اما خوب پایداری زیاد نیست بنابراین بهتر از سرویس هلاست استفاده کنید بسیار بهتر از دو جهت دیگر کار می کند

استادعزيز شما فقط سه ماهه كه داريد اين تايژك تكراري روميزنيد چرااز خبري كه ازصحتش مطمين نيستيد رو قرار ميديد كه كاربراسردرگم بشن

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
سلام دوستان به نظر بنده شیرینگ برای میکرو1 قدیمی قطعه تعویض نشده دارای ثبات بیشتری هستش.اخرش نفهمیدیم این قطعه تعویضی شیرینگش تو w3 کی بهتر میشه یا فریز کمتری داشته باشه.بنده تو اینتلست مشکل داشتم گفتم برم این جهت رو بگیرم بعداز گرفتن جهت اینتلست واستفاده شیرینگ در این جهت کیفیت خیلی فجیع تر و وحشتناک رو اینتلست بوده اصلا هر دو ثانیه فریز داشت اینتلست رو با 90 درصد با قیچی گرفته بودم.
در کل قطعات قدیمی یا میکرو1 قدیمی کیفیتش از قطعات جدید بهتره لااقل تا این زمان که برتری کیفیت میکرو1 قدیمی اثبات شده....
توضیح در مورد قطعه قدیمی
بعضی کابران عنوان می کنند کیفیت شرینگ توسط قطعات قدیمی بهتر و تعویض قطعه اشتباه و ...........بهتر بدانید قطعه قدیمی فقط توسط یک سرویس کار می کند (جهت 1002 ) البته در صورت انتخاب گزینه am از منو اما کیفیت این سرویس قابل مقایسه در مقابل قطعات اصلی از لحاظ تعداد کانالها و کیفیت نیست و نهایت تا 20 روز دیگر این سرویس برای همیشه غیر فعال می شود با استفاده از قطعه جدید هم می توانید کیفیت این سرویس بسنجید حتما نیاز نیست قطعه قدیمی روی دانگل نصب باشد
سیستم ota در صورت انتخاب گزینه am غیر فعال می شود و امکان غیر فعال کردن سریال های قدیمی و تاریخ های اکسپایر شده از طرف سرور فعلا نیست به همین دلیل شرینگ برای قطعات قدیمی وصل اما این مورد برای دیگر سرویس ها مانند هلاست -یوتلست و اینتلست صدق نمی کند کمتر از چند ثانیه سریال قدیمی توسط سیستم ota شناسایی و اکسپایر می شود

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150

استادعزيز شما فقط سه ماهه كه داريد اين تايژك تكراري روميزنيد چرااز خبري كه ازصحتش مطمين نيستيد رو قرار ميديد كه كاربراسردرگم بشن

اگر خبری اعلام می شود از طرف سرور صحت آن هم مشخص
قصد سرکار گذاشتن کاربران نیست وقت زیادی ندارم که بخواهم روزانه صرف میکرو باکس کنم

zoru

کاربر افتخاری
2010-07-24
816
2,624
36
قبلا هم چندین بار اعلام کردم سرویس w3 به علت مشکل سخت افزاری سرورها دچار مشکل شده و طبق قولی هم که داده شد وصل شد اما خوب پایداری زیاد نیست بنابراین بهتر از سرویس هلاست استفاده کنید بسیار بهتر از دو جهت دیگر کار می کند
با سلام بنده تا به حال چند پست زدم که جهت هلاست کانال کمتری نسبت به w3a باز میکنه ایا این مشکل برطرف شده بنده تا به حال چندین مرتبه روی هلاست گذاشتم چون w3a کانال بیشتری باز میکرد باز دوباره گذاشتم روی w3a

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49

دوست عزیزم علی آقا سلام

از اینکه زحمت می کشید ، وضعیت شیرینگ را پیگیری می کنید ، نرم افزارهای جدید و خلاصه بابات تمامی زحمات شما من و تمامی بروبچه های سایت ازتون نهایت تشکر و امتنان را داریم .
ضمن اینکه بابت قولی که دادید و شیرینگ وصل شد هم ممنون .
ولی مدتهاست شما می فرمائید سرور یوتل دچار مشکلاتی شده است . لطف می کنید بفرمائید انشااله کی این مشکلات برطرف خواهد شد ؟
بالاخره اصلاً باید منتظر رفع اشکال بود یا خیر ؟
باز هم ممنون و متشکر .
منتظر جواب تفصیلی جنابعالی خواهیم ماند .

hasa2005

کاربر
2006-10-04
225
1,074
دوست عزیزم علی آقا سلام

از اینکه زحمت می کشید ، وضعیت شیرینگ را پیگیری می کنید ، نرم افزارهای جدید و خلاصه بابات تمامی زحمات شما من و تمامی بروبچه های سایت ازتون نهایت تشکر و امتنان را داریم .
ضمن اینکه بابت قولی که دادید و شیرینگ وصل شد هم ممنون .
ولی مدتهاست شما می فرمائید سرور یوتل دچار مشکلاتی شده است . لطف می کنید بفرمائید انشااله کی این مشکلات برطرف خواهد شد ؟
بالاخره اصلاً باید منتظر رفع اشکال بود یا خیر ؟
باز هم ممنون و متشکر .
منتظر جواب تفصیلی جنابعالی خواهیم ماند .

فقط من این مطلب را میدونم که این سرورها که اساتید وهمچنین علی اقا می فرمایند فقط وفقط برای میکروها قطعه ولی در مورد چند نوع از رسیورها که از سرورهای w3-a استفاده میکنند ودانگل سرخود یا به اصطلاح دوتیونر هستند نه تنها به هیچ وجه قطع نمیشوند بلکه فریز هم ندارند واین موضوع را از دیماه سال گذشته 89 من پیگیری میکنم وتا الان چون یقین به ادامه کار این دستگاهها دارم تعداد زیادی از این نوع دستگاه را به مشتریهام دادم و همه شون راضی اند ولی درمورد میکرو که از همین سرورهای w3 استفاده میکند متاسفانه همیشه صد در صد قطع کامل است پس چطور برای رسیورها وصله ولی برای میکرو قطعه البته بعضی از نرم افزارها که روی میکروها کار میکنند را روی سرورهای بعضی از شرکتها که روی پچ رسیورها تنظیم شده ومتعلق به شرکتهای معتبر است را برای میکرو اراعه میدهند که این کار دزدی است وبلطبع شرکتهای مربوطه به محض متوجه شدن این موضوع باگهایی برای از کار انداختن این نرم افزارها میفرستند تا نرم افزارها را از کار بیندازند واین میشود نتیجه که میکروها از کار میافتد

parsin

کاربر افتخاری
2009-08-30
1,615
3,366
34
از دوستانی که دسترسی دارند خواهشمند است اعلام وضعیت کنند. ( لطفاً کامل با کلیه مشخصات )
شرينگ ميكروباكس قطعه تعويضي ازديروز تاالان همچنان كاملا قطع مي باشد همه رسيورها همه نرم افزارها جهت دابليو3

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
دوستان الان شیرینگ میکرو1 قطعه یا وصل...(میکروقطعه تعویضی رو تو w3 لطفا اعلام نمایید.)

اگر به اعلام وضعیت دوستان دقت کنیم ، متوجه می شویم که الان حدود 3 روز است که میکرو با قطعه تعویضی (!! ) با آخرین نرم افزار (!! ) جهت w3 کاملاً قطع است .
بزن به افتخار میکرو باکس قطعه تعویضی

SFCAN

کاربر
2009-05-17
72
243
49
باسلام به شما sia865
بله تعیدمی شود درجهت w3باکیفیت خوب بازاست میکروباکس قطعه جدید بنده به خاطردوستان دییش خودرا ازجهت یوتلست به w3تعقیردادم لازم به ذکراست دوستان بنده درجهت یوتلست هیچ گونه مشکلی خاصی نداشتم به خاطردوستان محترم این کارراکردم الان هم که امتحان کردم به خوبی کانالها بازاست حتی درجهت دیتا w3کانال بیشتربازمی کند روی کانالهای اسکای

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
باسلام به شما sia865
بله تعیدمی شود درجهت w3باکیفیت خوب بازاست میکروباکس قطعه جدید بنده به خاطردوستان دییش خودرا ازجهت یوتلست به w3تعقیردادم لازم به ذکراست دوستان بنده درجهت یوتلست هیچ گونه مشکلی خاصی نداشتم به خاطردوستان محترم این کارراکردم الان هم که امتحان کردم به خوبی کانالها بازاست حتی درجهت دیتا w3کانال بیشتربازمی کند روی کانالهای اسکای

با سلام به همه دوستان

دوست عزیزم از اینکه زحمت کشیدی و اعلام وضعیت کردی ازت ممنون ، ولی لازم دیدم توضیحاتی را در مورد نوشته جنابعالی ارائه کنم که هم دوستان روشن شوند و هم اینکه اگر کسی از بیرون به این سایت مراجعه کرد و نوشته جنابعالی را خوند به دست اندرکاران و کاربران سایت نخندد.
1- جهت یوتلست و w3 یک جهت هستند و شما چه طور از یوتلست به w3 تعقیر جهت دادی ؟
2- بد نیست اگر میخواهیم توضیحاتی ارائه کرده و یا اعلام وضعیت کنیم ( آن هم در ملاء عام و برای تعداد بسیار زیادی از کاربران ) حدقل املای درست واژه ها را نیز در نظر بگیریم .
توجه فرمائید :
1- تأیید بدین گونه نوشته می شود نه تعید
2- دیش بدین گونه نوشته می شود نه دییش
3- تغییر بدین گونه نوشته می شود نه تعقیر

باز هم در پایان از این دوست عزیزمان تشکر می کنم .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: en.ghg

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
سلام دوستان من

اعلام وضعیت شیرینگ :

جهت : W3

سخت افزار : میکرو باکس 1 با تعویض قطعه و شماره سریال 1070

نرم افزار : 1.76

مکان : مرکز ایران

زمان : پنجشنبه / ساعت 07:30 ( 90/08/26 )

وضعیت : با قدرت تمام قطع کامل

safa

کاربر
2007-05-05
29
65
با درود دوستان !
اعلام وضیعت شرینگ میکروباکس1
جهت :intelsat 1002 گزینه مینو AM
سخت افزارو نرم افزار : 1.71 بدون تعویض قطعه
وضیعت :وصل با فریز
زمان :پنجشنبه ساعت 11:15 قبل از ظهر

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا