تاپیک اعلام وضعیت شرینگ میکروباکس 1 در جهات مختلف

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
یکشنبه:04/10/90 ساعت 10/00بامداد
میکروباس 1 بدون تعویض قطعه با شماره سریال 09
نرم افزار:71/1
دیتا :اینتل ست 1002
سرور:am
رسیور:کروزر 400 پلاس
شرینگ با کیفیت خوبی برقرار میباشد​

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
دوست خوبم علی آقا سلام

واقعاً نمیخوای خبری از سرویس یوتلست به ما بدی ؟ خوب بی سرو صدا گذاشتی و رفتی ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟

خبری نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بابا اقلاً جواب که میتونی بدی . نمیتونی ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!

دوست عزیز جوابی نمی توانم از طرف خودم ارسال کنم تا تکلیف سرویس یوتلست از طرف سرور مشخص شود همان طور که قبلا اطلاع رسانی شد قرار بود این سرویس اوایل ماه دسامبر مجدد راه اندازی شود اما اکانت ها به دلیل پرداخت نشدن هزینه از طرف ایستگاه ارسال دیتا مسدود هستند و فعلا امکان برقراری شرینگ توسط این ماهواره نیست در اصل فروش قطعات تاثیر زیادی در تامین هزینه های سرور نداشته این پروژه از همان ابتدا با شکست مواجه شد تمام سعی مسئول سرور این است حداقل تا پایان اعتبار قطعات جدید شرینگ مشکل خاصی نداشته باشد
در حال حاضر هم شرینگ توسط جهت هلاست مشکل خاصی ندارد پیشنهاد می کنم فعلا این جهت نصب کنید در مورد سرویس یوتلست اگر خبر خاصی از طرف سرور منتشر شود اعلام می شود نگران نباشید

آخرین ویرایش:

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
سلام دوستان من

اعلام وضعیت شیرینگ :

جهت : W3

سخت افزار : میکرو باکس 1 با تعویض قطعه و شماره سریال 1070

نرم افزار : 1.76

مکان : مرکز ایران

زمان : دوشنبه / ساعت 08:30 ( 90/10/05)

وضعیت : با تمام قدرت قطع کامل

parsin

کاربر افتخاری
2009-08-30
1,615
3,366
34
سلام دوستان من

اعلام وضعیت شیرینگ :

جهت : W3

سخت افزار : میکرو باکس 1 با تعویض قطعه و شماره سریال 1070

نرم افزار : 1.76

مکان : مرکز ایران

زمان : دوشنبه / ساعت 08:30 ( 90/10/05)

وضعیت : با تمام قدرت قطع کامل
دوست واستادگلم سلام چرااینقدروقت خودتو تلف می کنی عزیز دل شرینگ میکرو جهت دابلیو3 به هیچ عنوان تایکی دوماه دیگه درست نمیشه اگه هم تواین مدت درست بشه فقط واسه تست است. ازجهت اینتل استفاده کن شما وقتی که دابلیو3 رو میتونی باقیچی بگیری یقینا اینتل روهم می تونی پس عزیزم اعصاب خودت رواینقداذیت نکن

Criss Angel

کاربر
2009-05-03
451
1,526
به نظر من هم w3 وصل نمیشه تازه تا قبل از تاریخ اعتبار قطع نشه شانس آوردیم
فقط کسانی که تعویض قطعه داشتن ضرر کردن چون بدون قطعه هم میتونستیم همین کانال ها رو داشته باشیم این همه دردسر هم نداشتیم
اصولا دانگلی که اعتبارش تموم شد باید انداختش دور دیگه تعویض ای سی کار درستی نیست......

kopenhak84

کاربر
2009-06-27
160
417
54
اقای محترم یکم فکر کن بعد بنویس تو این انجمن کاربر غیر فارسی زبان هم هست پس توهین بیجا نکن یعنی چه قطع شدن شرینگ یه دانگل چ ربطی به عربا داره مگه اونا ساختنش یا سرورش هستن عات شده ما ایرانیا بندازیم گردن دیگران متاسفم بازهم نژاد پرستی توی انجمن معروفی مثل irsat[/QUOTEدوست عزيز بنده خودم متاسفانه متولد عراق هستم 1- در ضمن سوابق حمله اعراب به ايران و نابودي و تجاوز به ايران هميشه در ذهن ايران دوست هاست و پاك شدني نيست در ضمن اثار بد بختيش همين خرافه پرستي ديني و عقب ماندگي فرهنگي نيست ما هنوز نميدونيم با قلم خودمون چه ظلمي به زبان فارسي ميكنيم بهتر بود به جاي كما في السابق بنويسيم مانند گذشته با كسي هم دعوا نداريم

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
به نظر من هم w3 وصل نمیشه تازه تا قبل از تاریخ اعتبار قطع نشه شانس آوردیم
فقط کسانی که تعویض قطعه داشتن ضرر کردن چون بدون قطعه هم میتونستیم همین کانال ها رو داشته باشیم این همه دردسر هم نداشتیم
اصولا دانگلی که اعتبارش تموم شد باید انداختش دور دیگه تعویض ای سی کار درستی نیست......

ضمن احترام به همه استادان و سروران گرامی ، بایستی عرض کنم فکر می کنم تنها مرجع پاسخگوئی به مسئله مذکور کسی نیست جز علی رسیور .

امیدوارم در خصوص اظهارنظر دوستمون درباره
تعویض قطعه توضیحی منطقی داشته باشند .

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
دوست واستادگلم سلام چرااینقدروقت خودتو تلف می کنی عزیز دل شرینگ میکرو جهت دابلیو3 به هیچ عنوان تایکی دوماه دیگه درست نمیشه اگه هم تواین مدت درست بشه فقط واسه تست است. ازجهت اینتل استفاده کن شما وقتی که دابلیو3 رو میتونی باقیچی بگیری یقینا اینتل روهم می تونی پس عزیزم اعصاب خودت رواینقداذیت نکن

دوست خوبم از راهنمائی ات متشکرم . حتماً همین کار را انجام میدم .

فقط یه نکته برای من روشن نیست . در روزهای آخر که سرویس یوتل ست وصل بود ، تاریخ اعتبار دانگل من به تاریخ
2067/11/01 تغییر پیدا کرد. حالا تکلیف این تاریخ اعتبار چی میشه . آیا به وسیله سیستم ota درست میشه یا خیر و به طور کلی تا کی اعتبار دارد ؟
ضمناً قطعه من تعویضی است .

hadi kabi

کاربر افتخاری
2009-07-05
632
2,134
25
دوست خوبم از راهنمائی ات متشکرم . حتماً همین کار را انجام میدم .

فقط یه نکته برای من روشن نیست . در روزهای آخر که سرویس یوتل ست وصل بود ، تاریخ اعتبار دانگل من به تاریخ
2067/11/01 تغییر پیدا کرد. حالا تکلیف این تاریخ اعتبار چی میشه . آیا به وسیله سیستم ota درست میشه یا خیر و به طور کلی تا کی اعتبار دارد ؟
ضمناً قطعه من تعویضی است .

با سلام

دوست عزیز اگه نرم افزار جدید بیاد مشکل تاریخ دانگل حل میشه که به نظر من نخواهد امد

توجه

وقتی سرور روی am باشه absat منظور من دو فرکانس 11681-12692 باز میباشد ولی وقتی روی Intelsat-1 باشه خبری نیست

ما بخاطر اینکه شرینگ خوب بشه قطعه عوض کردیم نه واسه چیز دیگه !!!!!

شاید دوستان باور نکنند من دانگل میکروباکس رو 25 تومان خریدم والان فقط برای ایسی فلش 18 تومان دادم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا