دوست خوبم علی آقا سلام
واقعاً نمیخوای خبری از سرویس یوتلست به ما بدی ؟ خوب بی سرو صدا گذاشتی و رفتی ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟
خبری نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا اقلاً جواب که میتونی بدی . نمیتونی ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!
دوست واستادگلم سلام چرااینقدروقت خودتو تلف می کنی عزیز دل شرینگ میکرو جهت دابلیو3 به هیچ عنوان تایکی دوماه دیگه درست نمیشه اگه هم تواین مدت درست بشه فقط واسه تست است. ازجهت اینتل استفاده کن شما وقتی که دابلیو3 رو میتونی باقیچی بگیری یقینا اینتل روهم می تونی پس عزیزم اعصاب خودت رواینقداذیت نکنسلام دوستان من
اعلام وضعیت شیرینگ :
جهت : W3
سخت افزار : میکرو باکس 1 با تعویض قطعه و شماره سریال 1070
نرم افزار : 1.76
مکان : مرکز ایران
زمان : دوشنبه / ساعت 08:30 ( 90/10/05)
وضعیت : با تمام قدرت قطع کامل
اقای محترم یکم فکر کن بعد بنویس تو این انجمن کاربر غیر فارسی زبان هم هست پس توهین بیجا نکن یعنی چه قطع شدن شرینگ یه دانگل چ ربطی به عربا داره مگه اونا ساختنش یا سرورش هستن عات شده ما ایرانیا بندازیم گردن دیگران متاسفم بازهم نژاد پرستی توی انجمن معروفی مثل irsat[/QUOTEدوست عزيز بنده خودم متاسفانه متولد عراق هستم 1- در ضمن سوابق حمله اعراب به ايران و نابودي و تجاوز به ايران هميشه در ذهن ايران دوست هاست و پاك شدني نيست در ضمن اثار بد بختيش همين خرافه پرستي ديني و عقب ماندگي فرهنگي نيست ما هنوز نميدونيم با قلم خودمون چه ظلمي به زبان فارسي ميكنيم بهتر بود به جاي كما في السابق بنويسيم مانند گذشته با كسي هم دعوا نداريم
سلام میشه یه فرکانس قوی از ماهواره اینتل ست 1002 بدید
ممنون
به نظر من هم w3 وصل نمیشه تازه تا قبل از تاریخ اعتبار قطع نشه شانس آوردیم
فقط کسانی که تعویض قطعه داشتن ضرر کردن چون بدون قطعه هم میتونستیم همین کانال ها رو داشته باشیم این همه دردسر هم نداشتیم
اصولا دانگلی که اعتبارش تموم شد باید انداختش دور دیگه تعویض ای سی کار درستی نیست......
دوست واستادگلم سلام چرااینقدروقت خودتو تلف می کنی عزیز دل شرینگ میکرو جهت دابلیو3 به هیچ عنوان تایکی دوماه دیگه درست نمیشه اگه هم تواین مدت درست بشه فقط واسه تست است. ازجهت اینتل استفاده کن شما وقتی که دابلیو3 رو میتونی باقیچی بگیری یقینا اینتل روهم می تونی پس عزیزم اعصاب خودت رواینقداذیت نکن
دوست خوبم از راهنمائی ات متشکرم . حتماً همین کار را انجام میدم .
فقط یه نکته برای من روشن نیست . در روزهای آخر که سرویس یوتل ست وصل بود ، تاریخ اعتبار دانگل من به تاریخ 2067/11/01 تغییر پیدا کرد. حالا تکلیف این تاریخ اعتبار چی میشه . آیا به وسیله سیستم ota درست میشه یا خیر و به طور کلی تا کی اعتبار دارد ؟
ضمناً قطعه من تعویضی است .