تاپیک اعلام وضعیت شرینگ میکروباکس 1 در جهات مختلف

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

REZA-HD

عضو فعال
2009-10-21
448
1,516
34
دوستان خودتونو خسته نکنید فکر کنم حتی علی اقا دیگه از این کارای سرور میکرو خسته شده بنده خدا چکار کنه قطعه فروخت سریال ترمیم کرد دیگه چکار کنه فکر کنم سرور میکرو خودشم نمیدونه چکار داره میکنه

Champion

کاربر
2009-02-05
101
545
دوستان خودتونو خسته نکنید فکر کنم حتی علی اقا دیگه از این کارای سرور میکرو خسته شده بنده خدا چکار کنه قطعه فروخت سریال ترمیم کرد دیگه چکار کنه فکر کنم سرور میکرو خودشم نمیدونه چکار داره میکنه

با درود:
آقا رضای گل ما هم می دانیم که جناب استاد علی رسیور در خصوص مشکلات بوجود آمده و عدم کارآیی و ساپورت درست و حسابی قطعات جدید مقصر اصلی نیستند، ولی به هر حال ایشان از ابتدا خود را نماینده رسمی این دانگل در کشور و به اصطلاح پل ارتباطی کاربران این دانگل با سرور اصلی میکروباکس معرفی نمودند و متعاقباً نیز اقدام به توزیع قطعات آیسی فلش مورد تأیید تیم شرینگ در بین کاربران ایرانی نموده اند،

به هر حال در شرایط فعلی و با مسائل و مشکلاتی که مسئولین تیم شرینگ بوجود آورده اند، عقل سلیم حکم می کند که ایشان قطعاتی را که طی دو لغایت سه ماه گذشته به کاربران فروخته اند را جمع آوری نموده و به مسئولین سرور و تیم شرینگ عودت دهند، و متقابلاً نیز اقدام به توزیع مجدد قطعات جدیدی که اعلام نموده اند قرار است همین هفته به دستشان برسد و یکسال نیز اعتبار دارد به کاربران را بنمایند و مبلغ ما به التفاوت را دریافت نمایند، به این دلیل که کاربرانی که دو لغایت سه ماه گذشته قطعه دریافت نموده اند هیچگونه استفاده قابل ملاحظه ای نتوانسته اند که از این قطعات داشته باشند، و قطعات جدید با دیتا ارسالی اکسپایر گشته و ترمیم قطعه نیز جوابگو نبوده است و به اصطلاح عامیانه سرشان بی کلاه مانده است.
بنده امیدوار هستم که جناب استاد علی رسیور تصمیم نهایی را هر چه سریع تر اتخاذ و اعلام نمایند و کاربران را از این بلاتکلیفی برهانند.
با تشکر و احترام از زحمات بی وقفه ایشان برای این سایت دوست داشتنی.

wishmaster

کاربر
2010-11-19
110
331
با درود:
آقا رضای گل ما هم می دانیم که جناب استاد علی رسیور در خصوص مشکلات بوجود آمده و عدم کارآیی و ساپورت درست و حسابی قطعات جدید مقصر اصلی نیستند، ولی به هر حال ایشان از ابتدا خود را نماینده رسمی این دانگل در کشور و به اصطلاح پل ارتباطی کاربران این دانگل با سرور اصلی میکروباکس معرفی نمودند و متعاقباً نیز اقدام به توزیع قطعات آیسی فلش مورد تأیید تیم شرینگ در بین کاربران ایرانی نموده اند،

به هر حال در شرایط فعلی و با مسائل و مشکلاتی که مسئولین تیم شرینگ بوجود آورده اند، عقل سلیم حکم می کند که ایشان قطعاتی را که طی دو لغایت سه ماه گذشته به کاربران فروخته اند را جمع آوری نموده و به مسئولین سرور و تیم شرینگ عودت دهند، و متقابلاً نیز اقدام به توزیع مجدد قطعات جدیدی که اعلام نموده اند قرار است همین هفته به دستشان برسد و یکسال نیز اعتبار دارد به کاربران را بنمایند و مبلغ ما به التفاوت را دریافت نمایند، به این دلیل که کاربرانی که دو لغایت سه ماه گذشته قطعه دریافت نموده اند هیچگونه استفاده قابل ملاحظه ای نتوانسته اند که از این قطعات داشته باشند، و قطعات جدید با دیتا ارسالی اکسپایر گشته و ترمیم قطعه نیز جوابگو نبوده است و به اصطلاح عامیانه سرشان بی کلاه مانده است.
بنده امیدوار هستم که جناب استاد علی رسیور تصمیم نهایی را هر چه سریع تر اتخاذ و اعلام نمایند و کاربران را از این بلاتکلیفی برهانند.
با تشکر و احترام از زحمات بی وقفه ایشان برای این سایت دوست داشتنی.

منم با صحبتهای این دوست عزیز کاملا موافقم
و از علی آقا خواهشمندم هر چه سریعتر راجع به این اوضاع بوجود آمده یه فکری بکنند
باتشکر فراوان از علی رسیور عزیز

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
دوستان عزیز لطفا از ایجاد پست های تکراری در این تاپیک خود داری کنید نیاز به تکرار نیست پیگیر رفع مشکل هستم
مشکل اکسپایر باید توسط سرویس ota و توسط سرور رفع شود فعلا نیاز به هیچ نرم افزاری نیست قبلا هم این مشکل برای سریال های 1010-1012 ایجاد شد که بعد از چندین روز درست شد لطفا کاربرانی قطعه جدید نصب کردن و در حال حاضر شرینگ برقرار در این تاپیک با درج شماره سریال اطلاع رسانی کنند با تشکر

soheyl1360

کاربر
2009-06-06
84
184
38
پیشنهاد من هم اینه که حالا که این قطعه به درد هیچکس نمیخوره و جز قطعی چیز دیگه ای نداره علی اقا اسامی اون دوستانی رو که بهشون این قطعه رو داده داره میتونه با قیمت خیلی کمتر از قطعه قبلی قطعه جدید رو ارسال کنه به این امید که لا اقل اون قطعه بازی این یکی رو نداشته باشه....والا قطعه تهیه کردیم به این امید که ازش استفاده کنیم سر یک ماه دبلیو3 قطع شد تا الان هم که نتونستیم ازش استفاده کنیم سریال چنچ کردیم نرم افزارشو عوض کردیم ولی بازم قصه همان قصه قدیمیست تقصیر علی اقا هم نیست این دردسرهای شرینگ میکرو از روز اول همینطوری بوده....

aref3654

کاربر
2012-03-02
83
248
ولی بی انصاف هم نباشید من که چند سال میکرو 1 داشتم راضی بودم حالا این چند ماه که مشکل پیدا کرده.ما گذشته را زود فراموش میکنیم.دست آقا علی درد نکنه واقعا زحمت میکشن.

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
کاربرانی که از فایل ریپیر قبلی برای سریال های 1070-1060 استفاده نکردن لطفا سریال کامل به ایمیل بفرستید جهت دریافت فایل ترمیم مشکل این سریالها رفع می شود و هم اینک شرینگ توسط سرویس هلاست وصل است البته فقط سریال های فوق شامل 103 نمی شود

raza122

کاربر
2011-03-28
91
253
دوستان دو هفته پیش قطعه به دستم رسید از ان روز تا حالا هیچ مشکلی نداشته حتی پلک هم نمی زند دریغ از یک فریز 1 ثانیه ای

شرینگ هلاست نرم افزار :1/83 رسیور:x9595 میکروباکس 1 تعویض قطعه شماره سریال 1090

این کانالها را باز می کند.:eek:ky:

فرکانس 10719history-hbo comedy-13th street-HBO2-HBO-MINIMINi+-
فرکانس10796-NATIONAL GEO-FILMbox-Filmbox Extra-KP MuzykA-D.World-D.SciENCE
فرکانس10815-BABY TV
فرکانس10873-AL AOULA
فرکانس10892-CANAL+Film-CANAl +sPORT-CANAL+ -TVP1-2 –KUCHNIA
فرکانس10930-VH1-MTV-national Geographic-nova cinema4-Travel Channel-nova MAD GREEKZ
فرکانس10949-Disney Channel-TURner Classic-
فرکانس11054-RTL CH
فرکانس11075-MTV POLKa-VH1 Polska-VH1
فرکانس11117-Discovery Id Poland-True Movies 1
فرکانس11137-CRIme and lnvestigat-
فرکانس11296-Jsc Sports+1+2+3+4+5+6+7+8+9+10
فرکانس11393-TVN-TVN24-TVN Turbo-TVN Style
فرکانس11488-ZONe ReALITY-CLUb TV-TRACE Tv-ANIMAL PLANET
فرکانس11508-TVP seriale
فرکانس11526-RTs UN-RTS Deux
فرکانس11604-HB-FEED
فرکانس11623-Kbs_wOrLd
فرکانس11823-Disney XD-nova cinema1-nova sports1-MEGA-ANT-1-STAR-ALPHA TV
فرکانس11881-FOX+1
فرکانس11938-The History Channel-novacinma2-3-novasports4-novasports highlight-novasports6-Disney Channel-novasports3-FOXLiFe-Fx-boomerang-
فرکانس11958-SKY SPOrt 1-24-Sky sport2-SPORt Active1-2-Discovery
فرکانس12169--novasports2MACEDONIA TV-SKAI Tv-ET-3-1-NEO-MAD T.V
فرکانس12188-Zone Romantica-AXN Crime-AXN SCI-Fi-Extreme Sports-Discovery-Nat Geo Wild-AXN-ESPN-Disney Xd-Cinemax2-TVP2-FoxLife
فرکانس12207-GXT+1-Cartoon+1-Boomerang+1-Babel-َAXN Sci-Fi-
فرکانس12284-Boomerang-Polsat jim jam-polsat Film-Polsat sport news-Travel-Superstacja
فرکانس12322-RTVi Nashe Kino-UNIVERSAL-SCI FI-Sport Kiub PoL-UNIVErSAL POL-SCI FI POL
فرکانس12399-SF1-
فرکانس12520-SLO-Tv1-Tv K-C-HRT1-2- PLUS
فرکانس12597-jSTV1

تمام کانال ها در جهت هاتبرد 13 درجه می باشد.
راستی کانالهای Xtsy-Daring-SCT HQ-Redlight-D-XTV2-SCt3-5-4-6-7- راباز می کند.
ساعت 12/20 شب

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا