ممنون دوست عزیزشرینگ در جهت هلاست در 39 درجه
بهمراه آیسی جدید نرم افزار 1.83
سریال 103قطع کامل
یعنی 1.82 باز بود؟؟؟شما کی تست کردید؟دوستان الان کسی با 1.82 وصل هست؟یا همگی قطعآقا علی سریال 1036 با نرم افزار 1.82 مشکلی نداشت ولی با1.83 اکسپایر شد آیا درست میشود؟با تشکر
دوست عزیز تست کردیآقا علی سریال 1036 با نرم افزار 1.82 مشکلی نداشت ولی با1.83 اکسپایر شد آیا درست میشود؟با تشکر
دوستان خودتونو خسته نکنید فکر کنم حتی علی اقا دیگه از این کارای سرور میکرو خسته شده بنده خدا چکار کنه قطعه فروخت سریال ترمیم کرد دیگه چکار کنه فکر کنم سرور میکرو خودشم نمیدونه چکار داره میکنه
با درود:
آقا رضای گل ما هم می دانیم که جناب استاد علی رسیور در خصوص مشکلات بوجود آمده و عدم کارآیی و ساپورت درست و حسابی قطعات جدید مقصر اصلی نیستند، ولی به هر حال ایشان از ابتدا خود را نماینده رسمی این دانگل در کشور و به اصطلاح پل ارتباطی کاربران این دانگل با سرور اصلی میکروباکس معرفی نمودند و متعاقباً نیز اقدام به توزیع قطعات آیسی فلش مورد تأیید تیم شرینگ در بین کاربران ایرانی نموده اند،
به هر حال در شرایط فعلی و با مسائل و مشکلاتی که مسئولین تیم شرینگ بوجود آورده اند، عقل سلیم حکم می کند که ایشان قطعاتی را که طی دو لغایت سه ماه گذشته به کاربران فروخته اند را جمع آوری نموده و به مسئولین سرور و تیم شرینگ عودت دهند، و متقابلاً نیز اقدام به توزیع مجدد قطعات جدیدی که اعلام نموده اند قرار است همین هفته به دستشان برسد و یکسال نیز اعتبار دارد به کاربران را بنمایند و مبلغ ما به التفاوت را دریافت نمایند، به این دلیل که کاربرانی که دو لغایت سه ماه گذشته قطعه دریافت نموده اند هیچگونه استفاده قابل ملاحظه ای نتوانسته اند که از این قطعات داشته باشند، و قطعات جدید با دیتا ارسالی اکسپایر گشته و ترمیم قطعه نیز جوابگو نبوده است و به اصطلاح عامیانه سرشان بی کلاه مانده است.
بنده امیدوار هستم که جناب استاد علی رسیور تصمیم نهایی را هر چه سریع تر اتخاذ و اعلام نمایند و کاربران را از این بلاتکلیفی برهانند.
با تشکر و احترام از زحمات بی وقفه ایشان برای این سایت دوست داشتنی.