تاپیک اعلام وضعیت شرینگ میکروباکس 1 در جهات مختلف

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

kopenhak84

کاربر
2009-06-27
160
417
54
وجداناً بی شیرینگی مردیم . کسی هم نیست به دادمون برسه .

به گمونم معتاد شدیم .
:IRSATa30::a06IRSAt::a06IRSAt::a06IRSAt::a06IRSAt::mad::sadwalk:

اینطور نیست ؟
n,sj دوست من هرچه ادم وابسته تر باشه بیشتر استسمار میشه یه دانکل دیگه رو تست کن تا از این خماری در بیای

REZA-HD

عضو فعال
2009-10-21
448
1,516
34
در ادامه پست بالا باید متذکر شوم که فرکانس من هم روی فرکانس 12526 v 2900 در حد بسیار مطلوب و بالای 70% است و نوار سبز هم دارم ، ولی هیچ کانالی باز نمی شود .

فکر می کنید دلیلش چی باشه ؟

خوب دوست عزيز در حالت استندباي بزار تا كانالها باز بشن ايا اين كار را كردي يا نه فقط با كنترل دانگل را خاموش كن وديگه روشن نباشه

soheyl1360

کاربر
2009-06-06
84
184
38
من نمیدونم اگه نمیخواستن نرم افزار بفرستن واسه دبلیو3 چرا ما سریالشو تغییردادیم ؟؟چرا هی نرم افزارهای مختلف واسش اومد؟ الان هم که با اونهمه امنیت و مثلا تغییر دادن سریالش پس چطور با نرم افزار چکی باکس دوستان میگن وصله؟؟؟ اونهمه گفتن واسه امنیت هستش میخواهیم کاری کنیم که هک نشه کو ؟؟؟
چرا فقط بازی دادن اونهایی رو که قطعه خریدن؟؟ درسته هزینه انچنانی هم نبود اما به هر حال تعهد کرده بودن لا اقل حرف که زده بودن !!!

من اینهارو نمیگم که علی ریسیور بیاد ازم دلخور بشه اصلا طرف صحبت من علی اقا نیست اما محض اطلاع دوستان بگم که به نظرم دیگه میکرو وصل بشو نیست چون قطعه 2012 رو مگه نمیگن رو دبلیو3 فعاله ؟؟ پس چرا واسه قطعه قدیمی 2011 وصل نمیشه ؟؟ هر هفته یک نرم افزار دادن اما چه فایده؟؟؟

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
خوب دوست عزيز در حالت استندباي بزار تا كانالها باز بشن ايا اين كار را كردي يا نه فقط با كنترل دانگل را خاموش كن وديگه روشن نباشه

رضا جان سلام

منظور من هم بعد از استندبای کردن دانگل بود که عرض کردم هیچ کانالی را باز نمی کند .

اگر دقت کرده باشید ، میبینید در پست قبلی آن پست ذکر کرده ام که چند روزی هم شیرینگ وصل بود . یعنی مراحل کامل و درست انجام شده اند .

REZA-HD

عضو فعال
2009-10-21
448
1,516
34
رضا جان سلام

منظور من هم بعد از استندبای کردن دانگل بود که عرض کردم هیچ کانالی را باز نمی کند .

اگر دقت کرده باشید ، میبینید در پست قبلی آن پست ذکر کرده ام که چند روزی هم شیرینگ وصل بود . یعنی مراحل کامل و درست انجام شده اند .

اقا مسعود سلام
بله حق باشماست من فقط جهت یاد اوری عرض کردم راستش میکرو1 بدون تعویض قطعه با نرم افزار چکی باکس تا چند روز پیش بدون هیچ مشکلی کار میکرد الان اطلاعی ازش ندارم چون از دانگل دیگه ای استفاده میکنم ولی میکرو 2 دستم بود دادمش به یکی از دوستان انجمن ازش استفاده کنه با نرم افزار چکی باکس رو سرور nb خوب کار میکرد دیروز ازش امار گرفتم گفت که بازی رئال-بایرن مونیخ را بدون هیچ مشکلی تماشا کرده ولی مثل اینکه شرینگ برای میکرو 1 خودش با همین نرم افزار قطع شده البته خودش میگفت احتمال داره تنطیم دیش بهم خورده که قطع شده منم امروز خودم رو میکرو 1سری قدیم تست میکنم اعلام میکنم اساتید گرامی هم لطف کنید اعلام وضعیت کنید

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
اقا مسعود سلام
بله حق باشماست من فقط جهت یاد اوری عرض کردم راستش میکرو1 بدون تعویض قطعه با نرم افزار چکی باکس تا چند روز پیش بدون هیچ مشکلی کار میکرد الان اطلاعی ازش ندارم چون از دانگل دیگه ای استفاده میکنم ولی میکرو 2 دستم بود دادمش به یکی از دوستان انجمن ازش استفاده کنه با نرم افزار چکی باکس رو سرور nb خوب کار میکرد دیروز ازش امار گرفتم گفت که بازی رئال-بایرن مونیخ را بدون هیچ مشکلی تماشا کرده ولی مثل اینکه شرینگ برای میکرو 1 خودش با همین نرم افزار قطع شده البته خودش میگفت احتمال داره تنطیم دیش بهم خورده که قطع شده منم امروز خودم رو میکرو 1سری قدیم تست میکنم اعلام میکنم اساتید گرامی هم لطف کنید اعلام وضعیت کنید

رضا جان سلام

از اینکه زود جواب دادی ممنون . راستش بعید می دونم مربوط به دیش باشه . من فرکانس یوتلست را بالای 93% دارم .یعنی دیشم فوق العاده است . احتمالاً شیرینگ قطع باشه.
ضمناً گفتی از یه دانگل دیگه استفاده می کنی . لطف می کنی مشخصات اون دانگل را با وضعیت شیرینگ و قیمت و سایر مشخصات برام بفرستی . ممنون
سایر دوستان هم زحمت بکشند و اعلام وضعیت کنند .

zoru

کاربر افتخاری
2010-07-24
816
2,624
36
رضا جان سلام

از اینکه زود جواب دادی ممنون . راستش بعید می دونم مربوط به دیش باشه . من فرکانس یوتلست را بالای 93% دارم .یعنی دیشم فوق العاده است . احتمالاً شیرینگ قطع باشه.
ضمناً گفتی از یه دانگل دیگه استفاده می کنی . لطف می کنی مشخصات اون دانگل را با وضعیت شیرینگ و قیمت و سایر مشخصات برام بفرستی . ممنون
سلام دوست عزیز یکی از نظر من بهترین دانگل همین میکرو باکس بود که متاسفانه جدیدا خودش رو خراب کرد به نظر من بهتره شما بیخیال دانگل بشید چون همشون یک اشغالی هستند اگر رسیور لینوکسی و یا لن دار داری بهترین گزینه سی سی کم هست ساعت ها بشین اسکای ایتالیا رو نگاه کن بدون کوچیکترین فیریز دانگل رو ولش کن

REZA-HD

عضو فعال
2009-10-21
448
1,516
34
رضا جان سلام

دوست اقا مسعود سلام

من الان امروز پنجشنبه مورخ 31/01/91 ميكرو 1 با سريال قديمي 90 ساعت 20:00 با نرم افزار چكي باكس و سرورnb ديتايw3 تست كردم با ديشگردان شرينگ با كيفيت خيلي خوبي وصل ميباشد 100%

microbox2010

کاربر
2006-10-17
355
1,096
دوستان بر روی سه دانگل میکرو دو اچ دی باکس و میکرو یک سافت چکی باکس تست کردم فقط میکرو یک عمل نمیکنه یعنی سیگنال سبز نمیشه در حالی که دو تای دیگه مشکلی ندارند... میکرو یک هم قطعه تعویض نکرده.. کسی دلیلش میدونه؟

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
چه خبر از علی رسیور ؟ کسی خبری ازش داره ؟

فکر کنم دیگه یواش یواش باید وضعیت علی رسیور را توی این تاپیک اعلام کنیم .

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا