تاپیک اعلام وضعیت شرینگ میکروباکس 1 در جهات مختلف

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
من بعد از چندماه امروز تصمیم به فعال کردن میکرو گزفتم که با کمک علی آقا فایل ریپیر رو انتقال دادم و نرم افزار رو ریختم و در جهت هلاست دانگل فعال بود.
مگر قبلا قطع بود؟

خسته نباشی دوست من

همه اعضاء دارند داد میزنند که خسته شدند از میکرو . جنابعالی تازه میپرسید مگرقطع بود ؟

REZA-HD

عضو فعال
2009-10-21
448
1,516
34
قطعه برای برخی کاربران که شرایط داشتن ارسال شد این قطعه فقط توسط یک جهت با استفاده از سرویس هلاست کار می کند و جزء سری آخر mxقطعات سری 2012 هم موجود است اما به دلیل گران بودن ارز در زمان خرید و نبود تضمین از طرف سرور با توجه به شرایطی که ایجاد شد توزیع نمی شود اما کاربرانی که خواستار این قطعه هستند می توانند جهت دریافت ایمیل ارسال کنند اما هیچ تضمینی ندارد
علی اقا سلام تا جایی که یادمه گفتید قطعات 3 سری هستن (2 سری مربوط به سال 2011 واز نوع mx)و(یکسری مربو به سال 2012 واز نوع win)من دو سری قطعات گرفتم سال 2011 که هردوش اکسپایر شد حال بازم میگید سری اخر mx حالا 3 سوال پیش میاد 1-مگه قطعات mx فقط 2 سری نبودن ؟ 2- اگه 2 سری نیستن چرا برای کاربران از همون اول از سری اخر که میفرمایید فعال هستن ارسال نشد تا مشکل اکسپایر اصلا بوجود نیاد 3- ایا کاربرانی که شامل شرایط شدن و قرار هست قطعه براشون ارسال بشه ایا ممکنه دوباره مشکل اکسپایر برا شون بوجود بیاد با توجه به اینکه قطعه از سری mx میباشدیا خیر با تشکر فروان از زحمات جنابعالی

REZA-HD

عضو فعال
2009-10-21
448
1,516
34
عجب اعلام وضعیتی . اینجا همه از هم سوال میکنند . خبری از اعلام وضعیت نیست .

دوست عزیز وقتی اکثر سریالها غیر فعاله اعلام چی بکنیم بگیم قطعه میکرو اینو که همه میدونن نیازی به گفتن نیست ما میخوایم بدونیم تکلیف این قطعی چیه

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
عجب اعلام وضعیتی . اینجا همه از هم سوال میکنند . خبری از اعلام وضعیت نیست .

دوست خوبم سلام

تقریباً همه میدونند که میکرو فعلاً مدتهاست قطعه . نمی دونم دیگه اعلام وضعیت چه معنی پیدا می کنه .

شما زحمت بکش اون سئوالی را که در پست قبلی جواب ندادی جواب بده .

فرموده بودید : خدا را شکر از سرور nb راحت شدیم . نه تنها من ، بلکه هیچ یک از دوستان متوجه منظورتون نشدند.

پرسیدیم یعنی چی؟ که فعلاً بی پاسخ مونده .

ebi111

کاربر
2009-06-16
161
523
48
با سلام
میکرو قطعه تعویضی ورژن 1.83 جهت هلاست با کیفیت مطلوبی برقرار است
شنبه 91/02//30 ساعت 16
دوستان به دلیل نداشتن تصویر شماره سریال دستگاه ندارم
با تشکر

sanden

کاربر
2009-07-04
163
365
40
خسته نباشی دوست من

همه اعضاء دارند داد میزنند که خسته شدند از میکرو . جنابعالی تازه میپرسید مگرقطع بود ؟

دوست عزیز در پست قبلی من میتونید ملاحظه بفرمایید که گفتم بعد از چندماه اقدام به راه اندازی مجدد دانگل کردم،من فقط یک سوال پرسیدم چون بعضی دوستان دیگه هم مثل من قطعه تهیه کردند مشکل داشتند خواستم ببینم دانگل آنها هم قبلا فعال بوده یا نه!؟

ffel

کاربر
2011-12-10
14
45
خسته نباشید دوست گرامی . منظورم از سرور nb شیرینگ چیکی باکس بود که بعضی از دوستان نرم افزارش را به میکرو های قدیم زده بودند و کار میکرد . به هر حال عذر مرا پذیرا باشید . با سپاس فراوان

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
علی جان خداشاهده این چه برنامه ای که برای مادرست کردن چرا جواب ایمیل هامو نمیدی بخدا این حقمون نیست که اینطور باما رفتار بشه خواهشا پاسخگو حرفامون باش....

دوست عزیز کاربرانی که شرایط دریافت قطعه جدید دارند قطعه طبق قولی که دادم برایشان ارسال می شود تا الان برای حدود 10 کاربر ارسال شده که مشخصات امروز برایشان میل می شود

agha_kamran7

کاربر
2009-05-17
8
16
ايميل

دوست عزیز کاربرانی که شرایط دریافت قطعه جدید دارند قطعه طبق قولی که دادم برایشان ارسال می شود تا الان برای حدود 10 کاربر ارسال شده که مشخصات امروز برایشان میل می شود

ممكنه آدرس ايمييلتونو به من بدين....ضمناً قيمت قطعه و شماره حساب و نحوه خريد رو هم ممنون ميشم اگر بدين agha_kamran7@yahoo.com

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49

دوست خوبم علی آقا سلام

میشه لطف کنید موارد ذیل را پاسخ دهید :

1- چه کسانی شرایط دریافت قطعه جدید را دارند ؟

2- برای خرید قطعه بایستی چکار کرد ؟‌ قیمت و سایر شرایط را می فرمائید .

فکر می کنم سئوالات فوق را بسیاری از کاربران از جنابعالی خواهند پرسید.

abassjor

کاربر
2010-12-12
180
621

با سلام بنده جزء اولین کسانی بودم که برایم میل کردی بزودی ارسا ل می شود ولی تا کنون هیچ اتفاقی نیفتاده است لطفا تکلیف من را مشخص نمائید باتشکر

kopenhak84

کاربر
2009-06-27
160
417
54
علی اقا سلام

من برای شما ایمیل فرستادم جواب نمیدید من دانکل رو کمتر از 2 ماه استفاد کردم وتا حالا قطع شده قول داددید برای ما مال باخته ها ایسی جدید بفرستید چی شد (مال با خته رو شوخی کردم ناقابل ) نوبت نوبت شماست

kopenhak84

کاربر
2009-06-27
160
417
54
با سلام بنده جزء اولین کسانی بودم که برایم میل کردی بزودی ارسا ل می شود ولی تا کنون هیچ اتفاقی نیفتاده است لطفا تکلیف من را مشخص نمائید باتشکر
دوست خوبم تکلیفت مشخصه فقط صبببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببر ایوببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببب
خود کرده را تدبیر نیست برو سی سی کم بگیر شر رو بکن

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا