aref3654
کاربر
- 2012-03-02
- 83
- 248
دوستان که میکرو فعال دارند ایا کانال یورو 2012 رو نیل وا میشه؟
کدام کانالها ....فرکانس؟
دوستان که میکرو فعال دارند ایا کانال یورو 2012 رو نیل وا میشه؟
12476 V 27500 Al Jazeera Sport Al Jazeera Sport Channel +9/+10 - NBA TV - ESPN Middle East ESPN Classic Middle East & Africa ESPN America Europe Al Jazeera Sport Channel Euro 2012 -w- Irdeto2 KeyFly Viaccess4.0کدام کانالها ....فرکانس؟
دوست عزیز بایو6فقط بازه تست کردم:s13::s13:دوستان که میکرو فعال دارند ایا کانال یورو 2012 رو نیل وا میشه؟
سلام دوستان میکرو قطعه تعویض نشده الان با نرم افزاری باز هست یا نه ؟!؟ممنون
علی اقا سلام
من برای شما ایمیل فرستادم جواب نمیدید من دانکل رو کمتر از 2 ماه استفاد کردم وتا حالا قطع شده قول داددید برای ما ایسی جدید بفرستید چی شد . با سپاس
بله لطفا قیمت را بفرمایید چون الان دارند عرب ها استفاده می کنند و گله ای از وین بوند هم ندارند.
سلام دوستان لطفا قیمت بفرماید
قطعات جدید فعلا توسط دو سرویس یوتلست -هلاست به خوبی کار می کنند و مشکل خاصی ندارند اما اینکه رسما تاپیکی برای فروش ایجاد نمی شود به این دلیل است که بنده نمی توانم پاسخگو مشکلات بعدی باشم برخی از قطعات سری وین بوند بعد از یک بار آپدیت توسط ورژن های جدید مشکل بوت پیدا کردن و راه اندازی نشدن این مشکل باید آنلاین توسط نرم افزار اتصال به سرور رفع شود که تا به حال ممکن نشده و فقط سری mx نرم افزار ساپورت می کند مشکل بعد هم نامشخص بودن کار کرد قطعه و عدم تضمین از طرف سرور مورد بعد هم قیمت تقریبا زیاد به دلیل گرانی ارز قیمت حداقل هر قطعه با هزینه ارسال آن 28000 تومان می شود با شرایط فوق کاربرانی که مایل به تهیه قطعه جدید هستند می توانند در خواست خود را ایمیل کنند
همکار عزیز جناب اقای علی رسیور من قطعه ای از شما خریداری کردم که حدود 20 روز استفاده کردم و به یک ماه هم نکشید شماره سریال ان 1090257863 میباشد
که همچنان اکسپایر می زند و شما گفته بودید که قطعه جدید می فرستم ولی همچنان بدستم نرسیده لطفا رسیدگی فرمایید .