تاپیک اعلام وضعیت شرینگ میکروباکس 1 در جهات مختلف

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

REZA-HD

عضو فعال
2009-10-21
448
1,516
34
سلام دوستان میکرو قطعه تعویض نشده الان با نرم افزاری باز هست یا نه ؟!؟ممنون

دوست عزیز فعلن با نرم افزاری وصل نسیت مگه اینکه نرم افزار دانگل چکی بتا استفاده کنی که اونم یه روز قطعه یه روز وصله رو w3

abassjor

کاربر
2010-12-12
180
621
علی اقا سلام

من برای شما ایمیل فرستادم جواب نمیدید من دانکل رو کمتر از 2 ماه استفاد کردم وتا حالا قطع شده قول داددید برای ما ایسی جدید بفرستید چی شد
. با سپاس

آقای کپنهاک بنده تا کنون چندین ایمیل ودر سایت هم چندین بار براشان پیام دادم جواب نمی دهد در صورتی که برایم میل کرده است بزودی ارسال مشود شدیم مثل آنهایی که زیر شکنجه هستند وزجر کش می شوند ویک تیر خلاص خرجمان نمی شود حتی پاسخی هم نمیگیریم

REZA-HD

عضو فعال
2009-10-21
448
1,516
34
با تشکر از علی اقا بخاطر ارسال شرایط قطعه جدید به بنده دوستان به نظرم قیمتش زیاد نیست میتونه ادم ریسک کنه .......................

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
بله لطفا قیمت را بفرمایید چون الان دارند عرب ها استفاده می کنند و گله ای از وین بوند هم ندارند.

سلام دوستان لطفا قیمت بفرماید

قطعات جدید فعلا توسط دو سرویس یوتلست -هلاست به خوبی کار می کنند و مشکل خاصی ندارند اما اینکه رسما تاپیکی برای فروش ایجاد نمی شود به این دلیل است که بنده نمی توانم پاسخگو مشکلات بعدی باشم برخی از قطعات سری وین بوند بعد از یک بار آپدیت توسط ورژن های جدید مشکل بوت پیدا کردن و راه اندازی نشدن این مشکل باید آنلاین توسط نرم افزار اتصال به سرور رفع شود که تا به حال ممکن نشده و فقط سری mx نرم افزار ساپورت می کند مشکل بعد هم نامشخص بودن کار کرد قطعه و عدم تضمین از طرف سرور مورد بعد هم قیمت تقریبا زیاد به دلیل گرانی ارز قیمت حداقل هر قطعه با هزینه ارسال آن 28000 تومان می شود با شرایط فوق کاربرانی که مایل به تهیه قطعه جدید هستند می توانند در خواست خود را ایمیل کنند

آخرین ویرایش:

abassjor

کاربر
2010-12-12
180
621
قطعات جدید فعلا توسط دو سرویس یوتلست -هلاست به خوبی کار می کنند و مشکل خاصی ندارند اما اینکه رسما تاپیکی برای فروش ایجاد نمی شود به این دلیل است که بنده نمی توانم پاسخگو مشکلات بعدی باشم برخی از قطعات سری وین بوند بعد از یک بار آپدیت توسط ورژن های جدید مشکل بوت پیدا کردن و راه اندازی نشدن این مشکل باید آنلاین توسط نرم افزار اتصال به سرور رفع شود که تا به حال ممکن نشده و فقط سری mx نرم افزار ساپورت می کند مشکل بعد هم نامشخص بودن کار کرد قطعه و عدم تضمین از طرف سرور مورد بعد هم قیمت تقریبا زیاد به دلیل گرانی ارز قیمت حداقل هر قطعه با هزینه ارسال آن 28000 تومان می شود با شرایط فوق کاربرانی که مایل به تهیه قطعه جدید هستند می توانند در خواست خود را ایمیل کنند

با سلام
استاد علی قطعاتی که قرار بود برای کسانی که ایمیل برایشان ارسال نمودی که استفاده از قطعه قبلی نکردند چطور شد ؟ تا کنون ده بار ایمیل دادم اما جوابی ندادی اگر ارسال نمیکنی لااقل از منتظر بودن خلاصم کن
با تشکر

microbox2010

کاربر
2006-10-17
355
1,096
با توجه به شروع فوتبال یورو 2012 در حمعه اتی مستدعی است در خصوص قطعه ارسال شده اطلاع رسانی کنید چون مرسولات معمولی تا حد ده روز طول میکشه و ای بسا از دره روز هم گذشته باشد.

raza122

کاربر
2011-03-28
91
253
همکار عزیز جناب اقای علی رسیور من قطعه ای از شما خریداری کردم که حدود 20 روز استفاده کردم و به یک ماه هم نکشید شماره سریال ان 1090257863 میباشد

که همچنان اکسپایر می زند و شما گفته بودید که قطعه جدید می فرستم ولی همچنان بدستم نرسیده لطفا رسیدگی فرمایید .

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
همکار عزیز جناب اقای علی رسیور من قطعه ای از شما خریداری کردم که حدود 20 روز استفاده کردم و به یک ماه هم نکشید شماره سریال ان 1090257863 میباشد

که همچنان اکسپایر می زند و شما گفته بودید که قطعه جدید می فرستم ولی همچنان بدستم نرسیده لطفا رسیدگی فرمایید .

کاربرانی که قطعه دریافت می کنند لطفا در همین تاپیک اعلام وضعیت نمایند نهایت تا اواخر این هفته قطعه باید برای اکثر درخواست کنندگان برسد چناچه نرسید لطفا مجدد مشخصات خود را به همراه نام کاربری مورد استفاده در سایت برای بنده ایمیل کنید تا بررسی شود

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا