صادق باقری
کاربر
- 2009-05-08
- 42
- 75
- 26
سلام من میکرو قدیمی دارم قعطه را عوض نکردم ایا کار میکنی در چه جهتی/؟؟؟ من 6 ماهی است که جمعش کردم
سلام من میکرو قدیمی دارم قعطه را عوض نکردم ایا کار میکنی در چه جهتی/؟؟؟ من 6 ماهی است که جمعش کردم
درجهت نیل سات+هاتبرد+استاراولی بافریز زیاد بعد دیشتو بادقیق رو دبلیوسه تنظیم کنید :s13: فرکانس12526v2900 بگیریچه کانال های در چه جهاتی باز است ؟؟
با فریز است یا بدون فریز
شما پرمیوم گلد اچ دی را تهیه کنید با 100 سانت که دارم خوب جواب میده و شما که 110 دارید خیلی بهتر است. فکر کنم چون سیمبل ریت فرکانس دیتا پایین است برخی مدل ها با آن مشکل دارند و نمی توانند بالا بیارندش.
دوستان خسته شدیم چطور سیگنال وبگیریم
دوستان کسی تست کردهجهت شرینگ :HELLAS SAT2 همراه با تعویض قطعه 23:30 PM
نرم افزار :1.84
سرور : HS
ریسیور :star sat sr-x230 usb
شرینگ:فـــعــــــال همراه با فریز
دوستان دیگه لطفا اعلام وضعیت کنند
دوست عزیز کدوم نرم افزار1.84چون یه نرم هفزار 1.84داریم که شرکت استار کوم برای فعال کردن سریالهای1036گذاشن اگه میشه نرم افزارو اینجا بزار چون من تست کردم کار ندادجهت شرینگ :HELLAS SAT2 همراه با تعویض قطعه سریال 1036 4:54 AMنرم افزار :1.84سرور : HS ریسیور :Xcruser 400plusشرینگ:فـــعــــــال همراه با فریز زیادخدا کنه تا یورو یه خورده بهتر بشهعلی آقا به سرور یه اطلاع بدین دیگه
دوست عزیز بگو کدوم نرم افزار ودانلود کردیجهت شرینگ :HELLAS SAT2 همراه با تعویض قطعه سریال 1036 12:26 PM
نرم افزار :1.84
سرور : HS
ریسیور :star sat sr-x230 usb
شرینگ:فـــعــــــال همراه با فریز زیاد
دوستان دیگه لطفا اعلام وضعیت کنند
همون نرم افزاری که علی آقا برای سریال های اکسپایر گذاشتندوست عزیز بگو کدوم نرم افزار ودانلود کردی