تاپیک اعلام وضعیت cccam سایت ( ena servers )

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
با عرض سلام دوست عزیزدر قسمت پلاگین قسمت cardclient ردیف 64و65و66 در ان قسمت بجای قبلی جایگزین کنی با تشکر وسپاس

با درود.
دوست عزیز در پلاگین و در پوشه etc و فایلی بنام CCCAM.cfg وجود داره. این فایل رو با نرم افزار PSPad باز کنید و سی لاین هارو در اون جایگزین لاینهای قبلی کنید.

alishavrde

کاربر افتخاری
2010-01-20
672
1,555
39
علی جان لطفا پیگیری کنیدتازه میخواستم فوتبال نگاه کنم کانال الجزیره اسپورت اصلا نتونستم ازشدت فریز بابا خیلی فریز داره درضمن کانالهای پریمیا فیلم وغیره باز نیستن یه راهی پیدا کنید اولین بار که ازت اکانت گرفتم عالی بودمشکل وحل کن لطفا

ArenaSat

کاربر
2007-07-01
119
650
علی جان لطفا پیگیری کنیدتازه میخواستم فوتبال نگاه کنم کانال الجزیره اسپورت اصلا نتونستم ازشدت فریز بابا خیلی فریز داره درضمن کانالهای پریمیا فیلم وغیره باز نیستن یه راهی پیدا کنید اولین بار که ازت اکانت گرفتم عالی بودمشکل وحل کن لطفا

اقاعلی این بخش هم مثل بخش میکرو شده دیگه به کسی جواب نمیدین لطفا جواب بدین

دوست عزیز
سرورها هیچ مشکلی ندارد شما پینگ بگیرید متوجه خواهید شد

mani_aaa

کاربر افتخاری
2009-11-10
581
1,309
35
اقای محترم چرا اکانت قبلی اینجوری نیود بعدپینگ چیه

سلام دووست من
برو به start--->Run--->cmd آدرس سایت رو با یه ping تایپ و اینتر کن بعد چند ثانیه سه عدد بهت میده Average میانگین پینگ تایمت هست
مثال : ping emroozna-ir.tk

yousefpilo

کاربر
2011-08-31
138
377
با سلام من یه مشکل دارم. با اینکه سرعت اینترنتم خوبه و پینگ تایمم هم بسیار مناسبه نمیدونم چرا کانال ها دیر برام باز میشه یا اصلا باز نمیشه. و دائما سرورهام قطع میشن. نمیدونم مشکل از کجاست الان سه روزه که اینطور شده. قبلا اینجور نبود رسیورم xcruiser 400 plus هست دوستان لطفا کمک کنید.

yousefpilo

کاربر
2011-08-31
138
377
با سلام من یه مشکل دارم. با اینکه سرعت اینترنتم خوبه و پینگ تایمم هم بسیار مناسبه نمیدونم چرا کانال ها دیر برام باز میشه یا اصلا باز نمیشه. و دائما سرورهام قطع میشن. نمیدونم مشکل از کجاست الان سه روزه که اینطور شده. قبلا اینجور نبود رسیورم xcruiser 400 plus هست دوستان لطفا کمک کنید.

yousefpilo

کاربر
2011-08-31
138
377
اساتید محترم لطفا پیگیری کنید. این که دیگه دانگل نیست که بخواین بپیچونین. چرا دائما سرورها قطع و وصل میشه. کانال ها فقط با سرور فرانسه باز میشه که اونم فریز شدید داره. الان سه هفته اس که اصلا هیچ برنامه ای نمیتونم ببینم. واقعا این وضعیت با وضعیت ماهای قبل اصلا قابل مقایسه نیست. لااقل یه جوابی به ما بدید.

ArenaSat

کاربر
2007-07-01
119
650
پاسخی به شما نمی دهند بابت اینکه سرورها هر روز در حال تست است ! پینگ های زیر را ببینید بعد بگید سرور فلان خودتون پینگ بگیرید :

emroozna-fr.dyndns.tv = زیر 200
emroozna-ir.dyndns.tv = پینگ فوق حرفه ایی زیر 25
emroozna-sw.dyndns.tv = زیر 150

پینگ تایم خود را چک کنید با پلاگین و دیگر مسائل رسیور !

سرور هیچ تفاوتی نداشته از قبل و ندارد فقط و فقط از پریروز پکیج دیش تیوی روی تمام سرورهای شیرینگ اروپا و دیگر کشورها قطع شده که شامل حال ما می شود !

یک مورد هم عرض کنم دوستان زمانی که تمام سرورهای ایران اسمارت کارت اسکای ایتالیا را به خاطر حملات از سرور برداشته بودند ما این کارو نکردیم پس بدانید کیفیت فرقی نکرده ! پینگ تایم بالا همین الان گرفته شده است !

این تاپیک هم بنده هر روز سر می زنم لزومی به پاسخ باشد حتما جواب خواهم داد

ممنون از همگی

farshad-ldi

کاربر
2010-01-23
310
793
سلام
من همین الان از 3سروری که آقای رامین قرار دادن پینگ تایم گرفتم میانگین کیفیت پینگ سه سرور به این شرح هست:
سرور ایران 268 میل ثانیه
سرور فرانسه 362 میلی ثانیه
سرور سوئیس 286 میل ثانیه
پس معلوم میشه دوستانی که از وضعیت سرورها طی این 3هفته ناراضی بودند کاملا درست بود،چون میاگین پینگ تایمها اینو نشان میکنه!

بالا