در خرید اکانت فعلا محدودیتی نیستسلام استاد علی عزیز
جناب علی آقا هرکاربرتا چند اشتراک میتون بگیره منظور اینکه من به پیشنهاد مشتریهایم وازطرف خودم براشون خریداری کنم
لطفآ اگرجواب دهید ممنون میشوم
سلامدوستان زیادی میل و با ایدی شخصی بنده تماس گرفتند و جویا شدند سرورهای سی سی کم دیگر افزایش قیمت داشتند و روی سرور شما هم تاثیر می گذارد یا خیر ؟
در پاسخ به این عزیزان باید عرض کنیم ما روز اولی هم که سرور زدیم فکر درآمد و یا سود بیشتر نبودیم و نیستیم ! صرفا در توضیحات هم هست برای قشر ضعیف جامعه و قیمت اکانت ها را جوری تنظیم کردیم که همه ی اقشار جامعه بتوانند لذت دیدن شبکه های معتبر جهان را حس کنند ! کیفیت اکانت های ما در حدی است که سرورهای مشابه صحبت از 20 هزار تومن تا 25 هزارتومن می کنند اما ما تقریبا نصف این قیمت عمل می کنیم با همان کیفیت !
اگر هم قرار باشد قیمت ها افزایش پیدا کند شک نکنید باز هم متعارف و قابل خرید برای همه و عموم می باشد !
سلام
آیا هم اکنون همه قیمتهایی که در پیج اول این تایپیک زده شده به قوت خودش باقی هست یا گرانتر شده آیا پای این قولی که دادید و گفتید برای همه اقشار جامعه هست می مانید؟!
باسلام.اینم اطلاعات.بعضی دوستان حتابخودشون زحمت مطالعه مطالب روهم نمیدن.باتشکرسلام
لطفا قیمت و کلیه دانستنیهای لازم در مورد سرویس cccam رو برای تعداد ماههای مختلف برام پیام خصوصی کنید و شماره کارت بانک ملی اگه هست برام بفرستین
با تشکر
درود.نحوه خریدلطفا من یک اکانت 3ماهه برای رسیور هایویژن 9696 فول اچ دی می خواستم شرایط خرید ونحوه استفاده از فایل prio
سلام ارسال شد پیام خصوصی چک کنیددرود
مشخصات پرداختی رو پیام خصوصی کردم برای اکانت 3 ماهه
ممنون
سلام ارسال شد پیام خصوصی چک کنید
سلام . من کارت دی وی بی دارم و نحوه ی انتقال اکانت سیسیکم به پلاگین هادو رو بلد نیستم شما میتونین پلاگین رو به صورت آماده بفرستین؟
شما اکانت رو به ایمیل طرف میفرستین یا در همین سایت تو صندوق پیام خصوصی؟
ایا اکانت شما به سرور ********* میرسه
اگر از هر لاین جدا استفاده کنیم میشه.
سرور شما تو کدوم کشور ها هست
و کدام سرور و لاین شما فول هست البته تکی
اما قیمت ها واقعا عالی هست.دستتون در نکنه.ممنون