yousefpilo
کاربر
- 2011-08-31
- 138
- 377
با سلام، آیا اکانت من آماده نشده؟ الان تقریبا بیست و چهار ساعت گذشته. لطفا پیگیری کنید.
با سلام خدمت استاد بزرگوارم. مبلغ به حسابتان واریز و شماره پیگیری برایتان ارسال گردید. با تشکر.
یک بدی که قسمت فروش سیسیکم سایت داره اینه که فوری اکانت ها رو به دست مشتریها نمیرسونه گاها بالای 24 ساعت طول میکشه!اگه یک کاری کنن که اکانتها در کمترین زمان ممکن البته بعد از اطلاع رسانی پرداخت وجه توسط مشتری،توسط آقا رامین یا علی رسیور به دست مشتریها برسه خیلی عالی میشه.به شرطی که کیفیت سرورهای سیسیکم هم ارزش خریدن داشته باشه و مدام فریز و قطعی در سرورها وجود نداشته باشه که باعث سلب اعتماد مشتری بشه و دیگه نخواد از این سایت اکانت بخره!
علی آقا ، آقای Arenasat هم گفتند به شما پیام بدم اما صندوق پیام شما پر است بنابراین من ایمیل فرستادم لطفا چک بفرمایید.
آقای علی رسیور صندوق شما پر است من وجه واریز کردم اما نمیتونم مشخصات رو بفرستم برای همین مشخصات رو برای آقای Arenasat فرستادم لطفا پیگیری بفرمایید.
علی آقا ، آقای Arenasat هم گفتند به شما پیام بدم اما صندوق پیام شما پر است بنابراین من ایمیل فرستادم لطفا چک بفرمایید.
اینطوری میخواهید به مشتریاتون سرویس بدید؟من دیروز موقعی که مشخصات اکانت رو فرستادم خدمتتون عرض کردم فایل اکانت رو برای رسیور Vu solo میخوام،اما متاسفانه فقط مشخصات اکانت رو دریافت کردم و ساعت 2 پیام دادم که مشکل من رو حل کنید ولی تا الان که ساعت 8:30 هست هیچ جوابی به من داده نشده،لطفا پیگیری بفرمایید.
نکته2- فقط زماني نسبت به اخذ اشتراک اقدام فرمائيد که مطمئن هستيد با راه اندازي شيرينگ روي دستگاه خود آشنائي داريد
عزیزم چرا بحث الکی ؟دوست عزیزم ، مسئله آشنایی یا عدم آشنایی نیست،مسئله اینه که من موقع گرفتن اشتراک به علی آقا گفتم برای چه دستگاهی میخوام و ایشون هم خودشون میدونن که برای این نوع رسیور باید فایل ارائه بدن نه مشخصات اکانت.
با این وجود من منتظر ایشون هستم تا فایل اکانت رو ارسال کنند.
نکته2- فقط زماني نسبت به اخذ اشتراک اقدام فرمائيد که مطمئن هستيد با راه اندازي شيرينگ روي دستگاه خود آشنائي داريد چون تاريخ شروع اکانت بطور پيش فرض از زمات ارسال آن براي شما محاسبه ميگردد و تحت هيچ شرايطي امکان عودت مبلغ واريزي وجود ندارد.در مواردي خاص که مثلا فعلا از سايت ديگري اکانت داريد و ميخواهيد استارت اکانت شما از زمان مشخصي ثبت شود هماهنگ کنيد.
توجه : نگران هيچ چيز بابت راه اندازي اکانت بر روي رسيور خود نباشيد،متخصصان ما به راحتي هر چه تمام و قدم به قدم شما را در راه اندازي اکانت ها راهنمايي خواهند کرد .
علی آقا من که خدمتتون عرض کردم برای رسیور Vu Solo میخوام شما لطف کنید فایل اکانت رو برای من ارسال کنید.