تاپیک دریافت اشتراک سی سی کم از سرورهای پرقدرت ena servers (سرور شماره 1)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

pouyaplanet

کاربر
2010-08-08
176
473
44
سلام.من قبلا از جای دیگه سی سی کم میخریدم اما انقدر فریز داره که حد نداره.حالا میخوام از شما بگیرم امیدوارم سی سی کم شما مثل بقیه نباشه.خواستم بدونم کیفیت اکانت شما خوب هست یا نه؟در ضمن چند ساعته اکانت را میفرستید.اصلا اکانت خوب دارید یا نه؟

ArenaSat

کاربر
2007-07-01
119
650
سلام.من قبلا از جای دیگه سی سی کم میخریدم اما انقدر فریز داره که حد نداره.حالا میخوام از شما بگیرم امیدوارم سی سی کم شما مثل بقیه نباشه.خواستم بدونم کیفیت اکانت شما خوب هست یا نه؟در ضمن چند ساعته اکانت را میفرستید.اصلا اکانت خوب دارید یا نه؟

فریز نداریم برای دریافت هم شماره حساب ها هست در پست اول واریز کنید و به علی اقا پیغام بزنید

JVC_ATX

عضو جدید
2007-05-02
22
83
سلام علی اقا
خبری نشد من این اکانت رو واسه کسی میخوام که مجبور شدم مسافرتمو عقب بندازم
هنوزم خبری نیست هیچ ایمیلی از شما دریافت نکردم
ممنون میشم زودتر اکانت رو برام بفرستید

ArenaSat

کاربر
2007-07-01
119
650
سلام علی اقا
خبری نشد من این اکانت رو واسه کسی میخوام که مجبور شدم مسافرتمو عقب بندازم
هنوزم خبری نیست هیچ ایمیلی از شما دریافت نکردم
ممنون میشم زودتر اکانت رو برام بفرستید
دوست عزیز
علی اقا به زودی برایتان ارسال خواهند کرد

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
علی اقا پولو برای اکانت یک ماه واریز کردم وشماره قبضو براتون ارسال کردم لطفامنطزر پیغام شما هستم ممنون

ارسال شد پیام خصوصی خود را چک کنید

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
سلام
آیا سرورهای شما قابل استفاده بر روی رسیورهای Istar هم هست؟منظورم 20000 و 30000 هست برای این دو مدل هم اکانت به ما میدین؟

بله قابل استفاده است مشکلی نیست

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
علی آقامبلغ اکانت یکماهه را به حساب شما کارت به کارت نمودم مشخصات وشماره پیگیری انتقال رو به شما ایمیل زدم منتظر جواب شما هستم

ارسال شد ایمیل خود را چک کنید

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
من یک رسیور استارست x98-usb دارم می خواهم از اکانت سی سی کم بخصوص برای کانالهای المپیک 2012 استفاده کنم می دانم برای این نوع رسیورها باید از نرم افزار استفاده کرد اما نمی دانم برای این مدل رسیور کدام نرم افزار قوی تر و بهتر است فاستو یا hdvb ؟؟ لطفا راهنمایی کنید و مشخصات اشتراک را برایم بفرستید... (اکانت یک ماهه)

dariushd

کاربر
2012-07-13
1
4
من اکانت خریدم ولی هنوز نتونستم ازش بهره مند بشم.رسیور من سامسونگ 9500 هست .امولاتور 8.4 دارم که قابلیت کد دهی دستی هم داره.
من برنامه dsr cardsharing studio را هم از سایت شما دانلود کردم و برنامه هادو را نیز دانلود کردم. در پوشه هادو اکانت خودم را نیز به جای syntax , sampel جایگزین کردم.
ولی روی گزینه :plugins در برنامه dsr cardsharing studio که کلیک می کنم هیچ پنجره و یا ستونی باز نمی شه.همچنین آیکن hadu در این برنامه افزوده شده که ستونی را هنگام کلیک در برنامه باز می کنه ولی پس از انجام کانکت در پورت com1 هیچ تغییری ایجاد نمی شه و هیچ کدی از اینترنت دریافت نمی شه.نمی دونم بر روی manual caid یا GBOX کلیک کنم ؟
در پنجره های cw1 , cw2 نیز هیچ چیزی نشان داده نمی شه.
کابل rss هم از کامپیوترم به رسیور وصل هست.
اگر راهنماییم کنید سپاسگذار می شم.
راستش الان 2 روز از خرید اکانتم گذشته و نتونستم هنوز ازش استفاده کنم.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا