ALI.RISIVER
کنترل و ناظر ارشد کل سایت
- 2006-10-03
- 2,649
- 21,150
علی اقا هنوز انلاین نیستین که جواب من بدین؟
احتمالا یک ماه سی سی کم خریداری شده من الان شروع شده اگه بتونید رهنمایی کنید ممنون میشم
ایکسکروزر 420
پلاگین به به ایمیل شما ارسال شد
علی اقا هنوز انلاین نیستین که جواب من بدین؟
احتمالا یک ماه سی سی کم خریداری شده من الان شروع شده اگه بتونید رهنمایی کنید ممنون میشم
ایکسکروزر 420
علی آقا ممنون
ولی تو این وسط برای من مشکلی پیش اومد میخواستم اگه اطلاعاتی در این زمینه دارید راهنمایی کنید: بعد از انتقال پلاگین من الان کانالهای کد بیس رو باز ندارم......قبلا با زدن دو بار کلمه ( i ) و دکمه قرمز وارد کدهای بیس میشدم الان دیگه این منوی کد بیس رو ندارم و کانالهای کد بیس رو باز ندارم.....مثلا قرعه کشی جام جهانی شبکه سه رو باز نداشتم
اگه اطلاعاتی در این زمینه داری ممنون میشم
ایکسکروزر 420
علی اقا
من دو روز اصلا هیچ کانالی باز ندارم در ضمن هنوز هم کد بیس رو اصلا باز ندارم..مثلا بازیهای شبکه سه رو بسته دارم...
وقتی هم وارد منوی کد بیس میشوم نمیتونم کد دستی وارد کنم....راهنمایی وحید رو هم انجام دادم ولی فایده نداشت.....دو بار هم ریست فکتوری کردم ولی فایده نداشت
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
با سلام . برو به صفحه اول همین تایپیک.با سلام لطفا شرايط خريد cccam و ليست قيمت جديد رو برام بفرستيد با تشكر
با سلام ميخواستم بدونم كه سرورها الان وصل هستند و مشكلي ندارن ؟ و ديگه اينكه قيمت ها تغيير نكردن ؟ آيا 140هزار يك ساله فول پكيجه ؟ با تشكر
سلامبا سلام من رسيور 2000 ace دارم مي شود سي سي كم نصب كنم راحت هست يا نه اينترنت 128 دارم كدام ماهره كانال باز مي كند چونكه چند نفر سوال كرده كه چه كانالهاي باز مي شوند كسي جواب نداددددد
اقا 19 ساعت گذشته ولی هنوز خبری از اکانت نشدهبا سلام
مبلغ 140 هزار تومان بابت اکانت 1ساله پرداخت شد.
کد رهگیری 287436
Xcruiser xdsr420 avant
اقا 19 ساعت گذشته ولی هنوز خبری از اکانت نشده
ما دیگه چقدر باید صبر کنیم؟
اقا 19 ساعت گذشته ولی هنوز خبری از اکانت نشده
ما دیگه چقدر باید صبر کنیم؟