سلام خدمت اساتید و دوستان عزیز.
میخواستم بدونم که شما هم مشکلاتی از قبیل نشناختن wifi و یا مشکل در گرفتن IP در Auto IP، ندادن پیغام Wifi Ready بعد از اتصال wifi و ظاهر شدن پیغام Wifi Inserted (در تمام ورژن ها از 1.10 تا 1.15) ندادن پیغام successfully IP acquired و نشان ندادن IP و متصل نشدن wifi و از این قبیل رو با دانگل wifi که روی دستگاه هست دارین؟البته رو دستگاهی که من خریدم از این دانگل های خیلی کوچیک هست،بند انگشتی(عکسش اینه)
مشاهده فایلپیوست 69328
من از دانگل wifi که رو خودش که هدیه گذاشتن(از این مشکی کوچیکا بند انگشتیه، n 802.11 زده روش) استفاده کردم و هنوز هم این مشکلات رو دارم و یه دل سیر نتونستم با wifi اینو به router وصل کنم (Dlink 2640T b/g) تمام تنظیمات داخل روتر رو هم تغییر دادم همه ورژنهای برنامه این دستگاه رو هم نصب کردم فقط 1 بار تو ورژن 1.15 شناخته شد و ip گرفت ولی وقتی از پشت خاموش میکنم و روشن میکنم ip نمیگیره اصلا wifi رو نمیشناسه فقط Wifi Inserted میزنه.DHCP هم تو روترم روشنه و وقتی رسیور روتر رو میشناسه پسوورد هم میدم که همیشه fail میزنه اون یکبار هم که کار کرد fail زد ولی بعد از چند دقیقه وصل شد.با کابل LAN خیلی سریع وصل میشه و IP میگیره.
حالا سوال من از دوستانی هست که
این دستگاه رو دارن و الان هم باهاش کار میکنن
.
1.Wifi شما هم از همین مدل هست و اگر هست باهاش مشکلی ندارین؟هر دفعه که دستگاه رو
از پشت خاموش میکنین بعد از روشن کردن اتوماتیک شناسایی میشه و به روتر(مودم ADSL) وصل میشه
و اینترنت میگیره؟
2.تو یه سایتی یه تاپیک آموزش تصویری راه اندازی اکانت رایگان این دستگاه رو دیدم.تو یکی از عکس ها wifi که به دستگاه وصل شده بود سفید رنگ و بزرگ بود.(عکسش اینه)
مشاهده فایلپیوست 69329
میخواستم بدونم wifi اصلی که روی این دستگاه هست همینه؟و اگه امکانش هست دوستانی که این مدل رو دارن و بدون مشکل کار میکنه،
اطلاعات چیپست (Chipset) اون رو به من بگن که من هم اگه تو بازار خود اون رو پیدا نکردم حداقل یه wifi خوب و برند معروف که همون چیپست رو داره بخرم.
یا اگه دوستان با برند هایی مثل :-Dlink-Tp-Link-Zyxel-CNet-SMC ویا برند های چینی مثلrolink,Solmate,Planet کار کردن و خیلی خوب و بدون مشکل جواب گرفتن نوع و مدل دانگل Wifi رو به من بگن منم برم بخرم.(البته سایز کوچیک باشه خیلی بهتره،چون از پورت USB پشتی میخوام استفاده کنم و جا زیاد ندارم.USB جلو رو هم برای هارد یا فلش استفاده میکنم.
البته بیشتر این مدل دانگل های wifi با چیپست Ralink 5370 هستن و از قرار معلوم با CPU های Ali 3606 سازگار هستن(واقعا عجب سازگاری ی ی ی ی داره!)همین مشکی رنگه که عکسش رو آپلود کردم هم همین چیپست رو داره (چون درایور و برنامه اش رو از سایت Ralink دانلود کردم و نصب کردم و تو کامپیوتر خوب کار کرد،حتی چراغ آبی رنگی هم که داره چشمک میزد در صورتیکه در رسیور حتی 1 باری هم که وصل شد چشمک نمیزد و روشن نشد)ولی انگار تو این مدل رسیور سازگاری نداره حالا نرم افزار رسیوره یا CPU یا چیز دیگه.
کل مزاحمت من همینه که بدونم چه برند و یا چه مدل Wifi رو این دستگاه کار میکنه و دوستان همین الان هم باهاش به مودم و اینترنت متصل هستن و بعد از خاموش روشن کردن از پشت اتوماتیک وصل میشه،(البته با فعال بودن Security و دادن رمز یا Key) که منم همون رو بخرم،یا مدل و شماره چیپستش رو بدن یه برند دیگه با همون چیپست پیدا کنم.
خواهش میکنم اگه امکان داره کمکم کنین.حتی میخواستم یه ایمیل برای شرکت بنویسم و بدم تو سایت تا تمام یوزرهای این دستگاه هم ارسال کنن تا شاید بفهمن و درست و به موقع برنامه بدن نه 2 ماه یکبار اونم فقط 2 تا سرور کم کنن،یه نشانگر ولوم رو تغییر بدن و به جای رفع عیوبش برنامه Stock بزارن!آخه با رسیور این کارو میکنن،اطلاعات بورس به چه درد کسیکه میخواد کانال ببینه میخوره؟یا باهاش تصویر میبینن و میخوان راحت و بدون سیم به اینترنت وصل بشن.باید همه اینارو بهشون گوش زد کنیم.اگه امکان داره دوستانی که مدیر هستن و امکانش رو دارن یه پست باز کنن و بچه ها اونجا اعلام آمادگی کنن من خودم متن ایمیل رو مینویسم و تو پست هم ایرادها و مشکلاتی که به چشمم خورده رو مینویسم و بعد ایمیل رو کامل میکنیم و همه میفرستیم.من این دستگاه رو دوست دارم و میخوام به بهترین شکل قابل استفاده بشه.
ممنون میشم کمک کنین.
یا اگه دوستان برنامه نویس هستن و میتونن تغییرات استوار و با ثباتی رو توی نرم افزار این دستگاه ایجاد کنن خیلی خوب میشه و مشکل wifi رو حل کنیم.
شرمنده خیلی زیاد نوشتم ببخشید.
منتظر جواب شما هستم.
خوش و سلامت باشید.