تاپیک سوالات و مشکلات استارست های فول اچ دیStarsat full HD

fattom

کاربر
2009-07-04
250
659
39
سلام دوست من.من مودم 4پورت تی پی لینک دارم.شمایه کابل شبکه ازیه پورت مودم adslبه پشت رسیوروجای لن بزنید.درضمن مودم شمابایدروترباشه یهنی اتوماتیک به نت وصل شی ویوزروپسوردنخواهی دستی واردکنی.دراستارست2000آک بوسیله مودم وای فای به نت وصل میشی.روشن بودن کامپیوتربرای رسیورهای بدون لن است که مثلا درایکلاس معمولی بوسیله برنامه گلادیاتورورایانه انجام میشه.
ممنون سریع پاسخ دادید....
حالا میدونید این مودم که گفتید قیمتش چنده؟
و روی این رسیور 8800 فول اچ دی یک وای فای به صورت یک فلش هم هست . آیا کاربردی برای من دارد؟
2009-05-15
0
28,977
ممنون سریع پاسخ دادید....
حالا میدونید این مودم که گفتید قیمتش چنده؟
و روی این رسیور 8800 فول اچ دی یک وای فای به صورت یک فلش هم هست . آیا کاربردی برای من دارد؟
باسلام دوست من.این فلش دانگل وای فایه.به پورت یواس بی بزنیدومودمتون روشن باشه ودیگه نیازی نیست ازکابل استفاده کنیدوازطریق فلش وای فای به نت وصل میشوید.فقط تنظیمات رودررسیورانجام دهید.

2009-05-15
0
28,977
باسلام دوست من.این فلش دانگل وای فایه.به پورت یواس بی بزنیدومودمتون روشن باشه ودیگه نیازی نیست ازکابل استفاده کنیدوازطریق فلش وای فای به نت وصل میشوید.فقط تنظیمات رودررسیورانجام دهید.
درضمن رسیورشمادارای
شیرینگ رایگان اینترنتی 1 سال
شرینگ رایگان هوایی 2 سال
با ساپورت USB WIFI

نحوه فعال سازی شرینگ هوایی starsat 8800 hd

ّf1+1111

سپس روی کادر باز شده گزینه ods را انتخاب نمده و ok کرده سپس لیست شرینگ های جهت دیتا باز میگردد و روی ماهواره آخر w3 ok کرده
بعد exit کرده و خارج شوید

ضمنا کانالهایی که با شرینگ هوایی باز میگردد در لیست کانالها بصورت زرد رنگ نشان داده میشود

ali2

کاربر
2006-10-04
62
162
باسلام من رسيور استارست 9800 فوا اچ دي خريدم با توجه به اينكه لن نداره چطوري شيرنگشو فعال كنم در ضمن اخرين نرم افزارش را مي خواستم

microbox2010

کاربر
2006-10-17
355
1,096
بله این یک نوع گول زدن از سوی شرکت سازنده است که روی کارتن دستگاه تبلیغ وای فای به تصویر میکشه اما خود دستگاه فاقد این قابلیت اسست. قیمتش هم اینقدر نیست که شما خریدیدید.

microbox2010

کاربر
2006-10-17
355
1,096
من اینترنت رو رسوندم به دستگاه اما در rssپیام incoorect url میده.........قبلن اینجوری نبوده حالا این طور شده..کسی راه حلی داره///درسته از اتظیمات اینترنت شاید باشه اما چه قسمتی اش؟

saeed2020

کاربر
2012-09-08
2
2
باسلام ؛ در رسیور استارست 2000aec شرینگ رو فعال کردم با ورژن 1.11 خوب کار می کرد ولی حالا اکانت تا شماره 33 پیش نمیره و در عدد 31 قطع میشه و یا اصلا اکانت شماره نمیفته در صورتی که آیدی و هواشناسی وصل است چه کار کنم . ممنون

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
باسلام ؛ در رسیور استارست 2000aec شرینگ رو فعال کردم با ورژن 1.11 خوب کار می کرد ولی حالا اکانت تا شماره 33 پیش نمیره و در عدد 31 قطع میشه و یا اصلا اکانت شماره نمیفته در صورتی که آیدی و هواشناسی وصل است چه کار کنم . ممنون

سلام الان اگر کانال ها بدون مشکل باز هستند موردی نداره اگر مشکل در باز کردن دارید یک بار تنظیمات ستینگ را چک کنید البته این مربوط به خود سرور میباشد
وقتی شلوغ باشه بعضی از لاین ها کانکت نمیشه

m_dvb

کاربر
2012-09-07
8
20
سلام خدمت اساتید و دوستان عزیز.

میخواستم بدونم که شما هم مشکلاتی از قبیل نشناختن wifi و یا مشکل در گرفتن IP در Auto IP، ندادن پیغام Wifi Ready بعد از اتصال wifi و ظاهر شدن پیغام Wifi Inserted (در تمام ورژن ها از 1.10 تا 1.15) ندادن پیغام successfully IP acquired و نشان ندادن IP و متصل نشدن wifi و از این قبیل رو با دانگل wifi که روی دستگاه هست دارین؟البته رو دستگاهی که من خریدم از این دانگل های خیلی کوچیک هست،بند انگشتی(عکسش اینه)
Ralink-Rt5370-Sattelite-Receiver-USB-WiFi-Dongle.jpg

من از دانگل wifi که رو خودش که هدیه گذاشتن(از این مشکی کوچیکا بند انگشتیه، n 802.11 زده روش) استفاده کردم و هنوز هم این مشکلات رو دارم و یه دل سیر نتونستم با wifi اینو به router وصل کنم (Dlink 2640T b/g) تمام تنظیمات داخل روتر رو هم تغییر دادم همه ورژنهای برنامه این دستگاه رو هم نصب کردم فقط 1 بار تو ورژن 1.15 شناخته شد و ip گرفت ولی وقتی از پشت خاموش میکنم و روشن میکنم ip نمیگیره اصلا wifi رو نمیشناسه فقط Wifi Inserted میزنه.DHCP هم تو روترم روشنه و وقتی رسیور روتر رو میشناسه پسوورد هم میدم که همیشه fail میزنه اون یکبار هم که کار کرد fail زد ولی بعد از چند دقیقه وصل شد.با کابل LAN خیلی سریع وصل میشه و IP میگیره.
حالا سوال من از دوستانی هست که
این دستگاه رو دارن و الان هم باهاش کار میکنن
.
1.Wifi شما هم از همین مدل هست و اگر هست باهاش مشکلی ندارین؟هر دفعه که دستگاه رو
از پشت خاموش میکنین بعد از روشن کردن اتوماتیک شناسایی میشه و به روتر(مودم ADSL) وصل میشه
و اینترنت میگیره؟
2.تو یه سایتی یه تاپیک آموزش تصویری راه اندازی اکانت رایگان این دستگاه رو دیدم.تو یکی از عکس ها wifi که به دستگاه وصل شده بود سفید رنگ و بزرگ بود.(عکسش اینه)

dsc02740c_small.jpg
میخواستم بدونم wifi اصلی که روی این دستگاه هست همینه؟و اگه امکانش هست دوستانی که این مدل رو دارن و بدون مشکل کار میکنه،
اطلاعات چیپست (Chipset)
اون رو به من بگن که من هم اگه تو بازار خود اون رو پیدا نکردم حداقل یه wifi خوب و برند معروف که همون چیپست رو داره بخرم.
یا اگه دوستان با برند هایی مثل :-Dlink-Tp-Link-Zyxel-CNet-SMC ویا برند های چینی مثل:prolink,Solmate,Planet کار کردن و خیلی خوب و بدون مشکل جواب گرفتن نوع و مدل دانگل Wifi رو به من بگن منم برم بخرم.(البته سایز کوچیک باشه خیلی بهتره،چون از پورت USB پشتی میخوام استفاده کنم و جا زیاد ندارم.USB جلو رو هم برای هارد یا فلش استفاده میکنم.
البته بیشتر این مدل دانگل های wifi با چیپست Ralink 5370 هستن و از قرار معلوم با CPU های Ali 3606 سازگار هستن(واقعا عجب سازگاری ی ی ی ی داره!)همین مشکی رنگه که عکسش رو آپلود کردم هم همین چیپست رو داره (چون درایور و برنامه اش رو از سایت Ralink دانلود کردم و نصب کردم و تو کامپیوتر خوب کار کرد،حتی چراغ آبی رنگی هم که داره چشمک میزد در صورتیکه در رسیور حتی 1 باری هم که وصل شد چشمک نمیزد و روشن نشد)ولی انگار تو این مدل رسیور سازگاری نداره حالا نرم افزار رسیوره یا CPU یا چیز دیگه.
کل مزاحمت من همینه که بدونم چه برند و یا چه مدل Wifi رو این دستگاه کار میکنه و دوستان همین الان هم باهاش به مودم و اینترنت متصل هستن و بعد از خاموش روشن کردن از پشت اتوماتیک وصل میشه،(البته با فعال بودن Security و دادن رمز یا Key) که منم همون رو بخرم،یا مدل و شماره چیپستش رو بدن یه برند دیگه با همون چیپست پیدا کنم.
خواهش میکنم اگه امکان داره کمکم کنین.حتی میخواستم یه ایمیل برای شرکت بنویسم و بدم تو سایت تا تمام یوزرهای این دستگاه هم ارسال کنن تا شاید بفهمن و درست و به موقع برنامه بدن نه 2 ماه یکبار اونم فقط 2 تا سرور کم کنن،یه نشانگر ولوم رو تغییر بدن و به جای رفع عیوبش برنامه Stock بزارن!آخه با رسیور این کارو میکنن،اطلاعات بورس به چه درد کسیکه میخواد کانال ببینه میخوره؟یا باهاش تصویر میبینن و میخوان راحت و بدون سیم به اینترنت وصل بشن.باید همه اینارو بهشون گوش زد کنیم.اگه امکان داره دوستانی که مدیر هستن و امکانش رو دارن یه پست باز کنن و بچه ها اونجا اعلام آمادگی کنن من خودم متن ایمیل رو مینویسم و تو پست هم ایرادها و مشکلاتی که به چشمم خورده رو مینویسم و بعد ایمیل رو کامل میکنیم و همه میفرستیم.من این دستگاه رو دوست دارم و میخوام به بهترین شکل قابل استفاده بشه.
ممنون میشم کمک کنین.
یا اگه دوستان برنامه نویس هستن و میتونن تغییرات استوار و با ثباتی رو توی نرم افزار این دستگاه ایجاد کنن خیلی خوب میشه و مشکل wifi رو حل کنیم.

شرمنده خیلی زیاد نوشتم ببخشید.
منتظر جواب شما هستم.
خوش و سلامت باشید.

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام دوستان من دستگاه تازه گرفتم اخرین نرم افزار تزریق کردم ولی هرسافتکم که بش دادم هیج کانالی باز نکرد مشکل چیه
درود
دوست عزیز سافکم جند کانال مثل متزو و شبکه سه و سایروو س ... رو باز میکنه
برای بازکردن کانالهای کارتی باید از شرینگ رایگان دستگاه و اینترنت استفاده کنید

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44

میخواستم بدونم که شما هم مشکلاتی از قبیل نشناختن wifi و یا مشکل در گرفتن IP در Auto IP، ندادن پیغام Wifi Ready بعد از اتصال wifi و ظاهر شدن پیغام Wifi Inserted (در تمام ورژن ها از 1.10 تا 1.15) ندادن پیغام successfully IP acquired و نشان ندادن IP و متصل نشدن wifi و از این قبیل رو با دانگل wifi که روی دستگاه هست دارین؟البته رو دستگاهی که من خریدم از این دانگل های خیلی کوچیک هست،بند انگشتی(عکسش اینه)
مشاهده فایل‌پیوست 69328

من از دانگل wifi که رو خودش که هدیه گذاشتن(از این مشکی کوچیکا بند انگشتیه، n 802.11 زده روش) استفاده کردم و هنوز هم این مشکلات رو دارم و یه دل سیر نتونستم با wifi اینو به router وصل کنم (Dlink 2640T b/g) تمام تنظیمات داخل روتر رو هم تغییر دادم همه ورژنهای برنامه این دستگاه رو هم نصب کردم فقط 1 بار تو ورژن 1.15 شناخته شد و ip گرفت ولی وقتی از پشت خاموش میکنم و روشن میکنم ip نمیگیره اصلا wifi رو نمیشناسه فقط Wifi Inserted میزنه.DHCP هم تو روترم روشنه و وقتی رسیور روتر رو میشناسه پسوورد هم میدم که همیشه fail میزنه اون یکبار هم که کار کرد fail زد ولی بعد از چند دقیقه وصل شد.با کابل LAN خیلی سریع وصل میشه و IP میگیره.
.
از پشت خاموش میکنین بعد از روشن کردن اتوماتیک شناسایی میشه و به روتر(مودم ADSL) وصل میشه
و اینترنت میگیره؟
2.تو یه سایتی یه تاپیک آموزش تصویری راه اندازی اکانت رایگان این دستگاه رو دیدم.تو یکی از عکس ها wifi که به دستگاه وصل شده بود سفید رنگ و بزرگ بود.(عکسش اینه)

مشاهده فایل‌پیوست 69329
میخواستم بدونم wifi اصلی که روی این دستگاه هست همینه؟و اگه امکانش هست دوستانی که این مدل رو دارن و بدون مشکل کار میکنه،
اطلاعات چیپست (Chipset)
اون رو به من بگن که من هم اگه تو بازار خود اون رو پیدا نکردم حداقل یه wifi خوب و برند معروف که همون چیپست رو داره بخرم.
یا اگه دوستان با برند هایی مثل :-Dlink-Tp-Link-Zyxel-CNet-SMC ویا برند های چینی مثل:prolink,Solmate,Planet کار کردن و خیلی خوب و بدون مشکل جواب گرفتن نوع و مدل دانگل Wifi رو به من بگن منم برم بخرم.(البته سایز کوچیک باشه خیلی بهتره،چون از پورت USB پشتی میخوام استفاده کنم و جا زیاد ندارم.USB جلو رو هم برای هارد یا فلش استفاده میکنم.
البته بیشتر این مدل دانگل های wifi با چیپست Ralink 5370 هستن و از قرار معلوم با CPU های Ali 3606 سازگار هستن(واقعا عجب سازگاری ی ی ی ی داره!)همین مشکی رنگه که عکسش رو آپلود کردم هم همین چیپست رو داره (چون درایور و برنامه اش رو از سایت Ralink دانلود کردم و نصب کردم و تو کامپیوتر خوب کار کرد،حتی چراغ آبی رنگی هم که داره چشمک میزد در صورتیکه در رسیور حتی 1 باری هم که وصل شد چشمک نمیزد و روشن نشد)ولی انگار تو این مدل رسیور سازگاری نداره حالا نرم افزار رسیوره یا CPU یا چیز دیگه.
کل مزاحمت من همینه که بدونم چه برند و یا چه مدل Wifi رو این دستگاه کار میکنه و دوستان همین الان هم باهاش به مودم و اینترنت متصل هستن و بعد از خاموش روشن کردن از پشت اتوماتیک وصل میشه،(البته با فعال بودن Security و دادن رمز یا Key) که منم همون رو بخرم،یا مدل و شماره چیپستش رو بدن یه برند دیگه با همون چیپست پیدا کنم.
خواهش میکنم اگه امکان داره کمکم کنین.حتی میخواستم یه ایمیل برای شرکت بنویسم و بدم تو سایت تا تمام یوزرهای این دستگاه هم ارسال کنن تا شاید بفهمن و درست و به موقع برنامه بدن نه 2 ماه یکبار اونم فقط 2 تا سرور کم کنن،یه نشانگر ولوم رو تغییر بدن و به جای رفع عیوبش برنامه Stock بزارن!آخه با رسیور این کارو میکنن،اطلاعات بورس به چه درد کسیکه میخواد کانال ببینه میخوره؟یا باهاش تصویر میبینن و میخوان راحت و بدون سیم به اینترنت وصل بشن.باید همه اینارو بهشون گوش زد کنیم.اگه امکان داره دوستانی که مدیر هستن و امکانش رو دارن یه پست باز کنن و بچه ها اونجا اعلام آمادگی کنن من خودم متن ایمیل رو مینویسم و تو پست هم ایرادها و مشکلاتی که به چشمم خورده رو مینویسم و بعد ایمیل رو کامل میکنیم و همه میفرستیم.من این دستگاه رو دوست دارم و میخوام به بهترین شکل قابل استفاده بشه.
ممنون میشم کمک کنین.
یا اگه دوستان برنامه نویس هستن و میتونن تغییرات استوار و با ثباتی رو توی نرم افزار این دستگاه ایجاد کنن خیلی خوب میشه و مشکل wifi رو حل کنیم.

منتظر جواب شما هستم.
خوش و سلامت باشید.
دوست عزیز برنامه 1.18 هم برای دستگاه اومده
با اون تست کن و بعدش حتمن فکتوری ریست
وایفای این دستگاه مدل bl-rt5370 میباشد
فابریکش همین مدل سفیدست مشکی هم مدل مینی
هر دو یکی هستند
اگه سالم باشه حتمن کار میکنه
با یو اس بی پشت دستگاه هم چک کنید
ضمنن بهتره برای پایداری شرینگ وای فای بیشتر از 70 درصد آنتن داشته باشه
ممنون

2009-05-15
0
28,977

مشاهده فایل‌پیوست 69328

.
و اینترنت میگیره؟

مشاهده فایل‌پیوست 69329
اطلاعات چیپست (Chipset)
ممنون میشم کمک کنین.

منتظر جواب شما هستم.
خوش و سلامت باشید.

باسلام دوست عزیز.فلش وای فای چه بزرگ وچه کوچکش چه سیاه وچه سفیدش همشون یه کاری انجام میدن وهیچ فرقی نمیکنه.تا1ماه پیش استارستهای2000آک بدست میرسیددانگل وای فایشون سفیدوبزرگابودودوپریزبرقشون 2شاخ بود.ولی سری جدیدشده دانگل وای فایشون بندانگشتی وسیاه ودوشاخ برقشون شده3شاخ.مسلمابرای کانکت شدن 1باربایدرسیورروازپشت خاموش وروشن کنی تاکانکت شه.برای مشتری هم ازورژن 1.10استفاده میکنم.بنظرم شماراه روداری اشتباه میری.تنظیمات مودمتون ورسیورروچک کنید.برای راهنمایی بیشتزازداش علیstar irsatمدیربخش دانگلهاکمک بگیر.

alishavrde

کاربر افتخاری
2010-01-20
672
1,555
39
درود
دوست عزیز سافکم جند کانال مثل متزو و شبکه سه و سایروو س ... رو باز میکنه
برای بازکردن کانالهای کارتی باید از شرینگ رایگان دستگاه و اینترنت استفاده کنید
میدونم ولی هیچ کانالی باز نمیکنه

2009-05-15
0
28,977
میدونم ولی هیچ کانالی باز نمیکنه
باسلام دوست عزیزم.درپچهای جدیداکثراکدهافیکس شده ان وفکرنکنم نیازی به سافتکم باشه.ولی بنظرم سافتکم واردرسیورشمانشده ویاهمخونی نداره.شمابهتره کدهایی مثل شبکه 3وورزش وام بی پرشیاوغیره روبازدن دکمهf1+333 بصورت دستی واردکنید.براخودمن هم اتفاق افتاده.باتشکر

بالا