تاپیک سوالات و مشکلات برنامه ProgDVB

kapitan101

کاربر
2009-07-26
6
5
35
آیا میتوان از دانگل های موجود در بازار به عنوان کارت رسیور استفاده کرد و دانلود آفلاین داشت زیرا این دانگل ها هم با یک کابل به درگاه سری کامپیوتر متصل می شوند.
آیا نرم افزاری وجود داره.
اگر کسی اطلاعاتی داره کمک کنه...

از دانگل واسه باز کردن شبکه ها استفاده میشه که باید واسه این کار جهتهایی مثل دبلیو 3 یا دبلیو 6 را هم داشته باشی . که پلاگین لازم برای دانگل در کارتهای دی وی بی هم منتشر شده ودر دی وی بی میتونی از دانگل مثل رسیور استفاده کنی

kapitan101

کاربر
2009-07-26
6
5
35
سلام

اساتید محترم بخش dvb کارت میتونید یه راهنمائی مختصر ومفید بفرمائید که prog dvb چطوری کانالهاش سرچ میشه
من تا امروز از dvb dream استفاده میکردم اما به دلیل مشکل در نصب پلاگین روی این پلیری که خیلی هم دوستش دارم متاسفانه مجبور شدم پلیرمو عوض کنم منتها مشکلی که هست هر چی میگردم کلید مربوط به سرچ اوتومات و یا دستی کانال رو در prog dvb نمیتونم پیدا کنم...

سپاس​

در پروگ دی وی بی به مسیر زیر برو
siting- diseqc
جهت مورد نظرت را از لیست انتخاب کن و ok را بزنحال به channel list و بعد channel search برو روی جهت مورد نظر کلیک کن

kapitan101

کاربر
2009-07-26
6
5
35
مشکل

data Pid Scanner هیچ pid تو اسکن پیدا نمی کنه

خوب بعضی از فرکانسها داری پید نیستد ولی اگر واسه دانلود آفلاین می خواهی پید 8192 پید مادر است و تمام پید های دیگه را در بر می گیره

پید های فرکانس 10928 دبلیو 3
pids=3010,3011,3012,3013

yan_13_kit

کاربر
2009-08-09
2
0
40
با عرض سلام

من 2 ساله مه با برنامه prog dvb کار میکنم اما نتونستم تا حالا یه کانال کارتی باهاش باز کنم.
میشه توضیح بدین که چطور می تونم این کار رو بکنم .
راستش چند ماهی عضو این سایتم اما هرچی می گردم اموزشش نیست .
خواهش میکنم بهم بگین چطوری این کار و انجام می دان

iruni

کاربر
2010-03-17
7
8
سلام
من وقتی به کابلم رسیور وصل می کنم همه کانال ها رو دارم

هات رو در Switch به پورت4 و اینتل902 رو به یک زدم
و در ProgDVB در Disque ماهواره ها رو تعریف می کنم

اما وقتی همان کابل رو به DVB وصل می کنم
در هاتبرد فقط 50 یا 60 شبکه میاره که فکر می کنم مشکل از تنظیم نبودن دقیق دیش هست چون در رسیور Quality بین 40 تا 45 برای اکثر شبکه ها بود که چون رسیور قوی تره بدون مشکل نشون می ده و در DVB ندارمشون..

اما در رسیور شبکه های استانی رو با کیفیت بالای 55 دارم
درحالی که پراگ دی وی بی نمیتونه حتی یک کانال پیدا کنه!!

ممنون میشم راهنماییم کنید
و یا اگر کسی شبکه های استانی رو داره فولدر Channel رو کلاً زیپ کنه برام بفرسته اونطوری هم امتحان کنمش

مرسی

m.hamidi

کاربر
2010-01-09
3
1
39
کمک در مورد سویچ 1به4

با سلام به دوستان
من یه مشکل با سویچم دارم ، پورت های 1 و 4 مشکلی ندارن ولی پورتهای 2 و 3 وقتی که ورودی بهشون میدم نمیشناسه!
یعنی در آن واحد بیشتر از دو جهت رو نمیتونم داشته باشم :sadwalk:
!!!!
با سویچ دیگه هم امتحان کردم ولی جواب نداده
بنظرتون چکار کنم؟
ماهواره هام هاتبرد و تلستار12 و سایروس 4 هستند با 3 دیش جدا
درضمن تنهایی و بدون سویچ مشکلی وجود نداره!!!!!!!!!

(سویچم هم پریمیوم اچ دی هست)

iruni

کاربر
2010-03-17
7
8
من هم دقیقا مشکل m.hamidi رو دارم یعنی بدون سوییچ کانال ها رو با کیفیت خیلی بالا دارم
یکبار سوییچ رو هم عوض کردم

بنظتون مشکل از سوییچ هست؟ چه مارک سوییچی بگیرم؟

اگه اینجا زنده ست یکی کمک پلیز

m.hamidi

کاربر
2010-01-09
3
1
39
من هم دقیقا مشکل m.hamidi رو دارم یعنی بدون سوییچ کانال ها رو با کیفیت خیلی بالا دارم
یکبار سوییچ رو هم عوض کردم

بنظتون مشکل از سوییچ هست؟ چه مارک سوییچی بگیرم؟

اگه اینجا زنده ست یکی کمک پلیز

سلام دوست عزیز
من مشکلم رو با تعویض سویچ حل کردم
اینجوریکه من دستگیرم شد اغلب سویچها یکی از پورتهاشون میسوزه(به دلایل مختلف) و بهتره موقع تعویض پورت سویچ و برای جلوگیری از اتصال کوتاه احتمالی رسیورت خاموش باشه(مثلا Prog رو ببندی)
در هر حال فکر کنم سویچ Premium HD یا XCruise از همه مدلهای فعلی بهتر و در دسترستر باشن
امتحان کن به احتمال زیاد مشکلت حل میشه

iruni

کاربر
2010-03-17
7
8
سلام دوست عزیز
من مشکلم رو با تعویض سویچ حل کردم
اینجوریکه من دستگیرم شد اغلب سویچها یکی از پورتهاشون میسوزه(به دلایل مختلف) و بهتره موقع تعویض پورت سویچ و برای جلوگیری از اتصال کوتاه احتمالی رسیورت خاموش باشه(مثلا prog رو ببندی)
در هر حال فکر کنم سویچ premium hd یا xcruise از همه مدلهای فعلی بهتر و در دسترستر باشن
امتحان کن به احتمال زیاد مشکلت حل میشه

سوییچ رو که مطمئن بودم سالمه رو مجدداً عوض کردم بازم جواب نداد
ولی برای دلخوشی کابل رو عوض کردم و درست شد!
کابل تازه یک ساله از عمرش گذشته و اتفاقا به فروشنده گفته بودم جنس خوب بده (اگه قالب نکرده باشه)، اصلاً فکرش رو نمیکردم مشکل از کابل باشه
اینم تجربه ای باشه برای دیگران

موفق باشید

pelastic

Banned
2009-09-08
72
123
39
سلام من در هنگاه تماشای فیلم با پروک مشکل دارم بعضی از کانالها هی گیر میکنند باید چیکارکنم

GULF

کاربر
2009-07-20
9
22
سلام من كارت dvb نصب كردم هنگامي كه سيم ديش پشت كارت نصب ميشه فركانس ندار در صورتيكه سيم ديش پشت ريسيور وصل است همه كانال ها دارم

hamid65sr

کاربر
2010-05-15
2
0
با عرض سلام

من 2 ساله مه با برنامه prog dvb کار میکنم اما نتونستم تا حالا یه کانال کارتی باهاش باز کنم.
میشه توضیح بدین که چطور می تونم این کار رو بکنم .
راستش چند ماهی عضو این سایتم اما هرچی می گردم اموزشش نیست .
خواهش میکنم بهم بگین چطوری این کار و انجام می دان
من هم همين مشكل را دارم لطفا راهنمايي كنيد

latif_1369_2000

کاربر
2010-06-21
25
14
سلام dvb من tv studio هستش ميتونم از برنامه progdvb استفاده كنم اگه ميشه نحوه استفاده از اين برنامه چجوريه ؟

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
progdvb

سلام dvb من tv studio هستش ميتونم از برنامه progdvb استفاده كنم اگه ميشه نحوه استفاده از اين برنامه چجوريه ؟

سلام
نسخه هاي جديد progdvb براي كارت شما قابل استفاده است
بعد نصب كارت خود را در قسمت device list استارت كنيد

latif_1369_2000

کاربر
2010-06-21
25
14
سلام

نسخه هاي جديد progdvb براي كارت شما قابل استفادست
بعد نصب كارت خود را در قسمت device list استارت كنيد
با تشكر ولي من برنامش رو نصب كردم و اجرا هم ميشه و فقط از يه ديش اونم هاتبرد استفاده ميكنم ولي فركانس نميهره نميدونم چجوري بايد سوئچ رو تنضيم كرد؟

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
دايسك

با تشكر ولي من برنامش رو نصب كردم و اجرا هم ميشه و فقط از يه ديش اونم هاتبرد استفاده ميكنم ولي فركانس نميهره نميدونم چجوري بايد سوئچ رو تنضيم كرد؟

در قسمت ستينگ و بعد دايسك تنظيمات سوييچ و انتخاب ماهواره را انجام دهيد
و بعد كانال يابي..
در صورتي كه درايو كارت خودتون رو درست نصب و در برنامه پروگ به صورت صحيح معرفي كرده باشيد
با انجام مرحله بالا جواب مي گيريد.....

latif_1369_2000

کاربر
2010-06-21
25
14

و بعد كانال يابي..
در صورتي كه درايو كارت خودتون رو درست نصب و در برنامه پروگ به صورت صحيح معرفي كرده باشيد
دوست عزيز چجوري بايد سوئچ رو تنظيم كرد همچنين ستينگ رو؟

latif_1369_2000

کاربر
2010-06-21
25
14

و بعد كانال يابي..
و همين معرفي كردن اونو تو پروگ؟

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
ProgDVB

پلیر ProgDVB رو حالا اجرا کنید.اولین پنجره برای تنظیم جلویتان باز میشود.اگر نیست یا خودتان به اشتباه آن پنجره رو بستین از منوی Settings روی DiSEqC کلیک کنید یا بجای این کار دو کلید Alt+D رو با هم بزنید. خوب در این پنجره شما باید در وسط و در کادر سفید روی Not Connected یک بار کلیک می کنید تا انتخاب شود و سپس در سمت راست روی Add LNB کلیک کنید .

سپس پنجره ای برایتان باز شود که در آن دست به هیچ چیز نزنید فقط از قسمت Satellite از منوی کشویی ماهواره خود مثلا هاتبرد رو انتخاب کنید. سپس OK کرده و دوباره پنجره اولی رو هم OK کنید.
و بعد كانال يابي

به منوی Setting و سپس Device list این پلیر بروید. در پنجره ای که باز شد در قسمت Name نام Sky Star 2 رو پیدا کنید (البته چون کارت دی وی بی من اسکای استار2 است گفتم این نام رو پیدا کنید، چنانچه کارت دی وی بی شما چیز دیگه ایست همان اسم رو تو قسمت Name پیدا کنید یا همون نامی که وقتی پیغام Device not started به شما داده میشه زیرش اسم کارتتون رو نوشته، پیدا کنید).
هنگامی که کارت دی وی بی خود رو همون مثل مال من که نامش Sky Star 2 هست رو تو قسمت Name پیدا کردین مطابق با شکل زیر یک بار روش کلیک کنید تا انتخاب شود (شماره 1). سپس دکمه Stop رو یک بار فشار دهید و سپس پنجره رو OK کرده و یکبار پلیر رو بسته سپس دوباره اجرا کنید و به همین پنجره بیایید و روی کارت دی وی بی خودتون یا همون Sky Star 2 کلیک و روی دکمه Start کلیک کنید تا پس از چند لحظه این کارت برای پلیر ProgDVB شما شناسانده شود و میتونید به راحتی از این برنامه کانالها رو مشاهده فرمایید و هر استفاده دیگری نمائید.

latif_1369_2000

کاربر
2010-06-21
25
14
پلیر ProgDVB رو حالا اجرا کنید.اولین پنجره برای تنظیم جلویتان باز میشود.اگر نیست یا خودتان به اشتباه آن پنجره رو بستین از منوی Settings روی DiSEqC کلیک کنید یا بجای این کار دو کلید Alt+D رو با هم بزنید. خوب در این پنجره شما باید در وسط و در کادر سفید روی Not Connected یک بار کلیک می کنید تا انتخاب شود و سپس در سمت راست روی Add LNB کلیک کنید .

سپس پنجره ای برایتان باز شود که در آن دست به هیچ چیز نزنید فقط از قسمت Satellite از منوی کشویی ماهواره خود مثلا هاتبرد رو انتخاب کنید. سپس OK کرده و دوباره پنجره اولی رو هم OK کنید.
و بعد كانال يابي

به منوی Setting و سپس Device list این پلیر بروید. در پنجره ای که باز شد در قسمت Name نام Sky Star 2 رو پیدا کنید (البته چون کارت دی وی بی من اسکای استار2 است گفتم این نام رو پیدا کنید، چنانچه کارت دی وی بی شما چیز دیگه ایست همان اسم رو تو قسمت Name پیدا کنید یا همون نامی که وقتی پیغام Device not started به شما داده میشه زیرش اسم کارتتون رو نوشته، پیدا کنید).
هنگامی که کارت دی وی بی خود رو همون مثل مال من که نامش Sky Star 2 هست رو تو قسمت Name پیدا کردین مطابق با شکل زیر یک بار روش کلیک کنید تا انتخاب شود (شماره 1). سپس دکمه Stop رو یک بار فشار دهید و سپس پنجره رو OK کرده و یکبار پلیر رو بسته سپس دوباره اجرا کنید و به همین پنجره بیایید و روی کارت دی وی بی خودتون یا همون Sky Star 2 کلیک و روی دکمه Start کلیک کنید تا پس از چند لحظه این کارت برای پلیر ProgDVB شما شناسانده شود و میتونید به راحتی از این برنامه کانالها رو مشاهده فرمایید و هر استفاده دیگری نمائید.
سلام دوست عزيز من همه اين كارها رو كردم وليquality نمياره نميدونم دردش چيه سيگنال رو 52% مياره ولي چيزه ديگهاي نمياره تو device list اسم dvbمن نبود نميدونم بايد چيكار كنم اخه وقتي همه deviceها رو هم stop ميزنم بازم پيام device not started رو نميده و اسمي هم رو پاكت dvb من نوشته توش نيست در هر صورت دست شما درد نكنه دوست عزيز

بالا