پلیر ProgDVB رو حالا اجرا کنید.اولین پنجره برای تنظیم جلویتان باز میشود.اگر نیست یا خودتان به اشتباه آن پنجره رو بستین از منوی Settings روی DiSEqC کلیک کنید یا بجای این کار دو کلید Alt+D رو با هم بزنید. خوب در این پنجره شما باید در وسط و در کادر سفید روی Not Connected یک بار کلیک می کنید تا انتخاب شود و سپس در سمت راست روی Add LNB کلیک کنید .
سپس پنجره ای برایتان باز شود که در آن دست به هیچ چیز نزنید فقط از قسمت Satellite از منوی کشویی ماهواره خود مثلا هاتبرد رو انتخاب کنید. سپس OK کرده و دوباره پنجره اولی رو هم OK کنید.
و بعد كانال يابي
به منوی Setting و سپس Device list این پلیر بروید. در پنجره ای که باز شد در قسمت Name نام Sky Star 2 رو پیدا کنید (البته چون کارت دی وی بی من اسکای استار2 است گفتم این نام رو پیدا کنید، چنانچه کارت دی وی بی شما چیز دیگه ایست همان اسم رو تو قسمت Name پیدا کنید یا همون نامی که وقتی پیغام Device not started به شما داده میشه زیرش اسم کارتتون رو نوشته، پیدا کنید).
هنگامی که کارت دی وی بی خود رو همون مثل مال من که نامش Sky Star 2 هست رو تو قسمت Name پیدا کردین مطابق با شکل زیر یک بار روش کلیک کنید تا انتخاب شود (شماره 1). سپس دکمه Stop رو یک بار فشار دهید و سپس پنجره رو OK کرده و یکبار پلیر رو بسته سپس دوباره اجرا کنید و به همین پنجره بیایید و روی کارت دی وی بی خودتون یا همون Sky Star 2 کلیک و روی دکمه Start کلیک کنید تا پس از چند لحظه این کارت برای پلیر ProgDVB شما شناسانده شود و میتونید به راحتی از این برنامه کانالها رو مشاهده فرمایید و هر استفاده دیگری نمائید.