تاپیک سوالات و مشکلات برنامه ProgDVB

maxpayn

کاربر
2009-08-25
2
0
42
با سلام خدمت دوستان بنده دیشام رو به سمت ماهواره سایروس تنظیم کردم فرکانس 12075 را دارم اما 12111 را ندارم درضمن فرکانس 11766 را هم دارم مابقی فرکانسهارا ندارم از کارتdvb sky star 2.8 استفاده میکنم.اگر راهنمایی کنید ممنون میشم. 

maxpayn

کاربر
2009-08-25
2
0
42
با سلام خدمت دوستان بنده دیش رو به سمت ماهواره سایروس تنظیم کردم فرکانس 12075 را دارم اما 12111 را ندارم درضمن فرکانس 11766 را هم دارم مابقی فرکانسهارا ندارم از کارتdvb sky star 2.8 و prog dvb استفاده میکنم.اگر راهنمایی کنید ممنون میشم.

sia_ssh

کاربر
2009-08-29
2
0
44
من چطوری میتونم باDVB کانال هایی سایروس که با ریسیور ها خانگی باز میشن رو باز کنم البته به جزPG, PB ؟؟؟؟ممنون میشم
یه مورد دیگه هم هست اونم اینکه چطور میتونم کانال های RTL9, **l رو باز کنم؟؟؟؟؟

farrokh2010

کاربر
2006-11-11
62
147
من چطوری میتونم باdvb کانال هایی سایروس که با ریسیور ها خانگی باز میشن رو باز کنم البته به جزpg, pb ؟؟؟؟ممنون میشم
یه مورد دیگه هم هست اونم اینکه چطور میتونم کانال های rtl9, **l رو باز کنم؟؟؟؟؟

دوست عزیز هر دو سوالت امکان پذیر نیست وبرای استفاده از این کانالها یا کارت اورجینال داشته باشی یا شرینگ

dariush_h7

کاربر
2009-09-23
2
1
با سلام به تمامی دوستان من ProgDVB6.20.4Std زادانلود کردم ولی نمی تئنم درست نصبش کنم. 3 تا LNB دارم.کارتم sky star2 است.لطفا راهنماییم کنید.با تشکر

mhd62

کاربر
2009-09-20
5
0
41
سلام بنده از تمام ورژن های ارائه شده پراگ دی وی بی استقاده کردم تقریبا هرکدام یک مشکلاتی برایم ایجاد کردند.
خطای Device not started در اکثر ورژنها
عدم کار کردن ریموت کنترل در همه ورژنها علی رغم اینکه مطابق روش ارائه شده در فروم آنرا نصب می کردم
( در مورد ریموت مشکل به این صورت است که وقتی برنامه در حال پخش نیست چراغ آن در گوشه سبز می شود . عمل می کند ولی در حین پخش نه چراغ سبز می شود و نه عمل می کند. لازم به ذکر می دانم که دقیقا این مشکل را در DVBVIEWER نیز دارم. خلاصه اینکه اصلا نتوانسته ام ریموت را به کار گیرم) خواهشا کمک کنید.

mz94

کاربر
2009-10-01
1
0
44
سلام من تی وی استایوخریدم ولی فیلهاهمه 20ثانیه ای دانلودمی شه همه اونا بدردنخوره لطفاراهنمایی کنید

azad_a28

کاربر
2009-10-28
2
0
39
سلام من نت فریم ورک رو که برای نصب پرگدی وی بی ورژن 6 لازم هست رو چطور می تونم دانلود کنم یه سوال دیگه وقتی روی کانال کارتی میرم یا اینکه روی کانالی که سیگنالش ضعیفه میرم پرگ دی وی بی هنگ میکنه وگاهی او قات کلا سیستم ریستارت میشه این مشکل طبیعیه یا که نه کارت رسیور کیو باکس8920 ویندوز ایکس پی 2002 در ضمن من از دوتا دیش و یک سویچر استفاده میکنم ولی فقط ماهواره ای که روی سویچ 1 هست سیگنال داره و اگر روی سیچی غیر از سویچ 1 سیم رو وصل کنم کلا هیچ کدوم از ماهوارها سیگنال نمی ده در ضمن ترتیب سو چ ماهواره و دایسیک رو رعایت میکنم آیا مشکل از سویچر هستش یا نه

rzn

کاربر
2009-05-05
1
0
51
درخواست نرم افزار

نرم افزار پروگ دی وی بی پاور اینستال ورژن 8 برای دانلود آفلاین لازم دارم خواهشمنداست یاری فرمایید.
متشکرم:dast:

mehdisingin

کاربر
2010-01-09
1
0
35
کرک progdvb من دیگه کار نمی کته

کرک progdvb که نصب کردم یک بار عمل کرد ولی وقتی دوباره نصبش کردم کرکش عمل نمیکرد

rmir

کاربر
2010-01-16
2
0
34
باسلام .اقا من وقتي vplug 2.4.2 رو تو progdvb ميريزم اخطار زير رو ميده
the specifid module could not be found\ sqlite.mdl
هرچي گشتم جوابي تو هيچ سايتي پيدا نكردم

sh_boy_65

کاربر
2009-09-20
2
0
سلام من کارتم skystar2.8 هست .progdvb را نصب کردم .vplug را نصب کردم . وقتی روی کانال های کارتی میرم قفل را برمی دار ه ولی صفحه سیاه نشون می ده.softcan به روز هم دادم به برنامه ولی تا امروز موفق نشدم کانال باز کنم .راهنمای کنید ممنون می شم.

isat

کاربر
2009-06-11
45
35
آیا میتوان از دانگل های موجود در بازار به عنوان کارت رسیور استفاده کرد و دانلود آفلاین داشت زیرا این دانگل ها هم با یک کابل به درگاه سری کامپیوتر متصل می شوند.
آیا نرم افزاری وجود داره.
اگر کسی اطلاعاتی داره کمک کنه...

SHAB AVA

کاربر
2010-01-21
1
0
راهنمائی کنید لطفا........

سلام
اساتید محترم بخش dvb کارت میتونید یه راهنمائی مختصر ومفید بفرمائید که prog dvb چطوری کانالهاش سرچ میشه
من تا امروز از dvb dream استفاده میکردم اما به دلیل مشکل در نصب پلاگین روی این پلیری که خیلی هم دوستش دارم متاسفانه مجبور شدم پلیرمو عوض کنم منتها مشکلی که هست هر چی میگردم کلید مربوط به سرچ اوتومات و یا دستی کانال رو در prog dvb نمیتونم پیدا کنم...
سپاس​

kapitan101

کاربر
2009-07-26
6
5
35
باسلام .اقا من وقتي vplug 2.4.2 رو تو progdvb ميريزم اخطار زير رو ميده
the specifid module could not be found\ sqlite.mdl
هرچي گشتم جوابي تو هيچ سايتي پيدا نكردم

میتونی از یکی از دوروش زیر استفاده کنی.پلاگین زیر را دانلود کنی و در درایو ویندوزت نصب کنی

http://www.speedyshare.com/files/20460916/vPlug2.4.2_setup.rar

یا اینکه فایل زیر را دانلود و در مسیر windows\system32 کپی کن (این فایل حجمش کمتره)

http://www.speedyshare.com/files/20664611/libeay32-dvb4dvb.blogfa.com.rar

kapitan101

کاربر
2009-07-26
6
5
35
سلام من کارتم skystar2.8 هست .progdvb را نصب کردم .vplug را نصب کردم . وقتی روی کانال های کارتی میرم قفل را برمی دار ه ولی صفحه سیاه نشون می ده.softcan به روز هم دادم به برنامه ولی تا امروز موفق نشدم کانال باز کنم .راهنمای کنید ممنون می شم.

فقط کانالهای هک شده پکیج ها ی بیس -آرت و الجزیره به همراه چند کانال دیگه توسط پلاگین ویپلاگ باز می شوند و سافت کم شبکه هایی را که کدهاشون در سافتکم هست باز میکنه برداشتن قفل نشان دهنده باز شدن شبکه نیست.

بالا