تاپیک سوالات و مشکلات برنامه ProgDVB

latif_1369_2000

کاربر
2010-06-21
25
14
پلیر ProgDVB رو حالا اجرا کنید.اولین پنجره برای تنظیم جلویتان باز میشود.اگر نیست یا خودتان به اشتباه آن پنجره رو بستین از منوی Settings روی DiSEqC کلیک کنید یا بجای این کار دو کلید Alt+D رو با هم بزنید. خوب در این پنجره شما باید در وسط و در کادر سفید روی Not Connected یک بار کلیک می کنید تا انتخاب شود و سپس در سمت راست روی Add LNB کلیک کنید .

سپس پنجره ای برایتان باز شود که در آن دست به هیچ چیز نزنید فقط از قسمت Satellite از منوی کشویی ماهواره خود مثلا هاتبرد رو انتخاب کنید. سپس OK کرده و دوباره پنجره اولی رو هم OK کنید.
و بعد كانال يابي

به منوی Setting و سپس Device list این پلیر بروید. در پنجره ای که باز شد در قسمت Name نام Sky Star 2 رو پیدا کنید (البته چون کارت دی وی بی من اسکای استار2 است گفتم این نام رو پیدا کنید، چنانچه کارت دی وی بی شما چیز دیگه ایست همان اسم رو تو قسمت Name پیدا کنید یا همون نامی که وقتی پیغام Device not started به شما داده میشه زیرش اسم کارتتون رو نوشته، پیدا کنید).
هنگامی که کارت دی وی بی خود رو همون مثل مال من که نامش Sky Star 2 هست رو تو قسمت Name پیدا کردین مطابق با شکل زیر یک بار روش کلیک کنید تا انتخاب شود (شماره 1). سپس دکمه Stop رو یک بار فشار دهید و سپس پنجره رو OK کرده و یکبار پلیر رو بسته سپس دوباره اجرا کنید و به همین پنجره بیایید و روی کارت دی وی بی خودتون یا همون Sky Star 2 کلیک و روی دکمه Start کلیک کنید تا پس از چند لحظه این کارت برای پلیر ProgDVB شما شناسانده شود و میتونید به راحتی از این برنامه کانالها رو مشاهده فرمایید و هر استفاده دیگری نمائید.
سلام دوست عزيز من همه اين كارها رو كردم وليquality نمياره نميدونم دردش چيه سيگنال رو 52% مياره ولي چيزه ديگهاي نمياره تو device list اسم dvbمن نبود نميدونم بايد چيكار كنم اخه وقتي همه deviceها رو هم stop ميزنم بازم پيام device not started رو نميده و اسمي هم رو پاكت dvb من نوشته توش نيست شايد مشكل ديگه اي داشته باشه در هر صورت دست شما درد نكنه دوست عزيز

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام دوست عزيز من همه اين كارها رو كردم وليquality نمياره نميدونم دردش چيه سيگنال رو 52% مياره ولي چيزه ديگهاي نمياره تو device list اسم dvbمن نبود نميدونم بايد چيكار كنم اخه وقتي همه deviceها رو هم stop ميزنم بازم پيام device not started رو نميده و اسمي هم رو پاكت dvb من نوشته توش نيست شايد مشكل ديگه اي داشته باشه در هر صورت دست شما درد نكنه دوست عزيز

سلام
همه درايو ها رو يك يكي استارت كن با تا درايو رو پيدا كني

hamed5962

کاربر
2010-01-24
9
3
41
باسلام.
اگه میشه شماره سریال برنامهprog dvb6.43pro روهم لطف کنیدبسیارممنون میشم.
برای من این برنامه اجرانمی شه ودرخواست سریال میکنه.

سلام دوست عزیز
این برنامه کرک و سریال ندارد فقط یک نرم افزار بنام reseter است که زمان 21 روزه را از اول می کند.

abolfazl.rahime

کاربر
2010-07-09
28
28
33
سلام برای من این خطا رو میده چیکار کنم
i161320_ggg.JPG

abolfazl.rahime

کاربر
2010-07-09
28
28
33
من رو هات برد کانال ها رو سرچ می کنم بعد کانال های پیدا کرده روی هات برد رو چطوری ذخیره کنم چون همش برنامه ام کرش و غیر فعال میشه نمی خوام دوباره برنامه رو بالا اوردم دوباره همون کانلا رو سرچ کنم؟
با اجازه مخلصیم

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

من رو هات برد کانال ها رو سرچ می کنم بعد کانال های پیدا کرده روی هات برد رو چطوری ذخیره کنم چون همش برنامه ام کرش و غیر فعال میشه نمی خوام دوباره برنامه رو بالا اوردم دوباره همون کانلا رو سرچ کنم؟
با اجازه مخلصیم
سعي كنيد زماني كه پاراززيت نداريد سرچ كنيد
از يك ورژن ديگه پروگ استفاده كنيد
براي امتحان سرچ دستي انجام دهيد نه اتوماتيك
درايو كارت خود را بروز كنيد و آخرين رو نصب كنيد

abolfazl.rahime

کاربر
2010-07-09
28
28
33
سلام
از امروز
با آخرين وي پلاگين كه در سايت هست

فعلن تا مدتي باز ميشو

bradar chtore baz konm

abolfazl.rahime

کاربر
2010-07-09
28
28
33
باز کردن کانل های قفل شده

سلام من تازه sky star 2 tv گرفتم حالا پروگ دی وی بی رو نصب کردم و می خوام شبکه های قفل شده رو بیارم نمی دونم چیکار کنم. ممنون میشوم راهنماییم کنید.

مثلا شبکه دوراسل ایکس ایکس ال

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
و روي كانالهاي هك شده رفته تا باز شود

سلام من تازه sky star 2 tv گرفتم حالا پروگ دی وی بی رو نصب کردم و می خوام شبکه های قفل شده رو بیارم نمی دونم چیکار کنم. ممنون میشوم راهنماییم کنید.

مثلا شبکه دوررراسل ایکس ایکييييييييس ال
آخرين ورژن وي پلاگ را دانلود
و در پوشه پلاگين پروگ دي وي بي آنزيپ كنيد

و در پروگ دي وي بي قسمت پلاگين وي پلاگ را تيك بزنيد تا اكتيو شود

و روي كانالهاي هك شده رفته تا باز شود

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
pmt ecm cat

این کا رو کردم و وی پلاگ رو نصب کردم اما فرقی نکرد برادر

سلام
كانال رو دوباره آپ ديت كنيد دوباره كاناليابي كنيد
روي كانال مورد نظر رفته
وي پلاگ را از تب پلاگين اكتيو كنيد
در منو خود وي پلاگ
دكمه كنار اتو pmt ecm cat
را براي آپ برنامه بزنيد
با اين روش امتحان و باز ميشود

abolfazl.rahime

کاربر
2010-07-09
28
28
33
دوباره سلام من فایل های که با این برنامه ضبط کردم چون کیفیت بالایی دارند و رزولویشنشون بالا هست نرو فیلم ها رو تبدیل و رایت نمی کنه لطفا یه برنامه رایت همه کاره برای این کار برام معرفی کنید

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
نرو جديد اين امكان رو داره

دوباره سلام من فایل های که با این برنامه ضبط کردم چون کیفیت بالایی دارند و رزولویشنشون بالا هست نرو فیلم ها رو تبدیل و رایت نمی کنه لطفا یه برنامه رایت همه کاره برای این کار برام معرفی کنید
سلام
نرو جديد اين امكان رو داره
ميتونيد از اين 2 نرم افزار در همه سايتهاي دانلود وجود داره استفاده كنيد

ImTOO HD Video Converter

Xilisoft Video Cutter

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

سلام
يك ديش به جهت آسيا ست و يا اينتلست 902 نصب
و در پروگ اسم ماهواره را انتخاب و سرچ كنيد

abolfazl.rahime

کاربر
2010-07-09
28
28
33
من میخوام مثلا با کنترل شبکه 1 رو به pmc تغییر بدم باید چه کنم.

و فرکانس جدید پرشین فیلم رو باید چطوری به لیست کانالام اضافه کنم

بالا