با سلام خدمت اساتید سایت مشکل من در مورد رسیورهای استارمکس x100اینه که . بعد از مدتی کار کردن ( مثلا شب موقع خواب خاموش کرده فردا که روشن کرده دیده کانالها و مسیر ها همش پاک شدن ) بجز 1 مسیر هاتبرد همش پاک میشه که با بکاپی که از قبل بر روی دستگاه گرفته بودم تونستند انرا برگردونند حالا از اساتید سایت اگر تجربه ای در این مورد دارند اعلام فرمایند
استاد بدون زدن نرم افزار جدید x100 میشه وای فای رو فعال کرد و آپدیت کرد ؟؟
با سلام خدمت اساتید سایت مشکل من در مورد رسیورهای استارمکس x100اینه که . بعد از مدتی کار کردن ( مثلا شب موقع خواب خاموش کرده فردا که روشن کرده دیده کانالها و مسیر ها همش پاک شدن ) بجز 1 مسیر هاتبرد همش پاک میشه که با بکاپی که از قبل بر روی دستگاه گرفته بودم تونستند انرا برگردونند حالا از اساتید سایت اگر تجربه ای در این مورد دارند اعلام فرمایند
با سلام
با سلام دوست عزیز متاسفانه تیم مدیریتی این سایت خیلی ضعیف شده به سوالها پاسخ نمیدهند من این سوال را چند روز پیش مطرح کرده بودم ولی جوابی ندیدم جالب اینه که انتظار همکاری بیشتر کاربران با سایت رو دارند
با سلامبا درود
شیرینگ هوایی کدوم جهت برای نرم افزار ورژن
استارمکث x100 su*er فعاله ؟
و چطور باید فعالش کنم ؟
متشکرم
دوست عزیز این حرفت من تاید میکنمبا سلام
در اين موارد نبايد از بكاب استفاده كرد
ابتدا تنظيم كارخانه كنيد
اپگريد با كابل
كانال يابي مجدد
و در اخر براي اينكه حافظه پر نشه كانالهاي راديويي را پاك كنيد
من هم همین مشکل رو دارم.با سلام
مشكل بوت شدن رسيور استارمكث x100 super
رسيور روشن كه ميشه در مرحله بوت ميمونه وديگه بالا نمياد و با كابل rs232 نيز آپديت نميشه در موقع انتقال پچ از pcبه رسيور هنگ ميكنه
لطفا بنده را راهنماي منيد
سلام
لطفا" روش فعال کردن Wi-Fi روی Starmax-X100Super و روش آپدیت اون برای فعال سازی شیرینگ اون رو توضیح بدین!!
با تشکر
حال رسیور شما به اینترنت وصل شده و میتویند برای استفاده از شرینگ یا سایر موارد استفاده کنید.
موفق باشید.
ضمن تشکر از استاد باید عرض کنم که تمام موارد فوق را بعد از پیغام ( وای فای متصل است ) رو انجام دادم اما با زدن دکمه قرمز هیچ مودمی شناخته نشد !!!
در حالی که در موبایل مودم نمایان بود !!
آیا آخرین نرم افزار رو بزنم احتمال حل شدن این مشکل وجود داره؟؟
دستگاه ندارم تست کنم
با درود دوستان اکانت شیرینگ هوایی x100alfa یک سال است که برای من امروز تمام شد لطفا بفرمایید اکانت اینترنتی ان 2 سال است یا 1 سال ممنون میشم مطمن بشم چون میخواستم تعویض کنم ویک x100 وع بگیرم
سلام
سری 100جدید سوپر15 ماه هوایی و یک سال اینترنتی داره