تاپیک سوالات و مشکلات رسیورهای استارمکس

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
سلام دوستان من دارم دیونه میشم ازاین دستگاه استارمکسx100هر ده روز یابیشتر خودبه خود ماهواره حذف میکنه چکارکنم همه ای اموزشهایی که شما گفتین انجام دادم لطفا یک راه حلی پیداکنید خواهشن

درود
قبلا بیان کردیم خدمت دوستان اگر برخی دوستان با این مورد شما برخورد کردن:
1- ریست فکتوری
2- انتقال اخرین برنامه بالودر
3- ریست فکتوری
4- سرچ مجدد
5- پاک کردن کانال های رادیو

alishavrde

کاربر افتخاری
2010-01-20
672
1,555
39
درود
1- ریست فکتوری
3- ریست فکتوری
4- سرچ مجدد

دوست عزیز انجام دادم فایده نداره اشتباه بزرگی کردم این دستگاه رو گرفتم چکارکنم به نظرتون

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
درود
1- ریست فکتوری
3- ریست فکتوری
4- سرچ مجدد

دوست عزیز انجام دادم فایده نداره اشتباه بزرگی کردم این دستگاه رو گرفتم چکارکنم به نظرتون

سلام
دوست عزیز ایراد نرم افزاری می باشد وگرنه رسیور موردی نداره
این مشکل در برند استارست هم زیاد هست

davood2000

عضو فعال
2013-08-20
98
463
با سلام به همگی . کنترل رسیور x100superمن سالم است ولی رسیورم دریافت نمیکند چکار کنم؟[/QUOبادرود یکبار از پشت رسیوردکمه پاور رو روشن خاموش کنید.اگر مشکل حل نشد با اخرین نرم افزارولودر انتقال بدید رست فکتوری کنید.اگر باز مشکاتون حل نشد در قسمت تعمیرات سخت افزاری بیان کنید موفق باشید...

davood2000

عضو فعال
2013-08-20
98
463
با درود اگر منظورتون اکانت رایگان خوداستارمکس5000 است تا جایی که من میدانم اکانت رایگان نداره مگر اینکه شما بخواید اکانت سیسکم که در سایت فروشگاه هست تهیه کنید که اموزشهای لازم هست
سلام من استار مکس 5000 دارم اکانتش چه جوری فعال میشه ممنون میشم توضیح بدین

Milad Tavana

کاربر
2007-06-18
12
45
سلام بر اساتید
یه بنده خدایی تازه رسیور 5050 خریده و هیچ کار خاصی هم نمی خواد باهاش انجام بده
به نظر شما چه پچی رو بریزه که دستگاهش بازی در نیاره و فقط فرکانس 11881 صدا داشته باشه؟(نیاز به ریست فکتوری و کانال یابی دوباره نباشه)
با تشکر

shahrokh6727

کاربر
2007-04-15
19
22
باسلام به اساتید گرامی بنده دستگاه x100alfaدارمکه شرینگ هوایی (دانگل)زمانش گذشته .ایاشرینگ اینترنتی رایگان داره واگر داره چطور فعال میشه واگر نداره طریقه تزریق سیسیکمش چطوره ممنون از لطف وزحمات شما

رامش

کاربر
2012-01-26
1
3
سلام ممنون بابت امکانات سایت .من رسیور1.1 پلاسgxt گرفتم پورت یواس بی یکی داشت .هاپ سوییچ usb2 به پشت رسیور زدم .الان دستگاه در حالت بوت چشمک میزنه همه جور نرم افزار هم زدم بالودر با یواس بی حل نشد لطفا راهنمایی کنید

payman85

کاربر
2013-07-09
6
8
با سلام همکار عزیز ریسور 100 سوپر نصب کردم تاریخ شرینگ هوایش و زده 2011الی 2012در حالی که دستگاه اکبنده شرینگ شو فعال کردم پچم فعال کردم بازم نشد تا حالاذ به این مورد نخورده بودم تجربه ای دارین ممنون

arash693

کاربر
2014-02-23
5
11
سلام.من یه رسیور استار مکس x100 super خریدم.دانگل با استفاده از یوتلست رو هم واسم راه انداخت خود نصاب.مشکل من اینه تو ماهواره ترکست کانال star رو هر چقدر کانال یابی کردم نمیاره.فرکانسش رو هم دستی هم که وارد می کنم باز نمیاره.چطوری این مشکل رو باید حل کنم؟مشکل بعدیم هم اینه که وقتی یه روز قبلش نشستم کلی وقت گذاشتم کنالهای دلخواهم رو تو فوریت اتنخاب کردم.فرداش که اومدم دیدم کانال ها خیلیاشون پاک شدن.مجبور شدم دوباره کانال یابی کنم.مشکل از کجاست؟چرا اینطور میشه؟ممنون میشم این دوتا مشکل من رو حل کنین.

davood2000

عضو فعال
2013-08-20
98
463
با درود ایا سافتمکم برای باز کردن دیجی ترک درx100 super ارایه نشده اگر هست لطفا لینک دانلودش رو قرار بدید متشکرم

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
سلام.من یه رسیور استار مکس x100 super خریدم.دانگل با استفاده از یوتلست رو هم واسم راه انداخت خود نصاب.مشکل من اینه تو ماهواره ترکست کانال star رو هر چقدر کانال یابی کردم نمیاره.فرکانسش رو هم دستی هم که وارد می کنم باز نمیاره.چطوری این مشکل رو باید حل کنم؟مشکل بعدیم هم اینه که وقتی یه روز قبلش نشستم کلی وقت گذاشتم کنالهای دلخواهم رو تو فوریت اتنخاب کردم.فرداش که اومدم دیدم کانال ها خیلیاشون پاک شدن.مجبور شدم دوباره کانال یابی کنم.مشکل از کجاست؟چرا اینطور میشه؟ممنون میشم این دوتا مشکل من رو حل کنین.
سلام کانال STAR رایگان هست باید در بین شبکه ها باشه یکبار گزینه FIND را بزنید و سرچ کنید
با درود ایا سافتمکم برای باز کردن دیجی ترک درx100 super ارایه نشده اگر هست لطفا لینک دانلودش رو قرار بدید متشکرم
سلام از بخش زیر دانلود کنید
http://s7.irantks2.com/t70559
با سلام همکار عزیز ریسور 100 سوپر نصب کردم تاریخ شرینگ هوایش و زده 2011الی 2012در حالی که دستگاه اکبنده شرینگ شو فعال کردم پچم فعال کردم بازم نشد تا حالاذ به این مورد نخورده بودم تجربه ای دارین ممنون

سلام چنین موردی را یکی دیگه از دوستان داشت با دستگاه اکبند
من خودم از این دستگاه زیاد فروختم ولی چنین چیزی تا به امروز ندیدم
احتمال داره خود شرکت اشتباه کرده باشه

payman85

کاربر
2013-07-09
6
8
استاد علیرضا میخواستم بدونم این دوستتون که دستگاهش مثل دستگاه ما اکنبد بود و شرینگ هوایش به تاریخ قبل بود راه حلیم پیدا کرد متشکرم

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
استاد علیرضا میخواستم بدونم این دوستتون که دستگاهش مثل دستگاه ما اکنبد بود و شرینگ هوایش به تاریخ قبل بود راه حلیم پیدا کرد متشکرم

خبری ندارم اگر راهی باشه حتما اطلاع میدم

بالا