سلام دوست عزيزمشگل در سوپر مکس ft-97005
با سلام خدمت دوستان واساتید و عرض خسته نباشید دوستان چون بنده تازه وارد کار تعمیرات رسیور شده ام بنابراین ممکنه سئوال زیا د بکنم و وقت عزانو بگیرم از این بابت پیشاپیش عذر میخوام و امیدوارم دوستان به بنده کمک کنن واما مشکل من در این رسیور اینه که دوبار ای سی رو فلش زدم ولی روی پنل گزینه 9999 مونه ورسیو عکس العملی نداره حالا اگه ممکنه لطف کرده و بنذه را راهنمائی کنید با تشکر
با سلامسلام من تاکنون رسیور دو تیونر نداشتم میخواستم در صورت امکان شرحی در مورد کاربرد استفاده از تیونرها بدهید .یقینا هم برای من وهم برای سایر کاربران مفید خواهد بود
قبلا از مساعدت شما سپاسگذارم . موفق باشید
بهترین نرموزار برای خوب مچ شدن استارمکس5000بادیش گردون وسیسیکم کدام نرمزار است
با سلام
دوستان من در راه اندازی سی سی کم در استار مکس 5100 مشکل دارم فایل کانفیگ رو به رسیور تزریق کردم ولی لاگین نمی شه اکانتم رو با یه رسیور دیگه امتحان کردم جواب داد ولی روی این رسیور جواب نمی ده آیا راه حلی داره؟ دوستان اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
با سلامسلام
FTP DOWNLOAD در X100 alfa چه کاری انجام میده وچه مشخضاتی را باید به ان وارد کردن . قبلا سپاسگزارم
سلام
starmax 9200 cxt super
رمز این رسیور 0000 بود
وقتی که به تنظیمات کارخانه برگشتم دیگه با کد صفر عمل نمیکنه
باید چکار کنم که کدش رو به صفر برگردونم
با سلام....حقيقتا اين سئوال را جوابش هر چي گشتم پيدا نکردم. قسمت IP Setting
تنظيماتش را مي خواستم.من 8888 را ميزنم وارد تست اينترنتnetwork local setting و بعد براي تست ip address را 4.2.2.4 ميزنم و جواب ping success ميده. اما به اينترت وقتي مي خواهي گوگل يا هواشناسي و سي سي کم و......جواب ميده login faild.مودم هم asus يک پورت lan و يک پورت يو اس بي داره.
اطلاعات
IP ADDRESS
SUBNET MASK
GATEWAY
DNS PREFRRED
DNS ALTERNATE
را مي خواستم بدونم چي بايد بزنم. با تشکر