تاپیک سوالات و مشکلات رسیورهای استارمکس

alii_1

کاربر افتخاری
2011-11-15
359
1,316
با سلام
دوستان عزیز سوالات و مشکلات خود را در مورد رسیورهای استارمکس تمامی مدلها در این تاپیک مطرح کنید
از باز کردن تاپیک جدا برای سوالات خود خود داری کنید در غیر اینصورت حذف خواهد شد
با تشکر

dooman52

کاربر
2008-01-24
9
25
مشگل در سوپر مکس ft-97005

با سلام خدمت دوستان واساتید و عرض خسته نباشید دوستان چون بنده تازه وارد کار تعمیرات رسیور شده ام بنابراین ممکنه سئوال زیا د بکنم و وقت عزانو بگیرم از این بابت پیشاپیش عذر میخوام و امیدوارم دوستان به بنده کمک کنن واما مشکل من در این رسیور اینه که دوبار ای سی رو فلش زدم ولی روی پنل گزینه 9999 مونه ورسیو عکس العملی نداره حالا اگه ممکنه لطف کرده و بنذه را راهنمائی کنید با تشکر

alii_1

کاربر افتخاری
2011-11-15
359
1,316
مشگل در سوپر مکس ft-97005

با سلام خدمت دوستان واساتید و عرض خسته نباشید دوستان چون بنده تازه وارد کار تعمیرات رسیور شده ام بنابراین ممکنه سئوال زیا د بکنم و وقت عزانو بگیرم از این بابت پیشاپیش عذر میخوام و امیدوارم دوستان به بنده کمک کنن واما مشکل من در این رسیور اینه که دوبار ای سی رو فلش زدم ولی روی پنل گزینه 9999 مونه ورسیو عکس العملی نداره حالا اگه ممکنه لطف کرده و بنذه را راهنمائی کنید با تشکر
سلام دوست عزيز
در خدمتيم تا جايي كه ازدستمون بربياد كمكتون ميكنيم
سوالو اشتباه تو بخش استارمكس مطرح كردين بايد تو بخش سوپرمكس مطرح ميكردين
در مورد مشكلتون عرض كنم يا فايل فلش ايراد داره يا نتونستين ايسي فلش رو درست جا بندازين يا خود ايسي ايراد داره
خلاصه ايراد از اين سه مورد ميتونه باشه بايد اين موارد را يكي يكي چك كنيد

azama

کاربر
2006-10-22
132
213
سلام من تاکنون رسیور دو تیونر نداشتم میخواستم در صورت امکان شرحی در مورد کاربرد استفاده از تیونرها بدهید .یقینا هم برای من وهم برای سایر کاربران مفید خواهد بود

قبلا از مساعدت شما سپاسگذارم . موفق باشید

alii_1

کاربر افتخاری
2011-11-15
359
1,316
سلام من تاکنون رسیور دو تیونر نداشتم میخواستم در صورت امکان شرحی در مورد کاربرد استفاده از تیونرها بدهید .یقینا هم برای من وهم برای سایر کاربران مفید خواهد بود

قبلا از مساعدت شما سپاسگذارم . موفق باشید
با سلام

رسيورهاي 2 تيونره همينطور كه از اسمشان پيداست داراي 2 تيونره مجزا كه تيونر اول براي تصوير (تيونر a كه در همه رسيور ها مشترك ) و تيونر دوم(تيونر b براي شيرينگ ) براي استفاده از ديتا ....
تيونر اول كه طبق معمول براي گرفتن كانال مورد استفاده قرار ميگيرد و تيونر دوم نيز براي استفاده از ديتا به ديش مجزايي وصل مي شود كه يه نوع دانگل هست منظور از دانگل همون شرينگ هوايي
كه ديش مجزا را در مسيري كه ديتا شيت داره نتظيم ميكنن تا توسط اين ديش مجزا و تيونر bتعداد محدودي از كنالهاي كارتي را بازگشايي بشه
توضيح خيلي مختصري بود باز هر سوالي داشتين بپرسيد اگه در حد توانم باشه حتما جواب ميدم

hassan3

کاربر
2008-01-16
7
18
با سلام
دوستان من در راه اندازی سی سی کم در استار مکس 5100 مشکل دارم فایل کانفیگ رو به رسیور تزریق کردم ولی لاگین نمی شه اکانتم رو با یه رسیور دیگه امتحان کردم جواب داد ولی روی این رسیور جواب نمی ده آیا راه حلی داره؟ دوستان اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

alii_1

کاربر افتخاری
2011-11-15
359
1,316
با سلام
دوستان من در راه اندازی سی سی کم در استار مکس 5100 مشکل دارم فایل کانفیگ رو به رسیور تزریق کردم ولی لاگین نمی شه اکانتم رو با یه رسیور دیگه امتحان کردم جواب داد ولی روی این رسیور جواب نمی ده آیا راه حلی داره؟ دوستان اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

با سلام
دوست عزيز رسيور ايپي مودم را شناخته؟طبق گفته هاتون دليلش فقط نشناختن اي پي مودم توسط رسيور هستش
شما گزينهdhcpرا در حالت خاموش قرار دهيد رسيور را خاموش و دوباره روشن كنيد و دوباره گرينه dhcpرو به حالت روشن برگردونيد بعد دوباره رسيور را خاموش و روشن كنيد موقع روشن شدن رسيور يه گزينه انگليسي مياد كه ايپي با رسيور ست شد اگه اين گزينه ظاهر نشه يعني ايپي شناسايي نشده
متاسفانه اين مدلها ايپي را دير شناسايي ميكنن

alii_1

کاربر افتخاری
2011-11-15
359
1,316
سلام

FTP DOWNLOAD در X100 alfa چه کاری انجام میده وچه مشخضاتی را باید به ان وارد کردن . قبلا سپاسگزارم
با سلام

ببین دوست عزیز با نصب اف تی پی شما با استفاده از برنامه
DDc و یا از طریق تلنت می تونی با رسیور ارتباط برقرار کرده و برای نصب امولاتورها از جمله
oscam ,samba ,....
استفاده کنید
به اين تاپيك سري بزن
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=67091

آخرین ویرایش:

prestige

کاربر
2007-09-11
87
135
با سلام من از اين رسيور دارم star max alfax100 ميخواستم از wifi استفاده كنم از wifi استارست 2000 استفاده كردم ولي سرعتش براي باز كردن خيلي كمه ايا كسي با wifi ديگه اي استفاده كرده كه راضي باشه

bivafa87

عضو فعال
2007-11-21
187
882

سلام

starmax 9200 cxt super

رمز این رسیور 0000 بود

وقتی که به تنظیمات کارخانه برگشتم دیگه با کد صفر عمل نمیکنه

باید چکار کنم که کدش رو به صفر برگردونم

alii_1

کاربر افتخاری
2011-11-15
359
1,316

سلام

starmax 9200 cxt super

رمز این رسیور 0000 بود

وقتی که به تنظیمات کارخانه برگشتم دیگه با کد صفر عمل نمیکنه

باید چکار کنم که کدش رو به صفر برگردونم

سلام دوست عزيز
رمز مادر استارمكسهاي معمولي 1968 ميباشد

AKBAR_RASSAM

کاربر
2010-07-07
16
50
43
دوست عزيز با آخرين نرمافزار ارايه شده در سايت بروز رساني كنيد و منو رو باز كنيد از بالا رديف سوم نوشته سيستم ستينگ بر روي اين گزينه او كي كنيد و بعد منو لنگوچ را بزن اونجا زبان فارسي را انتخاب كن

masoud11

کاربر
2012-08-18
4
12

سئوال:رسیور 5100
با سلام....حقيقتا اين سئوال را جوابش هر چي گشتم پيدا نکردم. قسمت IP Setting
تنظيماتش را مي خواستم.من 8888 را ميزنم وارد تست اينترنتnetwork local setting و بعد براي تست ip address را 4.2.2.4 ميزنم و جواب ping success ميده. اما به اينترت وقتي مي خواهي گوگل يا هواشناسي و سي سي کم و......جواب ميده login faild.مودم هم asus يک پورت lan و يک پورت يو اس بي داره.
اطلاعات
IP ADDRESS
SUBNET MASK
GATEWAY
DNS PREFRRED
DNS ALTERNATE
را مي خواستم بدونم چي بايد بزنم. با تشکر

alii_1

کاربر افتخاری
2011-11-15
359
1,316

سئوال:رسیور 5100
با سلام....حقيقتا اين سئوال را جوابش هر چي گشتم پيدا نکردم. قسمت IP Setting
تنظيماتش را مي خواستم.من 8888 را ميزنم وارد تست اينترنتnetwork local setting و بعد براي تست ip address را 4.2.2.4 ميزنم و جواب ping success ميده. اما به اينترت وقتي مي خواهي گوگل يا هواشناسي و سي سي کم و......جواب ميده login faild.مودم هم asus يک پورت lan و يک پورت يو اس بي داره.
اطلاعات
IP ADDRESS
SUBNET MASK
GATEWAY
DNS PREFRRED
DNS ALTERNATE
را مي خواستم بدونم چي بايد بزنم. با تشکر

سلام
دوست عزيز نيازي به تنظيم نداره اخرين نرم افزار موجود در سايت را به دستگاه بريزيد وارد قسمت
IP Settingبشيد چهار بار دكمه صفر را بزنيد تا دكمه قرمز ظلاهر بشه بعدش گزينهDHCPرا رويONبذاريد رسيور را خاموش روشن كنيد رسيور IPمودم را شناسايي كنه تا رسيور به نت وصل بشه اما زياد روي گوگل و هواشناسيش حساب باز نكنيد فقط اكانت سي سي كم اگه باز login faildداد شايد ايراد از اكانت باشه

masoud11

کاربر
2012-08-18
4
12
خیلی ممنون که جواب من را دادید.
فقط وقتی چهار تا صفر را که زدم و دکمه قرمز رنگ آمد گزينهDHCPرا روي ON می کنم و exit را که میزنم که ذخیره بشه گزينهDHCPرويOf قرار می گیره.و ذخیره میشه و بعد بازگشت به
قسمت IP Setting گزينهDHCPرويOf قرار گرفته است.

بالا