سلام دوستان .ممنون میشم فرق رسیور starmax x100 alfa , super , بفرماین چی هست .و اینکه از نظر تصویر و شرینگ هوایی و ساپرت نرم افزاری کدام بهتره . با سپاس
علیرضا عزیز یک دنیا ممنون که جواب دادین. برای رسیورهای Full HD. ال ان بی هم باید HD باشه.یا با ال ان بی معمولی هم امکان پذیر هست. با سپاس
سلام من 5200 گرفتم بالا سه جهت نصب دارم.میخوام ببینم از پایین تو منوی دستگاه چطوری باید lnb ها رو مچ کنم؟اگه میشه ادرسش رو بزارید مثلا منو---نصب----و....تا اخر اگر عکس هم بزارید که دیگه عالیه بسیار ممنون
مثلا ایکلاس 9696 خط یکی مونده به اخر نوشته Disqec و خط اخر 1/هیچ ....اینطوری منظورمه
یک گزینه از این قسمت چهار پورت abcd یا 1234 دارد که مربوط به شماست
شما به قسمت 16 پورت نروید
خیلی ممنون.قبل از رسیدن به مرحله تعریف سوییچ برای تنطیم دیش با فایند عقربه ای چکار باید کرد کدوم قسمت نصب باید برم و مثلا مثل ایکلاس روی فرکانس قوی بزارم و با فایندر روی هیچ/هیچ جهت رو پیدا کنم؟
هر سه جهت رو همینطوری پیدا کنم؟سوییچ ها رو چطور برای ال ان بی ها تعریف کنم؟ممنوننننننننننننننننن ننننننننننننننننننننبه قسمت فرکانس دستی بروید
یک فرکانس قوی هاتبرد را انتخاب کنید
برای تنظیم با فایندر سیم را از تیونر مستقیم به فایندر ببندید
سلاممن استار ست 5100 دارم
آخریتت برنامه و آخرین کی فیال رو ریختم اما شبکه 3 و شبکه ورزش باز نمی شن چکار کنم؟
اون کد 1234 هم کاری نمیکنه چکار کنم
مرسی
هر سه جهت رو همینطوری پیدا کنم؟سوییچ ها رو چطور برای ال ان بی ها تعریف کنم؟ممنوننننننننننننننننن نننننننننننننننننننن