سلام
آره وقتی پچ رو غیر فعال میکنم ماهواره سرچ میشه در چنتایی هم کانال روی یوتلست 7 باز میکنه.
با تشکر از پیگیری شما دوستان
سرچ میکنه پیدا نمیکنه
مگه رنگ کانال ها عوض نشدن ؟بادرود
دستگاه A100گرفتم اولا هنوز نتونستم هيچ كانال كارتي رو بازكنم عليرغم اپگريد با ورژن 12394 وسافتكم (البته از طريق زيرمنوي G net updateخود دستگاه اپديت كردم)شماره همه كانالهاي كارتي هم قرمز رنگ شده وهيچكوم سبز نيست .مشكل واقعا وخيلي بزرگ ديگه اين دستگاه اينه كه من هارد اكسترنال WD 500Gb بهش وصل كردم ،حتي درزمان استندباي هم هارد درحال كار كردنه وخاموش نميشه .چراغ هاردهم دائمادرحال چشمك زدنه ودر حالت استندباي هم ادامه ميده .كه اينجوري پدر هارد وپدر صاحب هارددر مياد ديگه .البته كار ضبط و پخش رو بدرستي انجام ميده !
اگه اساتيد با اين دومورد اشنايي دارند لطفا راهنمايي كنند .
با سپاس فراوان
با درود دوست عزیز با این کارهایی که انجام دادید حتما باید مشکلتون حل میشد من احتمال زیاد میدم که مشکل رسیورسخت افزاری باشه که 22khz رسیور مشکل داره .دربخش تعمیرات سخت افزاری سوالتون رو مطرح کنید تا دوستان راهنمایی کنند.ولی قبلش حتما با یک سویچر دیگه تست کنید.برای تهیه سویچرهم زیاددنبال مارک خوب نگردید با این مسیراتصال النبی تا دیش که شما دارید همه نوع سویچری کار خواهد کردموفق باشیددرود
دوستان عزیز سوییچ دیسکاوری و پرمیوم گلد اچدی با رسیور استارمکس 5100 سازگار نبود و از 3مسیر فقط یک مسیر را جواب میدهد .
دوستانی که این نوع رسیور رو دارند چه سوییچی با این رسیور سازگاره که الان هم تو بازار پیدا بشه .
با تشکر فراوان از دوستان عزیز .
در ضمن :
ال ان بی های استفاده شده در سه جهت از یک نوع هستند .
دستگاه یکبار ریست فکتوری شده .
نوع سیم از جنس خوب و در فاصله 6متری میباشد .
ال ان بی ها بصورت تکی وصل میشوند و فقط وقتی به سوییچ وصل میشوند فقط ال ان بی 1 کار میکند.
دروددرود
دوستان عزیز سوییچ دیسکاوری و پرمیوم گلد اچدی با رسیور استارمکس 5100 سازگار نبود و از 3مسیر فقط یک مسیر را جواب میدهد .
دوستانی که این نوع رسیور رو دارند چه سوییچی با این رسیور سازگاره که الان هم تو بازار پیدا بشه .
با تشکر فراوان از دوستان عزیز .
در ضمن :
ال ان بی های استفاده شده در سه جهت از یک نوع هستند .
دستگاه یکبار ریست فکتوری شده .
نوع سیم از جنس خوب و در فاصله 6متری میباشد .
ال ان بی ها بصورت تکی وصل میشوند و فقط وقتی به سوییچ وصل میشوند فقط ال ان بی 1 کار میکند.
دوست عزیز با لودر آخرین پچ را به رسیور منتقل کنید اگه حل نشدبا سلام خدمت همکاران:
یک دستگاه رسیور استارمکس x10 beta full hdروی بوت مانده در اولین مرحله فایل فلش از سایت را دانلود کرده و برروی ای سی فلش پروگرام کردم اما بازم روی بوت مانده هست ضمنا در صفحه پیغام صفحه دوم را دانلود کنید می اید و همچنین فلش مموری و اطلاعات ان قابلیت شناخته شدن را دارند از راهنکایی دوستان خیلی متشکر می شوم
سلام دوست عزيزبا سلام خدمت همکاران:
یک دستگاه رسیور استارمکس x10 beta full hdروی بوت مانده در اولین مرحله فایل فلش از سایت را دانلود کرده و برروی ای سی فلش پروگرام کردم اما بازم روی بوت مانده هست ضمنا در صفحه پیغام صفحه دوم را دانلود کنید می اید و همچنین فلش مموری و اطلاعات ان قابلیت شناخته شدن را دارند از راهنکایی دوستان خیلی متشکر می شوم
سلام دوستان
من رسیور استارمکس a20 و میخوام شرینگ انترنتیشو فعال کنم چنتا سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنین
1.بعذ ریختن پچ حتما باید سافت کی هم بریزم؟ و از چه سافت کی برای این مدل استغاده کنم؟
2.شبکه 3 و برای فوتبال چه جوری فعال کنم
3.مراحل فعال کردن سریتگ انترنتی a20 چه جوری هست
بازم یک دنیا منونم با سپاس