تاپیک سوالات و مشکلات رسیورهای استارمکس

ephemeral

کاربر
2015-06-08
2
3
سلام دوستان
من تاره یه هفته هست به استارمکس a20 گرفتم ولی امروز هر کاری کردمش و هر چقدر خاموش روشنش کردم توی گزینه boot میمونه
میشه راهنماییم کنید چجوزی باید نرم افزار روش بریزم و اینکه نرم افزار مورد نیاز رو هم میشه بزارید
راسنش من یه ذره تازه کارم ممنون میشم کامل راهنماییم کنید.

adel2009

مدیریت کل سایت
2009-06-15
10,502
47,860
سلام دوستان
من تاره یه هفته هست به استارمکس a20 گرفتم ولی امروز هر کاری کردمش و هر چقدر خاموش روشنش کردم توی گزینه boot میمونه
میشه راهنماییم کنید چجوزی باید نرم افزار روش بریزم و اینکه نرم افزار مورد نیاز رو هم میشه بزارید
راسنش من یه ذره تازه کارم ممنون میشم کامل راهنماییم کنید.

درود
دوست عزیز نرم افزار را با کامپیوتر از طریق لودر با کابل r232 به ریسیور منتقل کنید
نرم افزار و لودر از این تاپیک دانلود کنید

http://forum.irantksat.com/showthread.php?t=81258
http://forum.irantksat.com/showthread.php?t=82211

ephemeral

کاربر
2015-06-08
2
3
مرسی عادل جان
فقط من وقتی دارم فایل رو میزیزم رو ریسیور مینویسه transfer data now... ولی هیچ اتفاقی نمیفته بعدش
چقدر طول میکشه انتقال فایل؟

adel2009

مدیریت کل سایت
2009-06-15
10,502
47,860
مرسی عادل جان
فقط من وقتی دارم فایل رو میزیزم رو ریسیور مینویسه transfer data now... ولی هیچ اتفاقی نمیفته بعدش
چقدر طول میکشه انتقال فایل؟

درود
دوست عزیز زیاد طول نمیکشه حداقل 10 دقیقه
فایل منتقل نشده است باید تو قسمت لودر اول فایل انتخاب کنید بعد استارت می کنید اون وقت ریسیور را روشن کنید تا فایل منتقل شود
شاید پورت کام روی ویندوز شما معرفی نشده باشد (com1) یا کام 2 و یا 3 باشد تو لودر چک کنید

mohandes

عضو جدید
2006-11-29
86
609
با سلام ایا رسیور استار مکس x100superکه تاریخ شرینگ هوایش تموم شده رو میتوان دوباره شرینگش رو فعال کرد یا نه ممنون

sam21

کاربر
2007-10-06
287
796

نرم افزار رسمی رسیور استارمکس StarMax A100 FULL HD two tuner به تاریخ:04.08.2015
برخی از قابلیت های مهم:

تغییرات گرافیکی

تغییرات در مدیاپلیر

آبدیت کلیدها

و اضافه کردن برخی قابلیتها وآپشن ها و

چند موردی که دوستان خواسته بودند و ایمیل زده بودند تا جایی که سخت افزار قابلیتش رو داشت براشون انجام دادیم

تذکر 1 و بسیار مهم :
لطفا فایل راهنمای ضمیمه شده رو مطالعه کنید

تذکر 2: حتما رسیورتون رو با آخرین برنامه به روز رسانی کنید

رسیور رو آبدیت و ریست فکتوری و خاموش روشن کنید سپسبکاب جدیدتون که با پچ قبلی گرفتید رو منتقل کنید.
خواهشا از استفاده بکاب قدیمی و نامناسب جدا پرهیز کنید.
برخی از شبکه ها در مسیر آستارا و هاتبرد تغییر فرکانس و سیستم دادند لذا با ریختن بکابهای قدیمی به مشکل خواهید خورد.این مشکلات شامل نداشتن صدا و یا نداشتن سرویس خواهد بود.

فعال کردن پچ با F+000

و اعمال تنظیمات دلخواه بسته به کاربر خودتون مثل سرور و ساعت و زبان منو و سوییچ و گردون و سیسیکم و... طبق مطالب و موارد آموزشی

سلام

جناب فرهادی آیا برنامه ها را خودتون ویرایش کردید استارمکس ورژن جدید ارایه نداده این نرم افزاری که گذاشتید

کلا" سرور رو ازکار میاندازه و دستگاه رو مختل میکنه و نرم افزار قبلی قابل برگشت نیست

تاریخ و ورژن مهم نیست کارایی نداره بهتره تست کنید

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
سلام

جناب فرهادی آیا برنامه ها را خودتون ویرایش کردید استارمکس ورژن جدید ارایه نداده این نرم افزاری که گذاشتید

کلا" سرور رو ازکار میاندازه و دستگاه رو مختل میکنه و نرم افزار قبلی قابل برگشت نیست

تاریخ و ورژن مهم نیست کارایی نداره بهتره تست کنید

درود
دوست من این نرمافزار در تمام سایتها گذاشته شده و هنوز مشکلی گزارش نشده شما هم اگر تست کردهاید باید به نکاتی که گفته شده عمل کنید مخصوصا ازبکاپ استفاده نکنید ودوباره کانال یابی کنید واگر میبینید مشکل حل نشد با کابل میتوانی به نرم افزار قبل برگردید نتیجه را برای اطلاع دیگر دوستان اعلام کنید ممنون

sam21

کاربر
2007-10-06
287
796
درود
دوست من این نرمافزار در تمام سایتها گذاشته شده و هنوز مشکلی گزارش نشده شما هم اگر تست کردهاید باید به نکاتی که گفته شده عمل کنید مخصوصا ازبکاپ استفاده نکنید ودوباره کانال یابی کنید واگر میبینید مشکل حل نشد با کابل میتوانی به نرم افزار قبل برگردید نتیجه را برای اطلاع دیگر دوستان اعلام کنید ممنون

سپاس

استاد تمام موارد اجرا شده ولی نتیجه نیافتم نرم افزار رسمی به تاریخ 2015.04 رو با کابل زدم مشگل بر طرف شد

حال سوال اینه که آیا این نرم افزار برای خود شرکت استار مکس است؟

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
سپاس

استاد تمام موارد اجرا شده ولی نتیجه نیافتم نرم افزار رسمی به تاریخ 2015.04 رو با کابل زدم مشگل بر طرف شد

حال سوال اینه که آیا این نرم افزار برای خود شرکت استار مکس است؟

درود
بله برای خود شرکت استار مکس میباشد لطف کنید سوالی داشتید در این لینک پیگیری کنید جون این تایپک مختص نرم افزار میباشد ممنون
http://forum.irantksat.com/showthread.php?t=65637&page=25

honestfull

کاربر
2008-02-19
2
1
سلام ببخشید رسیور من سیگنالش رفته و کانالاش تنظیمه و نمیگیره قبلا با برگرداندن به پچ کارخانه مشکل حل شد ولی الان از زمانی که پچ دوتایی رو زدم دیگه ورژن کارخانه را با فلش قبول نمیکنه و خطا میده. باید با لودر انتقال بدم؟ کابل رو از کجا میتونم تهیه کنم؟
چیکار کنم همچنین کانالهای بدر سیگنال نمایش و ورزش رو علی رغم داشتن کانالهای دیگه نمیگیره لطفا راهنماییم کنید با تشکر

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
سلام ببخشید رسیور من سیگنالش رفته و کانالاش تنظیمه و نمیگیره قبلا با برگرداندن به پچ کارخانه مشکل حل شد ولی الان از زمانی که پچ دوتایی رو زدم دیگه ورژن کارخانه را با فلش قبول نمیکنه و خطا میده. باید با لودر انتقال بدم؟ کابل رو از کجا میتونم تهیه کنم؟
چیکار کنم همچنین کانالهای بدر سیگنال نمایش و ورزش رو علی رغم داشتن کانالهای دیگه نمیگیره لطفا راهنماییم کنید با تشکر
درود
لطف کنید سوالی داشتید در این لینک پیگیری کنید جون این تایپک مختص نرم افزار میباشد ممنون
http://forum.irantksat.com/showthread.php?t=65637&page=25

honestfull

کاربر
2008-02-19
2
1

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412

درود
اگر از فایل دوتایی استفاده بشود دیگر برای برگشت به ورژنهای پایینتر باید از لودر استفاده بشه کابل ان هم تمام کامپیوتریها دارند واینکه شبکهای ورزش....نمیگیرد بخاطر تنظیم نبودن دیش میباشد دقیقتر تنظیم کنید

tofan_2050

کاربر
2008-04-21
4
3
با سلام دستگاه Star Max A100 روی بوت گیر میکرد با لودر و مین نرم افزر کارخانه ای رو روش زدم در 32 درصد دستگاه چراغ پاورش خاموش روشن شد بدون اینکه برق قطع بشه یا کامپیو الان چراغ پاور و کلیدهای ولوم روی پنل جلو هر یک ثانیه روشن و خاموش میشه و با لودر هم نمیشه دوباره پروگرم کرد ممنون میشم راهنمایی کنید با پروگرمر هم مشکل برطرف نشد

1111ali

کاربر VIP
2012-04-16
23
49
نرم افزار جدید رسیور استارمکس مدل StarMax A100 FULL HD ورژن V1.09.14950 به تاریخ 23/10/2015

تذکرات بسیار مهم : قبل از انتقال نرم افزار لطفا به توضیحات زیر توجه کنید و با دقت مطالعه کنید.

برای داشتن شرینگ و قابلیت های ویژه دیگر همواره رسیور خودتون رو با آخرین نرم افزار به روز رسانی کنید.

تا چندین ماه پچ هایی که درFTPووبسایت رسمیقرار خواهم داد شاملپچ پایه( شماره 1)وپچ جدید( شماره 2) که آبدیت خواهیم کرد خواهد بود تا دوستانی که تازه قراره آبدیت کنن مطلع شن وپچ پایه (شماره1)رو تزریق وبعد پچ جدید( شماره 2)رو منتقل کنن.

پسدقت کنید چنانچه شما جزو اوندسته از عزیرانی هستید کهقبلا پچ پایه ( شماره 1) رو زدیددیگهنیاز نیستاونو منتقل کنید و همواره از پچ جدید( شماره 2) استفاده کنید

یعنی پچ پایه (شماره 1) فقط مختص کسانی هست که قراره اولین بار آبدیت انجام بدن و پس از استفاده از اون میتونن آبدیتهای جدیدتر ( شماره 2) رو بدون مشکل استفاده کنند.

=======================

مهم :تولیداتسری جدید A20 و A100 ما پچ شماره 1 بر روی اونها نصب هست .درصورت استفاده از پچ شماره 1 دچار خطا خواهید شدلذا شما فقط باید پچ شماره 2 را منتقل کنید

این نرم افزار روی چه جهتی شرینگ برقرار است؟

hassank

کاربر
2015-10-13
1
0
خاموش روشن شدن پی در پی رسیور استارمکس 160 آلفا با زدن سیم به تیونر دوم. کسی میدونه علت چیه؟ کابل هم سالمه

بالا