تاپیک سوالات و مشکلات رسیور ایکس کروزر xdsr-400 hd plus

kamaliedris

کاربر
2009-06-15
45
51
سلام دوستان من بعضی وقتا که دستگاه رو خاموش میکنم پنل دستگاه کلا سیاه میشه مثل اینکه اصلا تو برق نیست فقط نشان ایکس کروزر روشنه دستگاه رو که از برق میکشم و بعد وصل میکنم رو استارت که میرسه صفحه دو باره سیاه میشه بعد باید دکمه پاور جلوی پنل رو بزنم تا روشن بشه تازه ریست میشه بعد میاد بالا هم از نرم افزار 2:10:29 و هم2:10:52 و هم از نرم افزار کارخونه ای تو سایت هم استفاده کردم اما این مشکل همچنان پابرجاست خواهش میکنم من رو راهنمایی کنید با تشکر

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
سلام دوستان من بعضی وقتا که دستگاه رو خاموش میکنم پنل دستگاه کلا سیاه میشه مثل اینکه اصلا تو برق نیست فقط نشان ایکس کروزر روشنه دستگاه رو که از برق میکشم و بعد وصل میکنم رو استارت که میرسه صفحه دو باره سیاه میشه بعد باید دکمه پاور جلوی پنل رو بزنم تا روشن بشه تازه ریست میشه بعد میاد بالا هم از نرم افزار 2:10:29 و هم2:10:52 و هم از نرم افزار کارخونه ای تو سایت هم استفاده کردم اما این مشکل همچنان پابرجاست خواهش میکنم من رو راهنمایی کنید با تشکر

با درود.
ابتدا از لیست کانالها یک بکاپ بگیرید.
یکبار از نرم افزار Flash V6 استفاده کنید و سپس نرم افزار 2.10.29 و در اخر نرم افزار 2.10.52 رو انتقال بده.
حتی الامکان با لودر و کامپیوتر انتقال بده. بعد از هر نرم افزار ریست فکتوری فراموش نشه.

matoos

کاربر
2009-12-27
111
241
37
من دستگاه را اپديت كردم به ورژن 2.10.52 بعد از اينكه بك اپ كلي كه در ورژن قبل گرفته بودم را به رسيور انتقال ميدم.رسيور ديگه وقتي از كنترل خاموش روشن ميكنم مثل اينكه از برق بكشم و روشن كنم ميشه؟!!!! ديگه ساعت نمياد و كلي زمان ميبره تا بالا بياد .چند بار برنامه را دادم ريست كارخانه اي هم انجام دادم! چرا اينطوري شده چيكار كنم؟
بعد از اپدیت و فکتوری ریست مشکلی نداره درست کار میکنه.اما وقتی بک اپ که از کل سیستم گرفتم را انتقال میدم اینجوری میشه!!!! اخه 2تا بک اپ داریم fdu و sys من sys میگم اخه بک اپ کانال هاfdu را میزنم کانال ها میان اما سیگنال ندارن اما بک اپ کلیsys میزنم همه کانال ها میان و سیگنال دارن! دارم اینارو میگم ببینین مراحل درست رفتم یا نه؟؟؟ اول با var پلاگین پاک کردم بعد اپدیت کردم بعد ریست کردم بعد بک اپ sys بر گردوندم بعد پلاگین زدم! به محض اينكه بك اپ كلي بر ميگردونم.موقع خاموش شدن با كنترل درست مثل اين ميمونه از پشت خاموش روشن كنم!!! راستي اگر ميشه بگين با چه كابلي از لپ تاپ دستگاه را اپديت كنم و نرم افزارهاي لازم را بهم بدين مانند flash v6 .ممنونم

reza007

کاربر
2010-07-08
121
266
من میخواهم ایکس کروز 400پلاس بخرم البته بیشتر برای سی سی کم فعال کردن البته همین سی سی کم خود سایت سوال اول این دستگاه جزو دستگاهای لینوکسی هست ودوم با ادی اس ال میشه سی سی کم فعال کرد و مشکلی نداره یک چیزی میخواستم بگم منوی این دستگاه خیلی شلوغ هست

yousef_a25

عضو فعال
2006-11-26
158
1,315
بله دوست عزیز لینوکسی هستش و با adsl و شرینگ به خوبی سازگار است

reza007

کاربر
2010-07-08
121
266
سوال من اینه که از طریق دانلد آنلاین میشه نرم افزار برداشت یا شرکت توسایت برنامه رو میفرسته با تشکر ازمدیریت

من یک ریسیور ایکس کروز نیناد خریدم پلاگین ریختم یک سری ازکانال های فرانسه درجهت استارا مثل کارتون ندورک فیریز نداره عوضش فرانسه 1ویک تعدادی فیریز داره رو9595 ایکلاس چنین مشکلی نداشت این دستگاه بااین دک پوز

آخرین ویرایش توسط مدیر:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سوال من اینه که از طریق دانلد آنلاین میشه نرم افزار برداشت یا شرکت توسایت برنامه رو میفرسته با تشکر ازمدیریت

من یک ریسیور ایکس کروز نیناد خریدم پلاگین ریختم یک سری ازکانال های فرانسه درجهت استارا مثل کارتون ندورک فیریز نداره عوضش فرانسه 1ویک تعدادی فیریز داره رو9595 ایکلاس چنین مشکلی نداشت این دستگاه بااین دک پوز
درود
دوست گرامی اول اینکه نرم افزار را بهتره از سایتها دانلود کنید آپگرید انلاین با خود دستگاه با وضعیت اینترنت مملکت ما صحیح نیست
وارد کردن اکانت سی سی کم در گزینه های پلاگین وخود پلاگینی که استفاده شده بسیار مهم هست ونیاز به تجربه سابقه قبلی برای اینکار میباشد.

reza007

کاربر
2010-07-08
121
266
مدیریت محترم این مدل ریسور ایکس کروز400nand توقسمت ایکس کروز هیچ جایی نداره که ما سوال کنیم من هم امدم اینجا توقسمت چون مدل400بودسوال کردم من چهاروزه که این ریسیوررا خریدم دیروز خاموش شد بعدروشن شد امروزم رنگ تصویرش رفت وسیاسفیدشد ازپش روشن وخاموش کردم رنگش امد البته درداخل کارتون گابل اچ دی بود من تلویزیون 21دارم مجورن از گابل سه رنگ استفاده کردم لطفان پاک نکنید نمیدنم کجاباید سوال بکنم باتشکر ازشما

آخرین ویرایش توسط مدیر:

BEHROOZ

مدیر بازنشسته
2010-01-01
2,398
13,727
مدیریت محترم این مدل ریسور ایکس کروز400nand توقسمت ایکس کروز هیچ جایی نداره که ما سوال کنیم من هم امدم اینجا توقسمت چون مدل400بودسوال کردم من چهاروزه که این ریسیوررا خریدم دیروز خاموش شد بعدروشن شد امروزم رنگ تصویرش رفت وسیاسفیدشد ازپش روشن وخاموش کردم رنگش امد البته درداخل کارتون گابل اچ دی بود من تلویزیون 21دارم مجورن از گابل سه رنگ استفاده کردم لطفان پاک نکنید نمیدنم کجاباید سوال بکنم باتشکر ازشما

دوست عزیز
پس الان اگر درست شده پس چه مشکلی دارید ?
به احتمال زیاد از همون سه فیشتون هست
از خروجی کامپوننت استفاده کنید البته اگر تلویزیون این ورودی رو داشته باشد !

alishavrde

کاربر افتخاری
2010-01-20
672
1,555
39
دوستان سلام این نرم 2.10.78افزار وتزریق کردم به دستگاه بعداگه دکمه favرومیزنم نوشته های مثل فیلم دراما ورزشی و غیره فونتهاشون بهم ریختن چکارکنم دروست بشن​

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
دوستان سلام این نرم 2.10.78افزار وتزریق کردم به دستگاه بعداگه دکمه favرومیزنم نوشته های مثل فیلم دراما ورزشی و غیره فونتهاشون بهم ریختن چکارکنم دروست بشن​

با سلام. دوست عزیز من دیروز این نرم افزار رو نصب کردم اما این مشکل شما رو ندارم. آیا بعد از ریختن نرم افزار , رسیور رو ریست فکتوری کردید یا نه؟

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47

با درود. دوست عزیز پیشنهاد میکنم در ادرس زیر آموزشی که آقا شهرام عزیز برای راه اندازی رسیورهای اچ دی کروزر قرار دادند رو یکبار مطالعه کنید.

http://www.irantks.org/showthread.php?t=56175

یکبار کابل AV و ورودی های TV رو چک کنید.
اگر باز مشکلی بود مدیران پاسخگوی شما خواهند بود. موفق باشید.

alishavrde

کاربر افتخاری
2010-01-20
672
1,555
39
سلام بنده ابتدا ورژن 2.10.78راریختم وقتی درقسمت جستجوی ماهواره رفتم ماهواره یاهست بودسپس ازکانال ها بک آپ گرفتم بعدسه گزینه ی اول درقسمت ریست فاکتوری ،رسیورراریست کردم سپس بک آپ راریختم باکمال تعجب وقتی درقسمت جستجوی ماهواره رفتم ماهواره ای به نام یاهست نبود ورژن 2.10.78بودولی لیست ماهواره ها همان لیست قبلی بدون یاهست بود مشکل کجاست؟ ممنون

mani_aaa

کاربر افتخاری
2009-11-10
581
1,309
35
سلام بنده ابتدا ورژن 2.10.78راریختم وقتی درقسمت جستجوی ماهواره رفتم ماهواره یاهست بودسپس ازکانال ها بک آپ گرفتم بعدسه گزینه ی اول درقسمت ریست فاکتوری ،رسیورراریست کردم سپس بک آپ راریختم باکمال تعجب وقتی درقسمت جستجوی ماهواره رفتم ماهواره ای به نام یاهست نبود ورژن 2.10.78بودولی لیست ماهواره ها همان لیست قبلی بدون یاهست بود مشکل کجاست؟ ممنون
دووست من روی همین ورژن 2.10.78 این مشکل رو داری ؟ یا با ورژنهای قبلی ؟

ali_dongel

کاربر
2010-12-07
199
943
دوستان عزیز سلام خسته نباشید یک مشگل بارسیور ایکس کروزر 400 پلاس دارم قبلا هم مطرح شده امروز با مورد مشابه رو به رو شدم رسیور روی استارت 1 باقی می مونه و بالا نمیاد از نرم افزار flash v6. هم استفاده کردم نرم افزار رو قبول میکنه ولی بعد از تمام مراحل رسیور باز هم روی استارت 1 باقی می مونه وبالاتر نمیاد دوستان اگه کمک کنند ممنون میشم چون خیلی واجبه

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
دوستان عزیز سلام خسته نباشید یک مشگل بارسیور ایکس کروزر 400 پلاس دارم قبلا هم مطرح شده امروز با مورد مشابه رو به رو شدم رسیور روی استارت 1 باقی می مونه و بالا نمیاد از نرم افزار flash v6. هم استفاده کردم نرم افزار رو قبول میکنه ولی بعد از تمام مراحل رسیور باز هم روی استارت 1 باقی می مونه وبالاتر نمیاد دوستان اگه کمک کنند ممنون میشم چون خیلی واجبه

سلام
دوست من شما بعد از انتقالflash v6 ... آخرین سافتور v2.10.78 را با لودر مخصوص این رسیور تزریق کن درست میشه.

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,406
17,779
40

سلام دوست من

این کار رو انجام بده مشکلت حل میشه

نرم افزار 57 رو در فلش قرار بده بعد رسیور رو خاموش کن فلش رو به دستگاه بزن و دکمه جلوی رسیور اونی که کانال رو بالا میبره نگه دار

بعدش کلید رسیور رو روشن کن تا رسیورت اسکن یو اس بی بزنه بعدش که شروع به پروگرام کردن کرد دیگه به چیزی دست نزن

پروگرامش کمی طول میکشه اما مشکلت حل میشه

alishavrde

کاربر افتخاری
2010-01-20
672
1,555
39
سلام دوستان بنده یه مشکلی دارم که دروست نشد ابتدا ورژن راریختم وقتی درقسمت جستجوی ماهواره رفتم ماهواره یاهست بودسپس ازکانال ها بک آپ گرفتم بعد گزینه ی اول درقسمت ریست فاکتوری ،رسیورراریست کردم سپس بک آپ راریختم باکمال تعجب وقتی درقسمت جستجوی ماهواره رفتم ماهواره ای به نام یاهست نبود ولی اگه بدون بک اب بمونه مشکل حله من چکار کنم نمیخوام بک اب واز دست بدم بعدنرم افزارflash v6.هم استفاده کردم بازهم نشد ازقسمت sysبک اب استفاده کردم باز هم نشد لطفا بگین چکار کنم

alishavrde

کاربر افتخاری
2010-01-20
672
1,555
39
سلام دوستان بنده یه مشکلی دارم که دروست نشد ابتدا ورژن راریختم وقتی درقسمت جستجوی ماهواره رفتم ماهواره یاهست بودسپس ازکانال ها بک آپ گرفتم بعد گزینه ی اول درقسمت ریست فاکتوری ،رسیورراریست کردم سپس بک آپ راریختم باکمال تعجب وقتی درقسمت جستجوی ماهواره رفتم ماهواره ای به نام یاهست نبود ولی اگه بدون بک اب بمونه مشکل حله من چکار کنم نمیخوام بک اب واز دست بدم بعدنرم افزارflash v6.هم استفاده کردم بازهم نشد ازقسمت sysبک اب استفاده کردم باز هم نشد لطفا بگین چکار کنم

بالا