vahid 6630
معاونت انجمن
- 2010-07-29
- 4,406
- 17,779
- 40
با لودر نرم افزار کارخانه ای منتقل کنید
اره فایده نداشتاین کاری که گفتم رو انجام دادید ؟
مگر چندتا پلاگین نصب کرده بودید ؟!! این پیغام بدین معناست که حافظه داخلی رسیور پر شده است لذا با delete var تست کنید که حافظه پاک شود ، مشکل باید رفع گردد
توصیه من به شما برای کارایی درست این رسیور حتما باید 50 درصد فلش رسیور شما خالی باشد
موفق باشید
زدم مشکل حل نشدبا لودر نرم افزار کارخانه ای منتقل کنید
اره فایده نداشت
دوست عزیز اززحمات شما سپاسگذارم اخرین راه همین بوددوست عزیز من فکر میکنم شما هیچ کدوم از کارهایی که گفتم رو انجام نداده اید ! چرا که رسیور شما آسیبی ندیده است و باید با روش های گفته شده بر طرف میشد
به هر حال شما میتونید از نرم افزار sscom 32 استفاده کنید که در موراد زیادی میتواند رسیور را زنده کند و نیاز به فلش و ... ندارد یا رسیور را به تعمیرکار مجرب ببرید
طریقه استفاده از نرم افزار sscom 32 رو میتوانید در گوگل و سایت های خارجی سرچ بفرمائید
موفق باشید
سلام دوستان عزیز
400 پلاس دارم ارور 0x01 رو میده (ERR 0x01)
راهنمایی بفرماید ممنون میشم
درود:
اول بفرمایید از اینکه رسیور چطوری به این حالت راه یافته و کارهایی که شما برای رفع این اشکال انجام دادید چی بوده لطفاً همینطوری ی راست مستقیم پست نزنید کمی برامون بگید ماهم لذت ببریم به تعبیری مثلا اگر ممکنه تصویر از پنل رسیور در صورتی که اسم اون دقیق مشخص باشه و عبارت ارور و حالا هر چی باشه در یکی دوتا تصویر بگجانید و ارسال کیند و بعد بفرمایید رقم ولتاژ حک شده خروجی پاور و در حال حاظر چطوری خروجیش هست بعد رگلاتورها و همینطور رم و سیپیو و فلش ولتاژ ورودیشون به چه شکله آیا روم و سیپیو حرارت نرمالی دارند با خیر به همین سادگی تا اینجا کافیه.
درودسلام دوستان عزیز
400 پلاس دارم ارور 0x01 رو میده (ERR 0x01)
راهنمایی بفرماید ممنون میشم