با سلام .بنده 400پلاس دارم كه بعد تبديل به انيگما ريسيور روي of w1 گير كرده برنامه فلش زدم ولي درست نشد لطفا مرا راهنمايي كنيد .
با سلام .بنده 400پلاس دارم كه بعد تبديل به انيگما ريسيور روي of w1 گير كرده برنامه فلش زدم ولي درست نشد لطفا مرا راهنمايي كنيد .
سلام دوستان بنده یه مشکلی دارم که دروست نشد ابتدا ورژن راریختم وقتی درقسمت جستجوی ماهواره رفتم ماهواره یاهست بودسپس ازکانال ها بک آپ گرفتم بعد گزینه ی اول درقسمت ریست فاکتوری ،رسیورراریست کردم سپس بک آپ راریختم باکمال تعجب وقتی درقسمت جستجوی ماهواره رفتم ماهواره ای به نام یاهست نبود ولی اگه بدون بک اب بمونه مشکل حله من چکار کنم نمیخوام بک اب واز دست بدم بعدنرم افزارflash v6.هم استفاده کردم بازهم نشد ازقسمت sysبک اب استفاده کردم باز هم نشد لطفا بگین چکار کنم
دوست عزیز من این نرم افزار وزدم مشکل هنوزه من هم ازلیست اماده استفاده نمیکنم از بک ابی که گرفتم استفاده میکنم الان چکار کنمدرود.
دوست عزیز سایت سر جای خودش است و به هم ریخته نیست . سوال شما خیلی تکراری شده است . هم بنده و هم سایر دوستان همچون آقا شهرام اعلام کرده اند لیست کانال اولا توصیه نمیشود که تزریق کنید . چون لیستا کانال به همراه خود تنظیماتی رو هم دارد که ممکن است با ریسیور شما همخوانی نداشته باشد . و در مورد این لیست کانال شما باید بگم که شما از ورژن های 2.10.78 و به پایین این لیست رو تهیه کرده اید که این خودش معلوم و واضح است که این نرم افزار ها ماهواره یاهست موجود نیست . توصیه ما این است که اولا از لیست اماده استفاده نکنید اگر هم میکنید از لیست کانالهایی که با نرم افزار آبدیت گرفته شده اند استفاده کنید .
خواهشا وقتی نرم افزاری ارائه میشود لا اقل قابلیتها رو بخوانید و قتی ما ساعت رو برای ترجمه متن قابلیتها میزاریم برای سهولت کارکاربر است .
شما نرم افزار جدید رو تزرق کنید و این لیست کانال رو هم بزنید میبینید که بدون مشکل ریسیور کار خودش را میکند.
دوست عزیز من این نرم افزار وزدم مشکل هنوزه من هم ازلیست اماده استفاده نمیکنم از بک ابی که گرفتم استفاده میکنم الان چکار کنم
دوست عزیز نرم افزار رو با لودر منتقل کنیدErrors in Front Panel “0x71”با عرض سلام خدمت دوستان وهمكاران يك ريسيور ايكس كروز 400 دارم كه بعد از ابگريت با پيعام 071 مواجه شدم دوستان اگر كس فايل فلش v6 رادارد بگذارد ضمن دستگاه 400hd هست ونه دستگاه 400piusلطفا مرا در اين مورد راهنماي كنيد software Flash.v6.XCRUISER XDSR400HD
hadi kabiدوست عزيز زمان كه با لودر وصل كامپيتور ميكنيم اصلنه برنامه انتقال پيدا نمي كند و پيعام x10 را ميدهد ودستگاه را خاموش وروشن ميكنيم دوبار پعام 071 را ميدهد ضمن اين كار طبق فرمايش باusb انجام داديم دستگاه كلمه اسكن نوشته وبعد پيعام x10را داد وزماني كه دستگاه را از پشت روشن وخاموش كرديم دوباره پيعام 071 بروي نميشگر ظاهر شد لطفا اگر مقدر است مرا راهنماي كنيد