star irsat
مدیر بازنشسته
- 2011-02-23
- 1,192
- 5,650
سوالات و مشکلات ایکس کروزر 420hd را در این تاپیک مطرح کنید
سوال من .ایکس کروزر420 دارای وای فایو هست آیا میتوان ازمدمه ای دی اس ال بجای سیم به پورت لن از فلش آنتن وایرلس به ریسیور استفاده کرد که اسم دیگش کارت شبکه وایرلس هم میگن
سوال دیگه ای دارم که پلاگین چیست وکارای آن درریسیور به چه میاید وآیا درفعال کردن سی سی کم نیاز هست یا نه باتشکر ازمدیریت
سلام دوستان
روش کد دستی در ایکس کروز 420 برای باز کردن شبکه 3 چگونه است؟؟؟
ایا پلاگین ایکس کروز 400 با 420 سازگار است .کسی تست کرده ؟؟؟
دوستان کسی میدونه چرا رسیور من فرکانس 11604 هاتبرد رو سیگنال نمیده؟در حالیکه دو دستگاه دیگه دارم که هر دوشون سیگنال داره
رسیورم 420 هستش
سلام یه 420 دارم روشن میشه ولی بالا نمیاد وقتی دکمه استانبای رو میزنی یه لحظه توی پنل ساعت رو نشون میده ومیره چند لحظه از برق بکشی دو باره بزنی برق روشن میشه وپنل هم میاد ولی تو لودینگ میمونه فایل بوت رو روش ریختم ولی نرم افزار رو نمی تونم یعنی کامل نمی گیره نهایت تا 86 درصد گیر میکنه ایا با فلش کردن درست میشه و با توجه به 2 گیگ بودن ای سی فلش با چه پرو گرامری بهتر میشه
دوستان کسی میدونه چرا رسیور من فرکانس 11604 هاتبرد رو سیگنال نمیده؟در حالیکه دو دستگاه دیگه دارم که هر دوشون سیگنال داره
رسیورم 420 هستش
یه پلاگین دیگه روی فلش بریزید سپس دستگاه رو خاموش روشن کنیدسلام با فلش برنامه زدم تا استارت بالا میاد بعد چراغ استنبای روی دکمه پاور به دو رنگ ابی و قر مز روشن میشه ایا برنامه ای هست برای 420 که بشه پلاگینش رو پاک کرد