تاپیک سوالات و مشکلات رسیور ایکس کروزر xdsr-420hd

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام با فلش برنامه زدم تا استارت بالا میاد بعد چراغ استنبای روی دکمه پاور به دو رنگ ابی و قر مز روشن میشه ایا برنامه ای هست برای 420 که بشه پلاگینش رو پاک کرد
درودبرنامه کارخانه ای رسیور را از این تاپیک:http://1.irantks.biz/showthread.php?t=61775دریافت کنید وتوی فلش ریخته بروشی که آقا بهروز توضیح دادند برسیور منتقل کنید وپس از اتمام ریست فکتوری کرده وآخرین ورژن را نصب کنیدلودر هم برای همه مدل ها کارآیی داره ولی نرم افزارهای بزرگ خیلی طول میکشهقبل از انجام ارتقاء نرم افزار یا پلاگین حتما اجزاء داخل پلاگین که استارت شده را استاپ کنیدبعد از نصب نرم افزار جدید حتما ریست فکتوری کنید
دوستان کسی نحوه کد دهی دستی در 420 را میدونه؟ چون دیشب بازی اسپانیا و بلاروس روی شبکه سه ماهواره بدر با فرکانس 11900 قطع شد ممنون میشم کسی توضیح بده
برای داشتن شبکه 3 کافیست پلاگین را نصب وگزینه کوکانت را استارت کنید اگر اکانت دیگه ای هم نداشته باشید شبکه 3 باز میشود

kamii

کاربر
2008-08-28
170
307
اقا شهرام گل ممنون
من پلاگین رو گذاشتم و کو کانت رو هم استارت کردم و تا قبل از این بازی که خدمتون گفتم باز داشتم ولی الان هنگام پخش بازم قطع میشود
اقا شهرام گل و دوستان عزیز
من نحوه کد دهی دستی میخواستم کسی توضیح و رهنمایی کنه..........ممنون میشم

BEHROOZ

مدیر بازنشسته
2010-01-01
2,398
13,727
اقا شهرام گل ممنون
من پلاگین رو گذاشتم و کو کانت رو هم استارت کردم و تا قبل از این بازی که خدمتون گفتم باز داشتم ولی الان هنگام پخش بازم قطع میشود
اقا شهرام گل و دوستان عزیز
من نحوه کد دهی دستی میخواستم کسی توضیح و رهنمایی کنه..........ممنون میشم

در حالی که کوکونات استارت هست روی امولاتور اکی کنید تا به صفحه کد دستی راه پیدا کنید

kamii

کاربر
2008-08-28
170
307
اقا بهروز گل ممنون
من نحوه وارد شدن به لیست کدها بیس رو میدونم...ولی میخواستم نحوه کد دهی رو با مثال توضیح دهید
توضیح : وقتی وارد کد دهی میشوم دو قسمت داره یکی لیست کدها که سمت چپ قرار دارن که با پلاگین که وارد کردم حدود 100 هست
ولی نحوه کد دهی سمت راست که شامل orgnetid + tsid + svcid رونمیدونم.....بعضی از کد ها بیس سمت راست انها چندین عدد و حرف می باشد و بعضی از انها فقط یک سری عدد و حرف می باشد و بعضی از انها اصلا حرف یا عدد ندارن و فقط همون کد بیس تنها می باشد
من این قسمت از کد دهی رو نمیدونم.....اگه کسی میتونه توضیح بده

kamii

کاربر
2008-08-28
170
307
جهت اطلاع دوستان هم توضیح بدم:
نحوه وارد شدن به کدها بیس بصورت میانبر:
1-با دوبار زدن info یا همون i
2-زدن دکمه قرمز

kamii

کاربر
2008-08-28
170
307

کسی ازدوستان تا حالا ریسیورش رو به نت وصل کرده؟ ایا کار خاصی میشه با وصل شدن به انترنت انجام داد؟
(حالا غیر از شیرینگ و خرید اکانت)

sajjad h

کاربر
2009-06-29
18
27
باسلام یه 420 هستش که مشکل سیگنال داره یعنی بادیشی که نصب هست سیگنال رو نشون میده ولی بخوای باهاش یه دیش رو تنظیم کنی اصلا سیگنال نمیده نرم افزار 2.10.57 رو که جدیدهست وبرای رفع مشکل سیگنال هم ارائه شده زدم ولی باز همون مشکل رو داره چندتا نرم افزار قدیمی تر رو هم زدم باز نشد مشکل از کجاست؟

kamii

کاربر
2008-08-28
170
307
باسلام یه 420 هستش که مشکل سیگنال داره یعنی بادیشی که نصب هست سیگنال رو نشون میده ولی بخوای باهاش یه دیش رو تنظیم کنی اصلا سیگنال نمیده نرم افزار 2.10.57 رو که جدیدهست وبرای رفع مشکل سیگنال هم ارائه شده زدم ولی باز همون مشکل رو داره چندتا نرم افزار قدیمی تر رو هم زدم باز نشد مشکل از کجاست؟

اگه همه راه هایی که خودت گفتی انجام دادی عوض کردن سیم هم اگه میتونی انجام بده ممکنه جواب بده...من چند فرکانس رو سیگنال نداشتم در حالیکه دو تا رسیور دیگم اون فرکانس ها رو سیگنال میداد...ولی 420 اون فرکانس ها رو سیگنال نمیداد....سیم رو عوض کردم جواب داد

fghfarzad

کاربر
2010-05-21
7
9
42
سلام خسته نباشيد .نحوه راه اندازي اكانت سي سي كم در رسيور ايكس كروزر 400 رو ميخواستم .آيا ميشه اكانت سي سي كم رو دستي وارد كرد يعني يوزر و پسورد و اي پي و پورت رو دستي به رسيور داد و شرينگ رو راه بندازيم؟ با تشكر فراوان

fghfarzad

کاربر
2010-05-21
7
9
42
سلام خسته نباشيد .نحوه راه اندازي اكانت سي سي كم در رسيور ايكس كروزر 420 رو ميخواستم .آيا ميشه اكانت سي سي كم رو دستي وارد كرد يعني يوزر و پسورد و اي پي و پورت رو دستي به رسيور داد و شرينگ رو راه بندازيم؟ با تشكر فراوان

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
سلام خسته نباشيد .نحوه راه اندازي اكانت سي سي كم در رسيور ايكس كروزر 420 رو ميخواستم .آيا ميشه اكانت سي سي كم رو دستي وارد كرد يعني يوزر و پسورد و اي پي و پورت رو دستي به رسيور داد و شرينگ رو راه بندازيم؟ با تشكر فراوان

درود.

اخرین نرم افزار رو به ریسیور تزریق کنید و همچنین آخرین پلاگین رو هم تزریق کنید . بارها هم آموزش دستی تنظیم اکانت ارائه شده است این بار هم در قالب فایل pdf‌برای شما میزارم .

پیوست‌ها

• 630.2 کیلوبایت بازدیدها: 155

fghfarzad

کاربر
2010-05-21
7
9
42
از پاسختون سپاسگزارم ولي آخرين پلاگين سايت رو انتقال دادم ولي گزينه xcamconfigure نداره به جاش پوشه هاي bin.etc.font .freetvplus.keys.plagin.sbin.script.share.www داره .بازم ممنون كه جواب ميدين

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
از پاسختون سپاسگزارم ولي آخرين پلاگين سايت رو انتقال دادم ولي گزينه xcamconfigure نداره به جاش پوشه هاي bin.etc.font .freetvplus.keys.plagin.sbin.script.share.www داره .بازم ممنون كه جواب ميدين

رسيورم كروزر 420 هست نه 400 .متشكرم

درود.

دوست عزیز مدلهای 400 و 400 پلاس و 420 و 400 ناند همگی از یک نوع دستورات نرم افزاری استفاده میکنند و فرقی با هم ندارند . آخرین پلاگین رو که امروز گذاشتم رو تزریق کنید همه امکانات رو داره .

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=37800&page=8

kamii

کاربر
2008-08-28
170
307
من 420 دارم
متوجه شدم که پلاگینم یک طورایی میپره...یعنی اینکه پلاگینی که وارد رسیورم میکنم بعد از مدتی پاک میشه و مجبورم کدها بیس رو یکی یکی وارد سیستمم کنم....یک بار هم به تنظیمات اولیه برگشتم و اخرین نرم افزار رو ریختم و بعد هم پلاگین رو ریختم ولی بعد از مدتی بازم هم پلاگین پاک شده بود
ممنون میشم کسی بدونه رهنمایی کنه
ایا این بخاطر اخرین نرم افزار ها نیست؟ یعنی اینکه نرم افزار قدیمی بریزم روی سیستمم بهتر نیست؟

kamii

کاربر
2008-08-28
170
307
کسی از دوستان اطلاعاتی در این زمینه نداره رهنمایی کنه
بازم هم رسیورم رو ریست فکتوری کردم و به تنظیمات کارخانه ای بردم ولی باز هم مشکلم حل نشد و پلاگینم نصب نشد
در ضمن از نرم افزار های قدیمی تر هم استفاده کردم ولی متاسفانه بازم هم پلاگین رو نمیگیره
ممنون میشم کسی اصلاعاتی در این زمینه داشته باشه رهنمایی کنه

alishavrde

کاربر افتخاری
2010-01-20
672
1,555
39
دوست سلام لطفا طریقه ای وارد کردن کد ها برای ایکس اکروز رو بگین مخصوصا کدهای الجزیره

kamii

کاربر
2008-08-28
170
307
علی اقا من تا حدودی میتونم کمکت کنم
در مدل 420 که من هم دارم به این طریق عمل میکنم
در مورد کانالهای الجزیره تا اونجایی که من اطلاع دارم باید از طریق شیرینگ واز این قبیل کارها کانال ها الجزیره رو باز کرد
ولی در مورد کانالهای کد بیس باید روی کانال مورد نظر که کد بیس دارد رفته و با زدن دوبار دکمه (اینفو)(info) صفحه کدها باز میشود که دو قسمت دارد..سمت راست که خود رسیور مشخصات رو تعیین میکند و سمت چپ که باید کد بیس اون کانال رو وارد کنی..که اینهم مستلزم که کد بیس کانالها رو داشته باشی

kamii

کاربر
2008-08-28
170
307
دوست عزیز بوسیله دانلود پلاگین و ریختن ان روی رسیورت هم میتونی کانالهای کد بیس رو باز کنی

بالا