تاپیک سوالات و مشکلات رسیور ایکس کروزر xdsr-420hd

alinooroozi

کاربر
2007-04-10
23
26
دوستان من اکانت سی سی کم گرفتم و تمامی مراحل راه اندازی رو انجام دادم ولی هنوز کانالی از نمیکنه
آیا بعد از تغیرات پلاگین توسط دستگاه جایی در منو برای فعال و غیر فعال کردن پلاگین هست
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
دوستان من اکانت سی سی کم گرفتم و تمامی مراحل راه اندازی رو انجام دادم ولی هنوز کانالی از نمیکنه
آیا بعد از تغیرات پلاگین توسط دستگاه جایی در منو برای فعال و غیر فعال کردن پلاگین هست
در مورد دستگاه های اچ دی ایکس کروزر
بعد از ارتقاء نرم افزار حتما ریست فکتوری شود سپس پلاگین نصب کنید
بعد از نصب پلاگین ورساندن اینترنت فقط یکی از امولاتورها را استارت کنید
cccam یا Xcamclient

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661

دوست من شما برای باز کردن کانالها با سی سی کم باید این موارد رو قدم به قدم جلو برید:
1-داشتن اینترنت پر سرعت و رسوندنش به رسیور...به منوی network setting رسیور رفته و گزینه دوم یعنی DHCPرو در حالت ON بذار تا اینترنت رو شناسایی کنه
2-یه پلاگین خوب رو دستگاه بریز چون اگه یکی از امولاتورهای اون مشکل داشته باشه فایده نداره بعد اکانتی که خریدی رو باید با برنامه pspad..v454_inst_en کانفینگ بکنی بعد پوشه etc در پلاگین را باز کرده و اکانت را در پوشه cardclient تزریق کنید
3-طریقه کانفینگ کردن: به طور مثال C: extreme-de.mine.nu 20213 13es111a kkoerk
تمام این مراحل را که انجام دادید امولاتور xcamClient را استارت کنید.
موفق باشید.اگه سئوال دیگه ی داشتید در خدمتم.

rasool1985

کاربر
2013-07-14
3
7
دوستان سلام
من به تازگی این رسیور رو خریداری کردم و به همراه آن اکانت یک ساله سیسیکم هم توسط فروشنده به رسیور انتقال داده شد و من می توانم اکثر کانال های کارتی رو مشاهده کنم
حالا سوال من اینه ه من چجوری می تونم محتویات این اکانت رو در داخل رسیور خودم مشاهده کنم، تا بتونم جایی برای خودو داشته باشم تا اگه ی موقع رسیور رو خواستم ریست کنم، اون یوزر و پسورد از بین نره
با تشکر فراوان

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
دوستان سلام
من به تازگی این رسیور رو خریداری کردم و به همراه آن اکانت یک ساله سیسیکم هم توسط فروشنده به رسیور انتقال داده شد و من می توانم اکثر کانال های کارتی رو مشاهده کنم
حالا سوال من اینه ه من چجوری می تونم محتویات این اکانت رو در داخل رسیور خودم مشاهده کنم، تا بتونم جایی برای خودو داشته باشم تا اگه ی موقع رسیور رو خواستم ریست کنم، اون یوزر و پسورد از بین نره
با تشکر فراوان
درود
اگر دستگاه متعلق به شماست از فروشنده بخواهید پلاگینی را برای شما نصب کرده واکانت توش بوده روی فلش بهتوت بده یا ایمیلش کنه
متاسفانه چون ممکنه اینمورد باعث سوء استفاده واقع بشود بیشتر توضیح نمی دهم

rasool1985

کاربر
2013-07-14
3
7
درود
اگر دستگاه متعلق به شماست از فروشنده بخواهید پلاگینی را برای شما نصب کرده واکانت توش بوده روی فلش بهتوت بده یا ایمیلش کنه
متاسفانه چون ممکنه اینمورد باعث سوء استفاده واقع بشود بیشتر توضیح نمی دهم
من 2 پلاگین به نام های xcamclient و xcamconfigure رومی تونم ت پوشه پلاگین مشاهده کنم. آیا راهی وجود داره که بتونم همین جا روی فلش ازشون بک آپ بگیرم؟؟

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,904
من 2 پلاگین به نام های xcamclient و xcamconfigure رومی تونم ت پوشه پلاگین مشاهده کنم. آیا راهی وجود داره که بتونم همین جا روی فلش ازشون بک آپ بگیرم؟؟
درود
همانطور که آقا شهرام گفتند باید از فروشنده یا پلاگین را دریافت کنید
یا یوزر و پس اکانت را پول دادید حق شماست که یوزر و پسورد داشته باشید
اگر از پلاگین بک آپ بگیری پوشه etcروی گزینه cccam.fgباید باشه

rasool1985

کاربر
2013-07-14
3
7
درود
اگر از پلاگین بک آپ بگیری پوشه etcروی گزینه cccam.fgباید باشه
اصلا هیچی از منظور این جملتون رو نمی تونم بفهمم!!!!!!
خب اگه میشه لطفا بیشتر توضیح بدین که چجوری میشه از پلاگین ها، بکاپ گرفت

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,408
17,781
40
اصلا هیچی از منظور این جملتون رو نمی تونم بفهمم!!!!!!
خب اگه میشه لطفا بیشتر توضیح بدین که چجوری میشه از پلاگین ها، بکاپ گرفت

سلام دوست من

از کسی که اکانت خریداری کردید می توانید یوزر و پسورد خود را پیگیری نمایید

play_boy99

کاربر
2010-10-18
2
0
سلام و خسته نباشید من لودر ایکس کروز 420 میخوام از کجا گیر بیارم واقعا نیاز دارم منون میشم کمکم کنید

play_boy99

کاربر
2010-10-18
2
0
اقا وحید خواهش میکنم جوابم و بدین من نصاب هستم دستگاه مشتری تو دستم خراب شده لطفا راهنمایم کنید ابروم در خطره

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
سلام و خسته نباشید من لودر ایکس کروز 420 میخوام از کجا گیر بیارم واقعا نیاز دارم منون میشم کمکم کنید

اقا وحید خواهش میکنم جوابم و بدین من نصاب هستم دستگاه مشتری تو دستم خراب شده لطفا راهنمایم کنید ابروم در خطره

دوست عزیز توی تاپیک زیر براتون آپ کردم
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=73314&p=351628#post351628

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,408
17,781
40

سلام دوست من

من تازه پست شما رو دیدم

خدمت شما

اگر قصد انتقال با کامپیوتر را دارید از این لودر استفاده کنید

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

kamii

کاربر
2008-08-28
170
307
کسی میتونه راهنمایی کنه:
1-نحوه خرید اکانت
2-تنظیمات روی رسیور
3-و اینکه کانالهای ورزشی روی هاتبرد و بدر رو باز میکنه؟

کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم خودم جستجو کردم ولی به نتیجه نرسیدم
:a12:

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,408
17,781
40
کسی میتونه راهنمایی کنه:
1-نحوه خرید اکانت
2-تنظیمات روی رسیور
3-و اینکه کانالهای ورزشی روی هاتبرد و بدر رو باز میکنه؟

کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم خودم جستجو کردم ولی به نتیجه نرسیدم
:a12:

سلام اقا کامی گل

شما باید برای رسیور خود سی سی کم خریداری نمایید

از هر کجا خواستید خرید نمایید بهش بگید پلاگین اماده برای شما ارسال نماید تا مشکلی برایی ست کردن ان نداشته باشید

اره باز میکند همه کانال ها باز هستند

kamii

کاربر
2008-08-28
170
307
اقا وحیدگل
خب از همین جا میخواهم بخرم نحوه خرید تو میتونی راهنمایی کنی به چه صورت هست؟
دوم اینکه نحوه تنظیمات رو هم میخواستم بدونم به چه صورت روی رسیورم انجام بدهم؟
ممنون

nema52

کاربر
2012-09-26
64
124
هنگ کردن روی شماره کا نال

با سلام وخسته نباشید به همه دوستان دستگاه ایکس کروزرxosr270 HDMIهمه چیز به خوبی کار میکند وروی هر شبکه یا کانالی باشد بعد از 20 دقیقه قفل می شود باید دستگاه را از برق کشید یا خاموش روشن کرد نه با کنترول نه با پنل دستگه کار ی نمی کند به اصطلاح قفل می شود ممنونم راهنمای فرماید -خارنهای تغذیه هم ار لحاظ ظاهری سا لم هستند باد یا حالت خود را از دست نداداند -

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,408
17,781
40
با سلام وخسته نباشید به همه دوستان دستگاه ایکس کروزرxosr270 HDMIهمه چیز به خوبی کار میکند وروی هر شبکه یا کانالی باشد بعد از 20 دقیقه قفل می شود باید دستگاه را از برق کشید یا خاموش روشن کرد نه با کنترول نه با پنل دستگه کار ی نمی کند به اصطلاح قفل می شود ممنونم راهنمای فرماید -خارنهای تغذیه هم ار لحاظ ظاهری سا لم هستند باد یا حالت خود را از دست نداداند -

سلام دوست گل و گرامی

سوال خود را در بخش رسیور های مربوط به خودتون مطرح نمایید

kamii

کاربر
2008-08-28
170
307
وحید جان
در مورد کدهای بیس که سوال کرده بودم همون کاری که گفته بودی رو انجام دادم و اون coconut رو فعال کردم ولی بازم شبکه سه زمان پخش زنده بسته میشود
قبلا با زدن دو بار دکمه اینفو و دکمه قرمز وارد کد های بیس میشدم ولی الان که نجام میدم وارد میشه ولی هیچ عددی نیست و هیچ عددی هم وارد نمیشه .....دو بار ریست فکتوری کردم ولی بازم فایده نداشت
چیزی دیگه هست که بشه انجام داد؟

بالا