تاپیک سوالات و مشکلات رسیور ایکس کروزر xdsr-420hd

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,406
17,779
40
وحید جان
در مورد کدهای بیس که سوال کرده بودم همون کاری که گفته بودی رو انجام دادم و اون coconut رو فعال کردم ولی بازم شبکه سه زمان پخش زنده بسته میشود
قبلا با زدن دو بار دکمه اینفو و دکمه قرمز وارد کد های بیس میشدم ولی الان که نجام میدم وارد میشه ولی هیچ عددی نیست و هیچ عددی هم وارد نمیشه .....دو بار ریست فکتوری کردم ولی بازم فایده نداشت
چیزی دیگه هست که بشه انجام داد؟

اگر جواب نداد اشکال از پلاگین شماست

من اکانت شما رو ندارم در پلاگین شما ست کنم

از طریق علی اقا پیگیری نمایید

آخرین ویرایش:

behzad_n95

کاربر
2014-01-12
3
0
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گرامی ... بنده دیروز بوت لودر 7.37 و همچنین نرم افزار جدید 2.11.77 رو با دقت نصب کردم... ولی مشکلی که باهاش مواجه شدم اینه که با هر بار خاموش و بعد روشن کردن رسیور مجددا loding و بعد RUN می کنه (که یه زمان کوتاهی طول میکشه) تا رسیور بیاد بالا.... نرم افزار و بوت لودر قبلیم 2.11.57 و 7.36 بود... علت این مشکل چیست و چه راه کاری پیشنهاد می کنید... همچنین یه چند ساعتی شبکه ESP HD ورزشی باز بود ولی الان دوباره کد شد علت؟... با تشکر

morady

کاربر افتخاری
2006-10-16
168
221
باسلام به شما اساتید محترم دوستان اشکال ایکس کروز 420 اچ دی این که وقتی ازطریقه لودر میخوام برنامه راانتقال بدم مثلا تا 56 درصد کار که انجام میشه Error 012 داده
میشه البته توسط یواس پی همین مشکل رادارم با هرنرم افزاری امتحان کردم چه توسط لودر وچه بایواس پی این مشکل اررور بوجود میاد وناگفته نماند که این دستگاه
نشتی آب ازطریق کابل العنبی به درون دستگاه شده بود که بنده تیونررا بیرون آورد و قطعی بودن زیر پینهای تیونررا تمیز وترمیم کردم وحال بعداز تعمیر متآسفانه این مشکل بوجود
اومد لطفآدوستان راهنمایی کنند ممنون میشم

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
با سلام خدمت اساتید و دوستان عزیز .
بنده یه دونه ایکس کروزر 420 دارم اما متاسفانه از زمانی که از کارتن در آوردم و به برق زدم پنل وی اف دی اصلا کار نمیکنه.
زمانی که با کلید پاور پشت , رسیور خاموش و روشن میشه اصلا به حالت استندبای نمیره ومستقیم on میشه و چراغ آبیه کلید جلو روشن میشه و آرم سفید ایکس کروزر هم روشن میشه و غیر از این دیگه هیچی روی صفحه نمیاد.
وقتی هم با کلید جلو رسیور رو خاموش میکنم برای چند صدم ثانیه, ساعت میاد و میره.
با هر دو روش لودر و Usb scan هم نرم افزار قبول نمیکنه و همونطور که در بالا گفتم اصلا به استند بای نمیره که با usb scsn یا لودر نرم افزار قبول بکنه.
دادم بیرون با پروگرامر هم آی سی رو فلش کردن اما هیچ فایده ای نداره. بعد متوجه شدم که ای سی فلش از زیر ترک و شکستگی داره. از طریق نماینده شرکت یک آی سی فلش اریجینال و پروگرام شده به دستم رسید اون رو تعویض کردم. اما باز فایده نکرد.
و رسیور همچنان همون وضعیت سابق رو داره.
برای این مشکل چه راه حلی پیدا میشه؟

asd gegar

مدیر بازنشسته
2006-10-04
725
2,899
با سلام خدمت اساتید و دوستان عزیز .
بنده یه دونه ایکس کروزر 420 دارم اما متاسفانه از زمانی که از کارتن در آوردم و به برق زدم پنل وی اف دی اصلا کار نمیکنه.
زمانی که با کلید پاور پشت , رسیور خاموش و روشن میشه اصلا به حالت استندبای نمیره ومستقیم on میشه و چراغ آبیه کلید جلو روشن میشه و آرم سفید ایکس کروزر هم روشن میشه و غیر از این دیگه هیچی روی صفحه نمیاد.
وقتی هم با کلید جلو رسیور رو خاموش میکنم برای چند صدم ثانیه, ساعت میاد و میره.
با هر دو روش لودر و usb scan هم نرم افزار قبول نمیکنه و همونطور که در بالا گفتم اصلا به استند بای نمیره که با usb scsn یا لودر نرم افزار قبول بکنه.
دادم بیرون با پروگرامر هم آی سی رو فلش کردن اما هیچ فایده ای نداره. بعد متوجه شدم که ای سی فلش از زیر ترک و شکستگی داره. از طریق نماینده شرکت یک آی سی فلش اریجینال و پروگرام شده به دستم رسید اون رو تعویض کردم. اما باز فایده نکرد.
و رسیور همچنان همون وضعیت سابق رو داره.
برای این مشکل چه راه حلی پیدا میشه؟

سلام

دوست عزیز سوالتون را در بخش تعمیرات سخت افزاری مطرح بفرمایید

در ضمن باید برد را از لحاض لحیم سردی اطراف cpu چک بکنید

asd gegar

مدیر بازنشسته
2006-10-04
725
2,899
دوست عزیز برد از نظر فیزیکی که سالم هست و مشکلی ندارد ؟؟؟؟؟

ضربه ای یا .... که بش نخورده؟؟؟؟؟

شکستگی در مدار که نیست؟؟؟؟

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
با سلام. دوست عزیز برد کاملا سالمه. فقط آی سی فلش از زیر ترک داشت که اون هم با آی سی ارجینال شرکتی تعویض شد اما همچنان مشکل پابرجاست.
روی پنل چراغهای آرم کروزر و چراغ آبی پاور دستگاه روشن هستن ولی صفحه VFD کلا خاموشه.
زمانی که دستگاه رو با پاور پشت روشن میکنم اصلا به حالت استندبای نمیره و مستقیم چراغ آبی جلو روشن.
بعد از چند دقیقه که رسیور رو با کلید جلو خاموش میکنم تنها برای چند صدم ثانیه ساعت نشون داده میشه و میره.
این حالت باعث میشه که نه با لودر و نه USB Scan نتونم برنامه بزنم.
واقعا دیگه نمیدونم با این رسیور چیکار کنم.

davood2000

عضو فعال
2013-08-20
98
463
با درود دوستان من توی بخش پلاگین ندیدم برای این مدل پلاگین که بشه دیجی ترک رو بدون اکانت بازکرد میخوام ممنون میشم این پلاگین روهم برای فورست 9200 واکسکروزر420 لازم دارم باتشکر....

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,904
درود دوستان اخرین پلاگین که بشه دیجی ترک رو بازکرد ممنون میشم پلاگین رو بگذارید

درود
این کی دیتا را امروز ادیت شده با اخرین کلیدهای روز
داخل پلاگین رسمی کپی کنید تا بروز بشه سپس داخل فلش بریزید
و قبلی را پاک کنید و از نو نصب کنید

پیوست‌ها

• 8.3 کیلوبایت بازدیدها: 53

davood2000

عضو فعال
2013-08-20
98
463
درود
متشکرم اززحمات شما ایا بایدداخل پلاگین قسمت keys کپی بشه یا همون پلاگین ؟چون داخل پوشه keys سه تا گزینه هست .mg-cfg.replace.list.softcam.keyایا اینها رو پاک کنم یاخیر ممنون میشم راهنمایی کنیدایا برای فورست9200 هم بااین روش کارایی داره؟

davood2000

عضو فعال
2013-08-20
98
463
درود
متشکرم استاد عزیز ولی این کارهاروکردم ولی دیجی ترک بازنشد

arabameri64

کاربر
2015-04-04
1
0
سلام.ببخشید من یک رسیور xcruiser 420 avant گرفتم بعد از روشن کردن و نمایش شبکه ها به طور خودکار خاموش شد و دیگه روشن نشد می خواستم بپرسم باید به کجا مراجعه کنم برای تعمیر؟

آخرین ویرایش:

sahamipoor

کاربر
2014-09-17
51
292
سلام دوست من

من تازه پست شما رو دیدم

خدمت شما

اگر قصد انتقال با کامپیوتر را دارید از این لودر استفاده کنید
سلام ودرود خدمت دوستان گلم...
اگه بخاییم با کایل r232 نرم افزار بزنیم .با لودری که شما لطف کردید.آیا بازم لازمه که کلید کانال پاین رو با کلید سوییچ بگیریم؟چون هیچ عکس العملی نداره رسیور...؟ممنون میشم از راهنمایی تون

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
سلام ودرود خدمت دوستان گلم...
اگه بخاییم با کایل r232 نرم افزار بزنیم .با لودری که شما لطف کردید.آیا بازم لازمه که کلید کانال پاین رو با کلید سوییچ بگیریم؟چون هیچ عکس العملی نداره رسیور...؟ممنون میشم از راهنمایی تون
درود
خیر لازم نیست با این لودرهم تست نمایید

پیوست‌ها

sahamipoor

کاربر
2014-09-17
51
292
درود
خیر لازم نیست با این لودرهم تست نمایید
درود دوست گرامی...
یه ایکی کروز 420 دیگه هست که با ولش وکامپیوتر نمیشه آپدیتش کرد.بعضی اوقات ورژن لودر روش میاد(ld 7.37( ولی بیشتر اوقات صحفه خاموشه وبوت نمیشه...با برنامه ها و لودر های شما تست کردم بازم نشد چون آیسی سوییچ 5 ولت که به usb ولتاژ میده روشن نمیشه وعملا سرر usb 5 ولت نداریم...مشکل سخت افزاری هم نداره!راهی به ذهنتون میرسه برای برنامه زدنش؟بجز پروگرام چون آداپتورش رو ندارم..سپاس

sahamipoor

کاربر
2014-09-17
51
292
مشتری میگه با لن اش اون رو فقط آپدیت ناقص کرده...از طریق دوتا لودر با r232 هم رسیور رو نمیشناسه..

بالا