تاپیک سوالات و مشکلات رسیور های مدیا استار (Mediastar )

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
با سلام دوستان این ساعت رسیور 12000 فوراور دستی و اوتوماتیک تو تنظیمات میذارم باز هم به هم میخوره و ساعت درست نشون نمیده راه حل چیه؟
درود
ساعت را اتوماتیک وروی03.30 به وقت ایران بگذارید

Ehsan1988

کاربر
2019-10-12
1
0
سلام مهندس خسته نباشید ،خاستم رسیور از طریق سایتش انلاین اپدیت کنم روی بوت موند،با کابل و کامپیوتر تست کردم ارور میده اپگرید نمیشه شایدم روش خاصی داره من نمیدونم لطفا کمک کنید.یه روش هست از طریق USB فایل توش ریخته میشه اون قابل اجرا؟
12000 forever

آخرین ویرایش:

mehdi_rad

کاربر
2010-05-30
1
0
سلام من یه رسیور مدیا استار فونیکس 4k خریدم دیروز همه کانالها باز و ip tv هم باز امروز ولی از کار افتاده
اینم بگم امروز صبح یه لیست کانال اماده زدم
کمک کنید چیکنم

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
سلام من یه رسیور مدیا استار فونیکس 4k خریدم دیروز همه کانالها باز و ip tv هم باز امروز ولی از کار افتاده
اینم بگم امروز صبح یه لیست کانال اماده زدم
کمک کنید چیکنم

درود
نباید از لیست اماده استفاده کنید خود شرکت اعلام کرده حتما دوباره کانالها را جستجو کنید .

09126024351

کاربر
2020-05-27
1
0
مشکل عدم نمایش کانالها

کلیه کانالهای ماهواره اعم از هاتبرد .یاست وبدر قطع شده وخط س قوی ولی خط qخالی است .

alfa5xx

کاربر
2020-05-26
4
7
عدم نمایش برخی شبکه های استانی بر روی بدر 26 شرقی

با سلام....

بنده یه رسیور مدیا استار 790 مینی رویال دارم ...نرم افزارش رو بروز رسانی کردم...

و دیش هم تنظیم هست به سمت بدر 26 درجه شرقی با کیفیت 65 درصد و قدرت سیگنال 94 درصد ..الان هر چی سرچ میزنم فقط چند تا کانال استانی میاد..

مثل قبل که نزدیک به 25-30 تا کانال استانی بود دیگه نمیاد ...
الان فقط--شبکه مهاباد - جام جم - ابادان - با کانال 1-2-3 کلا 10 -12 تا کانال استانی میاد...
چند تا فرکانش هم از اینترنت گرفتم دستی توش ادد کردم ولی باز هم سرچ میکنم بقیه کانالهای استانی رو نمیاره...

می خواستم بدونم بقیه کانال های استانی روی هاتبرد رفته یا اینتل ست یا بر روی ماهواره دیگه ای رفته که باید بگیرم...؟؟؟

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
با سلام....

بنده یه رسیور مدیا استار 790 مینی رویال دارم ...نرم افزارش رو بروز رسانی کردم...

و دیش هم تنظیم هست به سمت بدر 26 درجه شرقی با کیفیت 65 درصد و قدرت سیگنال 94 درصد ..الان هر چی سرچ میزنم فقط چند تا کانال استانی میاد..

مثل قبل که نزدیک به 25-30 تا کانال استانی بود دیگه نمیاد ...
الان فقط--شبکه مهاباد - جام جم - ابادان - با کانال 1-2-3 کلا 10 -12 تا کانال استانی میاد...
چند تا فرکانش هم از اینترنت گرفتم دستی توش ادد کردم ولی باز هم سرچ میکنم بقیه کانالهای استانی رو نمیاره...

می خواستم بدونم بقیه کانال های استانی روی هاتبرد رفته یا اینتل ست یا بر روی ماهواره دیگه ای رفته که باید بگیرم...؟؟؟

همه کانالها روی همون ماهواره بدر میباشد اگر نمیگیرد اشکال از تنظیم دیشتان میباشد .

as_sadegh

کاربر
2009-07-17
1
0
51
درود
نباید از لیست اماده استفاده کنید خود شرکت اعلام کرده حتما دوباره کانالها را جستجو کنید .

با سلام
وفتی رسیور ریست میشه ( مدیا استار دیاموند ایکس وان روی کانالای فرانسه در هاتبرد مثل tf1 هنگ میکنه و بعضی وقتا بعد از چن بار ریبوت برمیگرده به حالت کارخونه)، تنظیم دیش گردونم بهم میخوره دوباره باید نصاب بیارم تنظیم از نو بکنه. راه حا نداره این موضوع؟ تو آپدیت کردن هم این اتفاق میفته.
با تشکر

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
با سلام
وفتی رسیور ریست میشه ( مدیا استار دیاموند ایکس وان روی کانالای فرانسه در هاتبرد مثل tf1 هنگ میکنه و بعضی وقتا بعد از چن بار ریبوت برمیگرده به حالت کارخونه)، تنظیم دیش گردونم بهم میخوره دوباره باید نصاب بیارم تنظیم از نو بکنه. راه حا نداره این موضوع؟ تو آپدیت کردن هم این اتفاق میفته.
با تشکر

درود
از اخرین نرمافزار استفاده کنید تنظم دیشتان اگر از گزینه یوژال استفاده کنید و طول وعرض جغرافیایی را داشته باشید دیگه به نصاب احتیاج ندارید البته ان طول وعرض جغرافیایی را باید از نصاب بگیرید.

alfa5xx

کاربر
2020-05-26
4
7
شماره فرکانسهای ضعیف بر روی هر ماهواره رو از کجا پیدا کنیم..؟؟

با سلام...

یکی از دوستان تعریف میکرد برای گرفتن ماهواره با کیفیت سیگنال بهتر، برای ماهواره ها در جهات مختلف، اگر یک فرکانس ضعیف را به جای فرکانس قوی از اون ماهواره رو بتونی بگیری در نهایت بهترین کیفیت سیگنال رو روی اکثر شبکه های اون ماهواره خواهی داشت...

نمیدونم این چقدر درست هست یا نه؟؟؟ دوستان بی زحمت تجربیات خودشون رو عنوان کنند..

اگر همچین چیزی صحت داره ...لطفا نحوه پیدا کردن فرکانس های ضعیف یا قوی هر ماهواره رو بفرمایید از کدوم سایت میشه تهیه کرد ....منظورم فرکانس لیست کانالهای بر روی یک ماهواره نیست ...منظورم قدرت سیگنال کم یا زیاد بر روی یک فرکانس در یک ماهواره هست.....

آخرین ویرایش:

mahyar_kcpco

کاربر
2010-01-18
3
1
66
با سلام
یه رسیور فونیکس دارم مشکلی که دارم اینه دستگاه خاموش میکنم دوباره بعد روشن کردن سیگنال نداره و حتما باید جهت عوض بشه تا سیگنال بیاد علت از چیه

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
با سلام
یه رسیور فونیکس دارم مشکلی که دارم اینه دستگاه خاموش میکنم دوباره بعد روشن کردن سیگنال نداره و حتما باید جهت عوض بشه تا سیگنال بیاد علت از چیه
درود
معمولا این ایراد مربوط به نرم افزار یا سویچ یا کابل میباشد

khabar1384

کاربر
2008-04-07
6
2
سلام می خواستم ببینم آیا این مدل دیگه ساپورت نرم افزاری نمیشه ؟
بهترین برند و مدل یو اس بی وای فای که با این ریسیور سازگار باشه چیه ؟

hazhir222

کاربر
2020-06-27
1
0
سلام. من يك رسيور مديااستار ميني مدل MS2323 دارم كه اكانت يك ساله داره و كانالهاي كارتي رو باز ميكنه. ولي با اينكه در قسمت setting-parental control گزينه age rating خاموش هست ولي كانالهاي +١٨ رو باز نميكنه. بعد از كانال يابي ١ بار باز ميشه ولي بعد ديگه حتي تو ليست كانالها وقتي روي اين كانالها ميزنم حتي كليك هم نميخوره. ممنون ميشم راهنمايي كنيد

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
سلام. من يك رسيور مديااستار ميني مدل MS2323 دارم كه اكانت يك ساله داره و كانالهاي كارتي رو باز ميكنه. ولي با اينكه در قسمت setting-parental control گزينه age rating خاموش هست ولي كانالهاي +١٨ رو باز نميكنه. بعد از كانال يابي ١ بار باز ميشه ولي بعد ديگه حتي تو ليست كانالها وقتي روي اين كانالها ميزنم حتي كليك هم نميخوره. ممنون ميشم راهنمايي كنيد

درود
دوست من پستت انتقال دادم به موضوع ریسیورت سعی کن در خواستت را جایی درست بپرسی من تا حالا این ریسیوری که گفتید را نشندیدم ولی تجربه روی رسیورهای مدیا استار داشتم که حالت شما را داشت با انتقال جدیترین نرم افزار مشکل اوکی و +۱۸حل شد شما هم اخرین نرمافزار را بزنید مشکلتان حل خواهد شد.

aminsat2000

کاربر
2009-05-15
159
499
44
پچ نرم افزاری زدم پلاگین کوکونات واسه کد بیس روشه اتومات گذاشتم استارت زدم کانال ۳ باز میکنه وقتی دستگاه رو خاموش میکنم روشن میکنم پلاگین متوقف میشه مجدد مجبور میشم فعال کنم کسی میدونه مشکل کجاس ؟ رسیور فونیکس

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
پچ نرم افزاری زدم پلاگین کوکونات واسه کد بیس روشه اتومات گذاشتم استارت زدم کانال ۳ باز میکنه وقتی دستگاه رو خاموش میکنم روشن میکنم پلاگین متوقف میشه مجدد مجبور میشم فعال کنم کسی میدونه مشکل کجاس ؟ رسیور فونیکس
درود
پلاگین را یک دفعه پاک کنید وریست فاکتوری کنید و دوباره پلاگین را نصب نمایید و در لیست پلاگین مورد بدون استفاده دارید حذف کنید.

بالا