تاپیک سوالات و مشکلات رسیور های مدیا استار (Mediastar )

ali2650

کاربر
2008-01-20
4
0
سلام خدمت مدیر محترم. من اس ام اس واسم نمیاد
شماره سریال دستگاهم را میدم میشه واسم فعالش کنین
ممنونم
اسم دستگاه: MS-MINI600 Royal
شماره سریال:---------

آخرین ویرایش توسط مدیر:

مهدی مرندی

مدیر بخش استار مکس
2013-07-12
361
1,007
44
سلام خدمت مدیر محترم. من اس ام اس واسم نمیاد
شماره سریال دستگاهم را میدم میشه واسم فعالش کنین
ممنونم
اسم دستگاه: MS-MINI600 Royal
شماره سریال:---------
درود
اول باید به کسی که اعتماد دارین سریال رو ارسال کنید
دوم این که باید عکس از درباره رسیورتون ارسال منید و باید آپدیت
بروز داشته باشه

موفق باشید
در ضمن اگه بخواهید بنده و یا مدیران براتون این کار رو بکنن
باید اشتراک پرداخت کنید

پرداخت اشتراک

2019-12-31
33
25
مشکل کد بیس

درود رسیور مدیا استار شبکه tvورزش و شبکه فوتبال
کدبیس هرکدام میدهی اون یکی قطع میشد نمیشد دوتا کد وارد کرد چون فرکانس یکی هست

ck5

سرپرست تالار ریسیور
2008-04-09
2,906
2,888
[FONT=A[COLOR="#FF0000"]دوست گرامی از سافتکم استفاده کن.[/COLOR]rial Black][/FONT]

مهدی1351

کاربر
2022-08-08
1
0
رسیور مدیااستار ms-3500 vitaly

باسلام و احترام
ببخشید من یک رسیور 3500 بوگاتی داشتم که بعد از چندساعت کارکردن داغ می کرد و کیفیت سیگنال صفر می شد و بایستی رسیور را خاموش و روشن می کردیم و مجبور شدیم خازنها رو عوض کنیم و در آخرین بار منبع تغذیه سوخت.
الان مدیااستار ms-3500 vitaly خریدم و به خاطر محکم کاری سیم از دیش گردان تا رسیور را هم عوض کردم ولی بازم با این رسیور همان مشکلاتو دارم یعنی بعد از یک ساعت یا کمتر استفاده رسیور داغ می کند و کیفیت سیگنال صفر می گردد و باید رسیور خاموش و روشن گردد تا سیگنال برگردد.
لطفا راهنمایی بفرمایید که این مشکل از رسیورهای مدیااستار هست یا ممکنه از دیش گردان باشد؟
ما رسیور را از فردی غیر از نصاب خودمان خریداری کردیم و نصاب وقتی برای تنظیم آمدند اذعان داشتند که رسیور ms-3500 vitaly اصلا با کیفیت نیست و در خرید اشتباه کردید.
لطفا راهنمایی بفرمایید.
باسپاس

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,544
باسلام و احترام
ببخشید من یک رسیور 3500 بوگاتی داشتم که بعد از چندساعت کارکردن داغ می کرد و کیفیت سیگنال صفر می شد و بایستی رسیور را خاموش و روشن می کردیم و مجبور شدیم خازنها رو عوض کنیم و در آخرین بار منبع تغذیه سوخت.
الان مدیااستار ms-3500 vitaly خریدم و به خاطر محکم کاری سیم از دیش گردان تا رسیور را هم عوض کردم ولی بازم با این رسیور همان مشکلاتو دارم یعنی بعد از یک ساعت یا کمتر استفاده رسیور داغ می کند و کیفیت سیگنال صفر می گردد و باید رسیور خاموش و روشن گردد تا سیگنال برگردد.
لطفا راهنمایی بفرمایید که این مشکل از رسیورهای مدیااستار هست یا ممکنه از دیش گردان باشد؟
ما رسیور را از فردی غیر از نصاب خودمان خریداری کردیم و نصاب وقتی برای تنظیم آمدند اذعان داشتند که رسیور ms-3500 vitaly اصلا با کیفیت نیست و در خرید اشتباه کردید.
لطفا راهنمایی بفرمایید.
باسپاس

درود :

اگر بخواییم کلی عنوان کنیم مشکل از هیچ کدام هست در واقع اشکال نه از دشگردان و نه از رسیور !،

این رسیورهای یک تیونره فول اچ دی اگر برسی کنید مانند رسیورهای اس دی زیاد به عقب برنمیگردیم مانند ده های 90 از قطعات درشتر استفاده نشدن

و از قطعات اس ام دی و نانو و حتی گاهی در رسیورهای مدیااستار از نوع میکرو نانو استفاده شده لذا انتظار گرودندن دیش از این رسیورها نباید داشت

و اگر میخواییم رسیور مخصوص دیشگردان بگیریم باید از نوع رسیورهای دو تیونره استفاده کنیم

برای دیشگردانها حالا هر برندی که میخواد باشه. ( بعد اگر بخوایم هم هزینه نکنیم و دیش رو برامون بچرخونن

این رسیورهای تک تیونره باید قبل از که خراب شدنشان یک هیتسینک مناسب روی cpu قرار بدیم و پیشنهاد میشه

فن12 ولتی هم بگذاریم به این هیتسینک بدمه البته سیم ال ان بی اسینجا خیلی هم مهمه نباید کهنه باشه

مثلا زخمی باشه و یا مسیر بیش از 20 متر داشته باشه که بر کیفیت سیگنال تاثیر گذاره

و باید تقییراتی در تغذیه جهت تثبیت ولتاژ اعمال شود موفق باشید.

آخرین ویرایش:

ck5

سرپرست تالار ریسیور
2008-04-09
2,906
2,888
دوست گرامی یه پیام به ادمین سایت ارسال کنید تا کاربری شما فعال شود.

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,544

pouriya_z

کاربر VIP
2022-10-10
9
8
http://forum.ir3at.com/showthread.php?t=85572

سلام وققتون بخیر من لیست کانال ms-4030 رو میخوام ولی با فرکانس های جدید چون اینی که توی تاپیک هس بیشترشون فرکانسش تغییر کرده

مهدی مرندی

مدیر بخش استار مکس
2013-07-12
361
1,007
44
بالا