تاپیک سوالات و مشکلات سافتكم و پلاگين ها

nazanin317

کاربر
2009-08-08
1
1
41
کسی از دوستان می تونه کمک جدید ترین پلاگین رو بذاره برای دانلود

برای سایروس لازم دارم اگه دوستان لطف کنند و کمک کنند

ariyayi

کاربر
2009-08-22
4
1
با سلام
من در نسب کارت اسکای استار 2 به مشکل خوردم.
چراغ چشمکی مربوط به سیگنال همواره قرمز است و روبروی signal quality نوشته out of lock.و signal strength 22% است. ضمنا قسمت های مربوط به فیشها سالمند چون فیش متصل به کارت دی تی وی را با یک رسیور خانگی تست کردم سالمند.
اگه کسی بتونه شماره تلفنش رو واسم ایمیل کنه تا تلفنا ازش راهنایی بگیرم ممنون میشم.

ایمل من: mehdi.bgh@gmail.com

درود
بچه ها منم با همچین مشکلی روبرو هستم ، منم همین کارت( اسکای استار2 ) را روی کامپیوتر گذاشتم signal strength 40% ولی 0% signal quality در ضمن من سیم و دیش و اتصالات اون رو به دقت چک کردم ولی متوجه مشکل نشدم نمیدونم شاید هم کارتم قفل شده ، نمی دونم همچین چیزی می شه ؟ من از اساتید محترم می خواهم که منو کمک کنند.

با تشکر.

ariyayi

کاربر
2009-08-22
4
1
0% signal quality

با سلام
من در نسب کارت اسکای استار 2 به مشکل خوردم.
چراغ چشمکی مربوط به سیگنال همواره قرمز است و روبروی signal quality نوشته out of lock.و signal strength 22% است. ضمنا قسمت های مربوط به فیشها سالمند چون فیش متصل به کارت دی تی وی را با یک رسیور خانگی تست کردم سالمند.
اگه کسی بتونه شماره تلفنش رو واسم ایمیل کنه تا تلفنا ازش راهنایی بگیرم ممنون میشم.

ایمل من: mehdi.bgh@gmail.com

درود
بچه ها منم با همچین مشکلی روبرو هستم ، منم همین کارت( اسکای استار2 ) را روی کامپیوتر گذاشتم signal strength 40% ولی 0% signal quality در ضمن من سیم و دیش و اتصالات اون رو به دقت چک کردم ولی متوجه مشکل نشدم نمیدونم شاید هم کارتم قفل شده ، نمی دونم همچین چیزی می شه ؟ من از اساتید محترم می خواهم که منو کمک کنند.

با تشکر.

اینم عکسش:

1.JPG

Download off

کاربر
2008-12-26
35
27
42
شما مثل اینکه تازه کارت خریدی!!!!!!

دوست عزیز نباید هم کوالیتی بده چون شما هیچ فرکانسی تنظیم نکردی

ariyayi

کاربر
2009-08-22
4
1
شما مثل اینکه تازه کارت خریدی!!!!!!

دوست عزیز نباید هم کوالیتی بده چون شما هیچ فرکانسی تنظیم نکردی

درسته من تازه کارت ماهواره نصب کردم. نمیدونم منظرتون ازتنظیم فرکانس همون تعیین فرکانس برای اون برنامه است من اینکار را کردم . ولی جواب نداده ، اصلا من برای امتحان سیم رو از کارت جدا کردم فرکانس درحالت signal strength 14% ولی به جای اینکه signal quality %14 درصد باشه زده out of lock عکسش رو در پایین زنم ببینید.

2.jpg

Download off

کاربر
2008-12-26
35
27
42
دوست عزیز شما تو پیکر بندی مشکل دارید.

تو این عکس هم شما که هیچ فرکانسی ندادید. قسمت تراسپوردر خال هستش و همچنین سیمبل ریت شما یک فرکانس به برنامه بدید. قسمت سویچ هم اگه از کابل مستقیم بدون سویچ استفاده میکنید روی None
بذارید و بعد Tune بزنید

hektor 2001

کاربر
2009-09-01
1
0
38
سلام خسته نباشید من ویپلاگین دانلود کردم ولی می خوام تو فولدر پروگ دی وی بی بزارم چند تا فولدر دیگه داره به نام پید 1و2و3 من یه فولدر به نام خودش درست می کنم و انجا می ریزم ولی برنامه رو که اجرا می کنم می نویسه نمی تونه ماژول ویپلاگین لود کنه و سافتکم کجا بزارم لطقا مشکل منو برطرف کنید

mohsen_b

کاربر
2009-07-09
1
0
42
کمک در باز کردن pb و pg

آقا من تا چند روز پیش کانالهای pg و pb رو می تونستم روی کارت dvb باز کنم با استفاده از پلاگین v-plug
ولی الان مدتیه که دیگه با نمیشه
لطفا اگه امکانش هست بگین چطوری باز کنم؟ :eek:ky:

dariush_h7

کاربر
2009-09-23
2
1
با سلام به تمامی دوستان من ProgDVB6.20.4Std زادانلود کردم ولی نمی تئنم درست نصبش کنم. 3 تا LNB دارم.کارتم sky star2 است.لطفا راهنماییم کنید.با تشکر

prestige

کاربر
2007-09-11
87
135
با سلام منم ميخواستم اين كانالها را باز كنم كارت من twin han است لطفا راهنمايي كنيد .متشكرم

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
آقا من تا چند روز پیش کانالهای pg و pb رو می تونستم روی کارت dvb باز کنم با استفاده از پلاگین v-plug
ولی الان مدتیه که دیگه با نمیشه
لطفا اگه امکانش هست بگین چطوری باز کنم؟ :eek:ky:

دوست گرامي اين دو كانال كارت نميخواد فقط بگيد مدل دستگاهتون چيه ؟ تا بگم چيكار كنيد

farhad2088

کاربر
2009-12-30
1
0
39
پلاگین جدید

سلام دوستان اقا من همین امروز dvb گرفتم و نمیتونم کانالهای کارتی رو باز کنم لطفا تورو خدا کمکم کنید بگید چیکار کنم . میدونم باید پلاگین جدید داسته باسم اما نمیدونم چهطور ازس ایتفاده کنم:dast:

tarsa_afrina

کاربر
2010-01-04
1
0
29
salam esme dstgahe man dvb pc tv stars 2 faghat mikham pg o pb baz she behem begin chikar konam mamnonam:eek:k:
:busted_red:تذکر:
اول در این سایت فقط فارسی تایپ کنید معلوم بشود چی میخواهید؟؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا