تاپیک سوالات و مشکلات سافتكم و پلاگين ها

irtk

کاربر
2008-09-26
2
0
علی جان سلام. یه سافتکم می خوام که بتونه کانال cinema preamo, بقیه کانال های سینما فرانسوی رو باز کنه. ممنون.
اینم ایمیلم: hamid_tooppic@yahoo.com

hamed seifi

کاربر
2008-12-31
2
0
سلام
من برنامه progdvb دارم كارتم هم skysatar 2 است. من پلاگين S2emu1.26 را در پوشه اصلي برنامه هم ريختم، كه داراي3 فايل به نام 2emu.dll، rom102.bin، S2emu.ini است و سافتكم جديد مال 31 12 2008 را هم ريختم ( SoftCam.Key) و روي france 5 رفتم باز نشد. من كارم اشتباهه؟ تعداد فايلهاي پلاگينم كم نيست؟ كمك كنيد.
مرحله 2 اومدم از vplog استفاده كردم و از v_keys.db و v_sids.db استفاده كردم ولي باز نشد. من هنگ كردم كسي هست فايلها رو به طور كامل داشته باشه؟

zoser

کاربر
2009-01-15
9
10
44
باز كردن كانال هاي سيروس

سلام و خسته نباشيد .
من ماهواره سيروس رو گرفتم
الان و چند روز پيش تمام كانال ها گرفتند همه .
البته با يه رسيور ديگه ولي هام ديش .
الان رسيور رو عوض كرد و هيچ فركانسي جواب نمي ده بجز 3 تا فركانس
مي خوام بدونم فركانس ها تغيير كردند يا نه در ضمن من دارم با dvb كار مي كنم
آيا فركانس 12111 الان بيم داره يا نه در خوزستان چون من 3 روز پيش گرفتمشون .
آيا جهت سيروس 23 با سيروس 4 فرق مي كنه يا نه.
تمامي كانال هاي كارتي سيروس با vplug باز مي شوند يا نه .

beh_1986

کاربر
2009-01-10
1
5
38
سلام دوست عزیز . من در تهران هستم و این ماهواره(سیروس 4) رو روی قیچی به راحتی وبا سیگنال بالا می گیرم.
فرکانس 12111 در تهران به خوبی بیم داره کانال های این فرکانس که شامل PG,PB,Travel,ESPN classic,Romantica1&2 می شوند با سیستم کریپتو کد گذاری شده که با Vplug باز می شه کافیه که شما آخرین Vsids , Vkey رو بریزی در ضمن من ریسیور X95 هم دارم که 6 ماهه پیش خریدم و کدهاش ماله اون موقع است که این دستگاه هم کانال های فوق رو باز میکنه ولی بقیه کانال ها (به جز Tet ) با آپگرید و vplug باز نمیسه.در ضمنPG کانال 24 ساعته ی +18 است که 12 ساعت فیلم های جدید میده و 12 ساعت (تقریبا از ساعت 3-3.30 بعد از ظهر ) به وقت ما هم تکرار فیلم های روز قبلشو میده.کانال PB هم یک کانال midnight ه که از نصف شب تا 7.30 فیلم های softcore میده

eslami

کاربر
2007-10-03
1
0
سلام
من يه كارت skystar 2tv دارم ميشه برنامه ها ونرم افزارهاي را كه دو شبكه pg&pb را باز كنه در سايت بزاريد . با تشكر.

hamid_abb

کاربر
2008-06-28
1
0
سلام من از dvb استفاده می کنم واز plugin2.41 کانالهای ***.v در پائین progdvb قفلش بازه ولی تصویر و صدا نداره خواهشمندم من را راهنمائی کنید

jaber226

کاربر
2009-03-02
12
3
عزیز من از چه پلیری استفاده می کنی این سه چیزی شما اشاره کردین وقتی هست که به یک کانال ناشناس که پلاگین آن را نشناخته و می خواهیم کد بیس یا دی سی دابلیو بهش بدیم این کانال بصورت فر هست یعنی رایگان به این چیزها احتیاج نداره شما فقط کافیه که اسکن بزنید از پراق دی وی بی یا دی وی بی دریم استفاده کن احتمالا شما از دی وی بی ویور دمو استفاده می کنید که اسکن کردن را بلد نیستین البته جسارته نباشه منم فکر می کنم چون این ها من خودم کشیدم و می دونم فرکانس این کانال هم 11075v27500 هستش موفق باشید

KamyOnline

کاربر
2009-03-13
8
2
37
سلام به همگی. من یه مشکل با اسکای استار 2 خودم دارم. اونم اینه که من شهریور پارسال (87) اونو خریدم و فقط یک بار تونستم اونو پروگرام کنم و کانال های قفل دار را باز کنم با vplug اما از اون به بعد هر کاری کردم مشد و موقع بار کردن progDVB یه پیغام خطا می داد و یه چیزی در مورد reinstall modulles می داد. و تا حالا هر vplug جدیدی رو نصب می کنم فایده نداره. من اونا رو از سایت www.skystar.org دانلود می کونم اما هیچ فیاده ای نداره.
خواهش می کنم اگه کسی می تونه بهم کمک کنه جوابه منو بده و یه راه خوب جلو پام بذاره و بگه از کجا vplug سالم دانلود کنم و مشکل بر طرف بشه.
acropolice2004@yahoo.com
ممنون

babi_66

کاربر
2009-04-12
135
78
سلام به همگی. من یه مشکل با اسکای استار 2 خودم دارم. اونم اینه که من شهریور پارسال (87) اونو خریدم و فقط یک بار تونستم اونو پروگرام کنم و کانال های قفل دار را باز کنم با vplug اما از اون به بعد هر کاری کردم مشد و موقع بار کردن progDVB یه پیغام خطا می داد و یه چیزی در مورد reinstall modulles می داد. و تا حالا هر vplug جدیدی رو نصب می کنم فایده نداره. من اونا رو از سایت www.skystar.org دانلود می کونم اما هیچ فیاده ای نداره.
خواهش می کنم اگه کسی می تونه بهم کمک کنه جوابه منو بده و یه راه خوب جلو پام بذاره و بگه از کجا vplug سالم دانلود کنم و مشکل بر طرف بشه.
acropolice2004@yahoo.com
ممنون

دوست عزیز
کامل پروگ دیویبی رو پاک کن
یکی از برنامه های پروگ در سایت مثل این

ProgDVB 6.06.1 Standard Edition
32bit version
64bit version

رو دان کن

فایل vpug که در سایت یا اینجا vPlug2.4.2.rar (2.11 مگابايت, 514 نمايش)

بعد فایل های فایل های ( V-key.db ، Softcam.key) روزانه رو که در پست زیر هم هست رو در پلاگین بریز
http://1.irantks.biz/showthread.php?p=109748#post109748

مشکلت حل میشه

همیشه v key رو از سایتی که vplug رو گرفتی دانلود کن

KamyOnline

کاربر
2009-03-13
8
2
37
دوست عزیز
کامل پروگ دیویبی رو پاک کن
یکی از برنامه های پروگ در سایت مثل این

32bit version
64bit version

رو دان کن

فایل vpug که در سایت یا اینجا vPlug2.4.2.rar (2.11 مگابايت, 514 نمايش)

بعد فایل های فایل های ( V-key.db ، Softcam.key) روزانه رو که در پست زیر هم هست رو در پلاگین بریز
http://1.irantks.biz/showthread.php?p=109748#post109748

مشکلت حل میشه

همیشه v key رو از سایتی که vplug رو گرفتی دانلود کن

سلام دوست عزیز
از اینکه جواب منو دادی ممنونم و ببخشید که دیر تشکر کردم
با عرض پوزش یه مشکل دیگه برام پیش امده و اون این هست که سایتی که برای vplug , v key , softcam برای من لینک کردی عضوبیت می خواد و عضویت فقط از طریق دعوت شدن امکان پذیره و من نتونستم عضو بشم حالا باید چی کار کنم؟ سایت دیگه ای برای این کار هست؟
در ضمن نسخه prog dvb از نوعه کامله یا از نوعه آزمایشی که بعد از چند روز بسته می شن؟
ممنون از لطفت و پوزش از اینکه اینقدر مزاحمت می شم
انشاالله جبران کنم:dast:

JAK_KP

کاربر
2009-05-17
2
1
باسلام و تشکر از شما عزیزان
خواهشمند است آمزش ریخت پلاگین و کی آن در prog dvb و اضافه کردن فرکانس جدید در ماهواره کارت dvb را توضیح فرمائید . قبلا ٌ از شما متشکریم

KamyOnline

کاربر
2009-03-13
8
2
37
باسلام و تشکر از شما عزیزان
خواهشمند است آمزش ریخت پلاگین و کی آن در prog dvb و اضافه کردن فرکانس جدید در ماهواره کارت dvb را توضیح فرمائید . قبلا ٌ از شما متشکریم

سلام دوست من
این کار چندان سخت نیست فقط بعد از اینکه پلاگین رو بدست اوردی مثلا Vplug فایل زیپ شده اون را به وسیله WinRAR باز می کنی و کلیه محتویات اون رو در فایل پلاگین فولدر progdvb که نصب کردی منتقل کنی. بعد برنامه رو باز می کنی و معمولا اتوماتیک فعال می شه در غیر این صورت در بالای برنامه تب plugin رو می زنی و اون رو فعال می کنی.
در مورد سوال دیگه شما اگه منظورت از اضافه کردن فرکانس جدید اینه که فرکانس خاص مورد نظرت رو سرچ کنی این مراحل رو باید طی کنی:
داخل برنامه می شی بالای برنامه گزینه Channel list رو می زنی بعد گزینه دوم در پنجره باز شده (Scan Transponder) را می زنی و در آنجا ماهواره مورد نظر و فرکانس مورد نظرت رو میزنی.
فقط این نکته رو بهت بگم وقتی می خواهی فرکانسی رو سرچ کنی بعد از تایپ فرکانس باید 3 تا صفر هم ادامش بزنی یعنی اگه می خوای فرکانس 12597 را سرچ کنی باید 12597000 رو تایپ کنی.
امید وارم تونسته باشم کمکت کنم
در ضمن اگه تونستی vplug سالم پیدا کنی دست ما رو هم بگیر:boos:
اگه مشکل دیگه ای بود در خدمتیم
With the special hopes, good bye.

فرشاد 1350

کاربر
2009-06-04
2
0
دوستان گرامی تمامی سوالات خود در مورد پلاگین و سافتکم ها را فقط در این تاپیک مطرح کنید

من يك ديويبي اسكاي استار 2 (tv) دارم . لطفا من را راهنمايي كنيد كه از چه نرم افزاري براي راه اندازي آن استفاده كنم واز چه سايتي بايد دانلود كنم . خلاصه من كاملا مبتدي هستم و خواهش مي كنم توضيحات كاملي به من بدهيد . با تشكر

KamyOnline

کاربر
2009-03-13
8
2
37
مراحل نصب SkyStar

من يك ديويبي اسكاي استار 2 (tv) دارم . لطفا من را راهنمايي كنيد كه از چه نرم افزاري براي راه اندازي آن استفاده كنم واز چه سايتي بايد دانلود كنم . خلاصه من كاملا مبتدي هستم و خواهش مي كنم توضيحات كاملي به من بدهيد . با تشكر

سلام دوست گرامی
والا این سوالی که پرسیدی خیلی جواب طولانی داره و خدا ساعت طول می کشه. من خرده خرده و مرحله به مرحله جوابتو می دم تا قدم به قدم پیش بریم.
اول از همه وقتی sky star رو به سیستمت وصل کردی و از دیش به طور مستقیم و یا از پشت رسیور به دستگاهت سیم رو متصل کردی باید برنامه ای به نام Technisat DVB رو که سی دی آن در جعبه ی خرید موجود است را نصب کنی که نصب آن چندان کاری نداره و بعد از نصب حتما باید سیستم را ری استارت کنی پس از اینکه برنامه به درستی نصب شد یک آیکون قرمز رنگ در کنار نوار وظیفه ، پهلوی ساعت ظاهر می شود که نشان دهنده نصب درست برنامه است. که این آیکون در صورت اتصال به ماهواره و در زمان دریافت از LMB به رنگ سبز تغییر رنگ می دهد.
این اولین و تقریبا مهمترین قدم در نصب کارت هستش که باید دقت کنی به درستی انجام بشه
برای اجرا و دریافت برنامه های ماهواره ای به برنامه خاصی نیاز داری که به نظر من راحت ترین و بی دردسر ترین اون ها Prog DVB هستش که از لینکی که در همین تاپیک گذاشتم و اگه نشود با نگاه به چند ارسال پایین تر می تونی اون رو پیدا کنی و دانلود کنی. فقط بگم که اگه ویندوز XP داری نوع 32 و اگه ویستا داری نوع 64 رو دانلود کن.
32bit version
64bit version

بعد اون را نصب کن و این نکته مهم رو بگم که زمانی که وارد نصب برنامه می شی در همان قسمت های اولیه نصب قسمتی هست که در آن باید نوع کارت خود را مشخص کنید و آن را از نمونه پیش فرض BDA به نوعی که در آن نوشته SKY STAR 2 & 3 تغییر بدی در غیر این صورت برنامه اجرا نمی شود و بعد از ری استار مجدد آن برنامه را باز کن.
دراین موقع برنامه از شما می خواهد که LMB خود را انتخاب کنید و با زدن گزینه add lmb شما باید ماهواره ی hotbird 6,7,8 و هر نوع دیگری که برای آن lmb روی دیش دارید انتخاب کنید.
در آخر به سرچ کانال می رسیم که شما می توانید به پست قبلی من در همین قسمت مراجعه کنید و آن را انجام دهید فقط برای سرج تمامی کانال ها شما channel list رو انتخاب و سپس scan Channel رو انتخاب می کنید و رو ماهواره مورد نظر مثلا hotbird کلیک کنید و مراحل کانالیابی انجام می شود
در صورت بروز مشکل در خدمتم
در انجا باید از دوست گرامی babi_66 هم تشکر کنم:eek:k:
موفق باشید

mehdibaghaee

کاربر
2009-07-30
1
0
با سلام
من در نسب کارت اسکای استار 2 به مشکل خوردم.
چراغ چشمکی مربوط به سیگنال همواره قرمز است و روبروی signal quality نوشته out of lock.و signal strength 22% است. ضمنا قسمت های مربوط به فیشها سالمند چون فیش متصل به کارت دی تی وی را با یک رسیور خانگی تست کردم سالمند.
اگه کسی بتونه شماره تلفنش رو واسم ایمیل کنه تا تلفنا ازش راهنایی بگیرم ممنون میشم.

ایمل من: mehdi.bgh@gmail.com

farrokh2010

کاربر
2006-11-11
62
147
با سلام
من در نسب کارت اسکای استار 2 به مشکل خوردم.
چراغ چشمکی مربوط به سیگنال همواره قرمز است و روبروی signal quality نوشته out of lock.و signal strength 22% است. ضمنا قسمت های مربوط به فیشها سالمند چون فیش متصل به کارت دی تی وی را با یک رسیور خانگی تست کردم سالمند.
اگه کسی بتونه شماره تلفنش رو واسم ایمیل کنه تا تلفنا ازش راهنایی بگیرم ممنون میشم.

ایمل من: mehdi.bgh@gmail.com

دوست عزیز اول بگو که قبلا کارتتو نصب کردی یا اولین بارته و اگر قبلا کار میکرده کلا کارتتو یونستال کن بعد

دوباره به دقت نصبش کن ....... وتنظیمات سویچ رو دقیق تنظیم کن

بالا