ahmadbibi
کاربر
- 2007-07-28
- 345
- 787
سلام دوست گلم قطعه امروزبدستم رسید متاسفانه نزدیک به یکهفته توپست مونده بودهبا سلام به همه دوستان
کسی هست خبری از علی آقا ، از قطعات ارسال شده یا نشده داشته باشه ؟
سلام دوست گلم قطعه امروزبدستم رسید متاسفانه نزدیک به یکهفته توپست مونده بودهبا سلام به همه دوستان
کسی هست خبری از علی آقا ، از قطعات ارسال شده یا نشده داشته باشه ؟
علی آقا دوست عزیز سلام
تعطیلات 14 و 15 خرداد که گذشت هیچ ، خرداد هم تموم شد و هنوز از قطعه خبری نیست .
میشه یه لطف کنید کد رهگیری ، خبری ، چیزی از قطعه به من بدید .
به خدا مردیم از بی خبری .
سلام علی آقا ضمن تشکر از شما
من قطعه رو دریافت کردم و بلا فاصله اون رو نصب کردم ، منوی دستگاه بخوبی کار می کنه و تمام اتصالات کاملا وصل می باشد ولی در هیچ یک از دو سرور دبلیو 3 شرینگ برقرار نیست ضمنا دستگاه من آی کلاس می باشد ، نمی دونم علت از چیه ، آیا علت از قطعه می باشد؟
علی آقا سلام
ازتون خواهش میکنم وضعیت ما رو مشخص کنید ، شما گفته بودید کسانی که قبلا 15000 تومان پول واسه قطعه دادند و قطعه رو گرفتند شرایط خرید قطعه براشون فرق داره ، حالا من هم قطعه قبلی رو خریده بودم و با آمدن قطعه جدید چند بار پیام دادم و درخواست کردم وضعت را مشخص کنید یا ایمیل بزنید ولی متاسفانه شما اهمیتی ندادید به همین خاطر باز هم ازتون میخوام من با توجه به اینکه قبلا قطعه خریداری کردم برای خرید قطعه جدید چه کاری باید انجام بدم؟ ممنون . ایمیل : nak2002@gmail.com
علی آقا این دوستمون که قطعه رایگان دریافت کردند لطفا به مشکل من هم اهمیت بدید.ممنون.من هم شرایط شما رو داشتم ولی قطعه جدید بدستم رسید البته طبق قولی که داده بودند رایگان