تاپیک مطالب متفرقه میکروباکس مربوط به مدیران

reza jenoob

کاربر
2006-12-01
88
142
سلام يکي از دوستان بنده 550 اولترا دارد ميکروبکس ان به حالت توين تنظيم شده ورسيورش از برنامه مخصوص دانگل استفاده کرده کانلهاي نيلست باز مي شوند اما هوتبرد هيچ کانلی باز نمي شود در ضمن ديش دبليو3 بالاترين سيگنال دارد مشکل کجا مي بينید

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
سلام يکي از دوستان بنده 550 اولترا دارد ميکروبکس ان به حالت توين تنظيم شده ورسيورش از برنامه مخصوص دانگل استفاده کرده کانلهاي نيلست باز مي شوند اما هوتبرد هيچ کانلی باز نمي شود در ضمن ديش دبليو3 بالاترين سيگنال دارد مشکل کجا مي بينید
بهتر است ديش هاتبرد و سوئيچر را يكبار ديگر كنترل و تنظيم كنيد

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
کاربران اشنا به زبان عربی

با درود دوستان گرامی
امروز به این مطلب برخورد کردم که یک کاربرعرب مدعی شده که این روش برای میکروباکس کلی از مشکلاتش را حل کرده ومن عبارت عربی را قرار میدهم دوستان که وارد هستند ترجمه اش را برای دیگران بنویسند تا ببینیم حاصلی داره یا طبق معمول لاف زدند:

هناك خطة وجربتها فنجحت وهي عند أنقطاع الدنكل من القمرw3 حولت على w6
لم ينقطع الدنكل أبدا أو ركب ديذك 1.2 أومحرك
أولا ركب صحنين واحد على القمرW3 والثاني W6
ثانيا أجمع الاقطين في ديذك 1.2 واحد
ثالثا أنزل كبل واحد ومن ثم أضبط الدنكل MicroBOX من الداخل على الديذك مثل W3 على 1
القمر W6 على 2 ومن ثم كل ماوقف تحول الديذك من 1 الى 2 ومن W3 الى W6 وهكذا تكون تحقق الحلم ولم ينقطع عنك الMicroBOX أبدا

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
با درود دوستان گرامی
امروز به این مطلب برخورد کردم که یک کاربرعرب مدعی شده که این روش برای میکروباکس کلی از مشکلاتش را حل کرده ومن عبارت عربی را قرار میدهم دوستان که وارد هستند ترجمه اش را برای دیگران بنویسند تا ببینیم حاصلی داره یا طبق معمول لاف زدند:

هناك خطة وجربتها فنجحت وهي عند أنقطاع الدنكل من القمرw3 حولت على w6

لم ينقطع الدنكل أبدا أو ركب ديذك 1.2 أومحرك
أولا ركب صحنين واحد على القمرw3 والثاني w6
ثانيا أجمع الاقطين في ديذك 1.2 واحد
ثالثا أنزل كبل واحد ومن ثم أضبط الدنكل microbox من الداخل على الديذك مثل w3 على 1

القمر w6 على 2 ومن ثم كل ماوقف تحول الديذك من 1 الى 2 ومن w3 الى w6 وهكذا تكون تحقق الحلم ولم ينقطع عنك الmicrobox أبدا
شهرام جان معني اين مطالب همان مطالب اموزشي كه در امضاء بنده ميباشد است.
بر روي امضاء بنده كليك كنيد تا متوجه بشويد:

yaghooblaf

کاربر
2008-02-25
235
719
دوستان عزيز:
کلیه سوالات و مشکلات خود را در مورد دانگل MicroBox در این بخش مطرح کنید تا در اولين فرصت ممكن رسيدگي و در صورت امكان پاسخ داده شود.
متشكرم

اگه به خودت زحمت بدی و یه خورده تو سایت بگردی متوجه جواب سوالت میشی دوست عزیز.

برو به این لینک:

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=24420

koalogan

کاربر
2009-05-03
15
17
48
سلام به همگی.من نرم افزار 1.23 را انتقال دادم اولا درصدش تا حدود 75 میره بعد میپره رو 90 بعدشم صفر میشه ولی وقتی دستگاه را وصل میکنم نرم افزار 1.23 را نشون میده.حالا با توجه به اطلاعات دوستان که شیرینگ وصله من نه رو w3 تصویر دارم نه رو w6 .البته ماهواره را هم تو منو میکرو انتخاب میکنم.کسی میدونه مشکل کجاس.من اصفهانم رسیورم hivion9191x هستش.
با تشکر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام به:eek:k: همگی.من نرم افزار 1.23 را انتقال دادم اولا درصدش تا حدود 75 میره بعد میپره رو 90 بعدشم صفر میشه ولی وقتی دستگاه را وصل میکنم نرم افزار 1.23 را نشون میده.حالا با توجه به اطلاعات دوستان که شیرینگ وصله من نه رو w3 تصویر دارم نه رو w6 .البته ماهواره را هم تو منو میکرو انتخاب میکنم.کسی میدونه مشکل کجاس.من اصفهانم رسیورم hivion9191x هستش.
با تشکر
با درود
روش اپگرید میکرو همینطور پیش میرود بعد از تنظیمات منوی میکروباکس برای ذخیره exit کنترل
کاربر گرامی قبلا با این دستگاه شما از میکروباکس استفاده کرده اید؟
فقط سریpvr با میکرو سازگار هستند ودر منوی سریال پورت گزینه
برای استفاده از دانگل ها موجود است:eek:k:

آخرین ویرایش:

kamran_ir3at_70

کاربر
2009-06-14
97
88
33
با سلام.من نرم افزار 1.23 را انتقال دادم ولی وقتی میخوام تنظیمات سوویچ رو انجام بدم میکرو مدام بوت میشه.مشکل از کجاست؟(دبلیو3 رو به مرکزیت دبلیو 6 گرفتم)

panipic

کاربر
2009-07-04
8
3
37
بت عرض سلام وتسلیت به علی آقا
من از روزی که میکروباکس وخریدم فقط 4 روز وصل بود وبعد قطع شد الان نرم افزاری رو که گذاشتید یعنی آخرین نرم افزارو
نسب کردم ولی باز وصل نشد در ضمن رسیور من x350usb starsat هست و نرم افزار اولی که اومده روش نصبه
از شما خواهش میکنم که کمکم کنید اگر نرم افزار واسه رسیور میخواد برام بزارید یا هر چیزی که لازم واسه وصل شدنه

درضمن دیش رو روی w3 تنظیم کردم
به خدا ثواب داره کمک کنید
با تشکر

hoojat20

کاربر
2006-10-25
187
501
با درود

از دیشب در ماهواره هاتبرد درفرکانس 12130 که کانال مجارستان M2 در این فرکانس بود جای خود را به پکیج Nova package داده که الان روی ایر رفته که نوشته TEST آیا این کانالها باز خواهد شد

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
بت عرض سلام وتسلیت به علی آقا

من از روزی که میکروباکس وخریدم فقط 4 روز وصل بود وبعد قطع شد الان نرم افزاری رو که گذاشتید یعنی آخرین نرم افزارو
نسب کردم ولی باز وصل نشد در ضمن رسیور من x350usb starsat هست و نرم افزار اولی که اومده روش نصبه
از شما خواهش میکنم که کمکم کنید اگر نرم افزار واسه رسیور میخواد برام بزارید یا هر چیزی که لازم واسه وصل شدنه
درضمن دیش رو روی w3 تنظیم کردم
به خدا ثواب داره کمک کنید

با تشکر
دوست گرامي فكر كنم شما مدل رسيور خود را اشتباه نوشتي لطفا دقيق بنويس تا راهنمائيت كنم

ریاضی

کاربر
2009-11-01
2
0
سلام من الان حدود یک ماه میشه که میکرو باکس خریدم الان چهار روز میشه که قطع شده،لطفا راهنمایی کنید.
دستگاه من x-95usb

rezaalber

کاربر
2009-06-19
47
100
47
با سلام خدمت دوستان عزیز من یک میکرو باکس دارم که برنامه قبول میکنه ولی منو دانگل روی تلویزیون نمیاد ای سی فلاش را هم پرگرام کردم سافتور اوریجینال هم بهش دادم کابلم هم سالم لطفا بنده را راهنمایی کنید با تشکر

بالا