AAAllireza
کاربر
- 2009-05-19
- 4
- 2
آخرین ویرایش توسط مدیر:
بهتر است ديش هاتبرد و سوئيچر را يكبار ديگر كنترل و تنظيم كنيدسلام يکي از دوستان بنده 550 اولترا دارد ميکروبکس ان به حالت توين تنظيم شده ورسيورش از برنامه مخصوص دانگل استفاده کرده کانلهاي نيلست باز مي شوند اما هوتبرد هيچ کانلی باز نمي شود در ضمن ديش دبليو3 بالاترين سيگنال دارد مشکل کجا مي بينید
بهتر است ديش هاتبرد و سوئيچر را يكبار ديگر كنترل و تنظيم كنيد
شهرام جان معني اين مطالب همان مطالب اموزشي كه در امضاء بنده ميباشد است.با درود دوستان گرامی
امروز به این مطلب برخورد کردم که یک کاربرعرب مدعی شده که این روش برای میکروباکس کلی از مشکلاتش را حل کرده ومن عبارت عربی را قرار میدهم دوستان که وارد هستند ترجمه اش را برای دیگران بنویسند تا ببینیم حاصلی داره یا طبق معمول لاف زدند:
هناك خطة وجربتها فنجحت وهي عند أنقطاع الدنكل من القمرw3 حولت على w6
لم ينقطع الدنكل أبدا أو ركب ديذك 1.2 أومحرك
أولا ركب صحنين واحد على القمرw3 والثاني w6
ثانيا أجمع الاقطين في ديذك 1.2 واحد
ثالثا أنزل كبل واحد ومن ثم أضبط الدنكل microbox من الداخل على الديذك مثل w3 على 1
القمر w6 على 2 ومن ثم كل ماوقف تحول الديذك من 1 الى 2 ومن w3 الى w6 وهكذا تكون تحقق الحلم ولم ينقطع عنك الmicrobox أبدا
دوستان عزيز:
کلیه سوالات و مشکلات خود را در مورد دانگل MicroBox در این بخش مطرح کنید تا در اولين فرصت ممكن رسيدگي و در صورت امكان پاسخ داده شود.
متشكرم
دوستان عزيز:
کلیه سوالات و مشکلات خود را در مورد دانگل MicroBox در این بخش مطرح کنید تا در اولين فرصت ممكن رسيدگي و در صورت امكان پاسخ داده شود.
متشكرم
اگه به خودت زحمت بدی و یه خورده تو سایت بگردی متوجه جواب سوالت میشی دوست عزیز.
برو به این لینک:
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=24420
با درودسلام بهk: همگی.من نرم افزار 1.23 را انتقال دادم اولا درصدش تا حدود 75 میره بعد میپره رو 90 بعدشم صفر میشه ولی وقتی دستگاه را وصل میکنم نرم افزار 1.23 را نشون میده.حالا با توجه به اطلاعات دوستان که شیرینگ وصله من نه رو w3 تصویر دارم نه رو w6 .البته ماهواره را هم تو منو میکرو انتخاب میکنم.کسی میدونه مشکل کجاس.من اصفهانم رسیورم hivion9191x هستش.
با تشکر
دوست گرامي فكر كنم شما مدل رسيور خود را اشتباه نوشتي لطفا دقيق بنويس تا راهنمائيت كنمبت عرض سلام وتسلیت به علی آقا
من از روزی که میکروباکس وخریدم فقط 4 روز وصل بود وبعد قطع شد الان نرم افزاری رو که گذاشتید یعنی آخرین نرم افزارو
نسب کردم ولی باز وصل نشد در ضمن رسیور من x350usb starsat هست و نرم افزار اولی که اومده روش نصبه
از شما خواهش میکنم که کمکم کنید اگر نرم افزار واسه رسیور میخواد برام بزارید یا هر چیزی که لازم واسه وصل شدنه
درضمن دیش رو روی w3 تنظیم کردم
به خدا ثواب داره کمک کنید
با تشکر
كافيه فقط نرم افزار جديد را به ميكروباكس انتقال بدهيد.سلام من الان حدود یک ماه میشه که میکرو باکس خریدم الان چهار روز میشه که قطع شده،لطفا راهنمایی کنید.
دستگاه من x-95usb