تاپیک مطالب متفرقه میکروباکس مربوط به مدیران

panipic

کاربر
2009-07-04
8
3
37
با عرض سلام وتسلیت به علی آقا

من از روزی که میکروباکس وخریدم فقط 4 روز وصل بود وبعد قطع شد الان نرم افزاری رو که گذاشتید یعنی آخرین نرم افزارو
نسب کردم ولی باز وصل نشد در ضمن رسیور من x230usb starsat هست و نرم افزار اولی که اومده روش نصبه
از شما خواهش میکنم که کمکم کنید اگر نرم افزار واسه رسیور میخواد برام بزارید یا هر چیزی که لازم واسه وصل شدنه
درضمن دیش رو روی w3 تنظیم کردم
به خدا ثواب داره کمک کنید

sz 2829

کاربر
2007-12-19
58
29
با سلام این نرم افزار 1 23که همش گیر میکنه نمیشه یکدقیه هم نگاه کرد اگه میشه یه کار ی بکنید که قطع وصل نشه متشکرم

ania

کاربر
2009-06-30
15
24
36
دوستان كسى ميدونه چطور ميكرو باكس رو تبديل كنم به رسيور؟

idea

کاربر
2009-06-26
4
4
54
سلام
با تشكر
من امولاتور 8.3 رو روي ميكرو باكس براي سامسونگ 9500 نميتونم راه اندازي كنم
ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد
هر كاري كردم نشد.
متشكرم

سهرابی

کاربر
2009-05-17
5
0
35
دوستان عزيز:
کلیه سوالات و مشکلات خود را در مورد دانگل microbox در این بخش مطرح کنید تا در اولين فرصت ممكن رسيدگي و در صورت امكان پاسخ داده شود.
متشكرم.
با سلام وقتی که میخوام برنامه به میکرو باکس بدم (فرق نمی کنه هر برنامه ای) لودر تا 90 درصد پر میشه بعد این نوشته می اد ersing flash writing data بعد برنامه رو نمی ریزه لطف کنید کمک کنید

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام وقتی که میخوام برنامه به میکرو باکس بدم (فرق نمی کنه هر برنامه ای) لودر تا 90 درصد پر میشه بعد این نوشته می اد ersing flash writing data بعد برنامه رو نمی ریزه لطف کنید کمک کنید
با درود دوست گرامی
روش برنامه ریزی میکرو باکس همینطور هست وبرنامه های جدیدش سیگنال وبقیه منوها رو نداره فقط یک صفحه برای تنظیم انتن وپورت ان برنگ ابی ظاهر میشود:eek:k:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام
با تشكر
من امولاتور 8.3 رو روي ميكرو باكس براي سامسونگ 9500 نميتونم راه اندازي كنم
ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد
هر كاري كردم نشد.
متشكرم
با درود
منظور شما ابنست که میکروباکس با امولاتور8.3 سامسونگ شما کارنکرده؟
چون این نرم افزار برای سامسونگ بوده است به هر جهت نرم افزار مشکل داشته واقا مهدی باید این ایراد را رفع کند ونرم افزار جدیدتری بدهند:eek:k:

panipic

کاربر
2009-07-04
8
3
37

من از روزی که میکروباکس وخریدم فقط 4 روز وصل بود وبعد قطع شد الان نرم افزاری رو که گذاشتید یعنی آخرین نرم افزارو1.23
نسب کردم ولی باز وصل نشد در ضمن رسیور من x230usb starsat هست و نرم افزار اولی که اومده روش نصبه
از شما خواهش میکنم که کمکم کنید اگر نرم افزار واسه رسیور میخواد برام بزارید یا هر چیزی که لازم واسه وصل شدنه

باتشکر فراوان

arash12458

کاربر
2009-06-11
137
151
42
علی جان این فیریزها کی درست میشه؟خواهشن جواب بدید

علی جان یه بزرگواری کن وخبری بدید که چرا فریز هست و بیشتر کانالها قطه هست بیس کانالست مغرب سیفرا
:busted_red:قبل ازارسال پست به متن دقت کنید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

em44

کاربر
2009-09-08
25
52

من از روزی که میکروباکس وخریدم فقط 4 روز وصل بود وبعد قطع شد الان نرم افزاری رو که گذاشتید یعنی آخرین نرم افزارو1.23
2روزه من از شما کمک خواستم ولی کسی تحویل نمیگیره

اول میکرو رو کلین کن بعد نرم افزار 1.5 رو بریز حله

Ehsan_gmc

کاربر
2009-06-15
473
1,559
44

2روزه من از شما کمک خواستم ولی کسی تحویل نمیگیره

دوست عزیز
شما اول باید از آخرین ورژن نرم افزار میکرو که در بخش است به میکرو خود منتقل کنید رسیورتان رو هم باید با آخرین نرم افزار موجود آپگرید کنید
هر دودستگاه یعنی هم میکرو و رسیور را روی گزینه Twin بزارید وسپس ذخیره کنید
درپایان کابل شیرینگ را به میکرو وصل وسپس برق را وصل کنید
موفق باشید

سهرابی

کاربر
2009-05-17
5
0
35
سلام ممنون از پاسخ تون ولی مشکل من این نیست اصلا برنامه رو که میخوام با کامپیوتر بهش بدم لودر که استارت میزنم لودر تا 90درصد پر میشه بعد این نوشته بالای صفحه ظاهر میشه ersing flash and writing data

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام ممنون از پاسخ تون ولی مشکل من این نیست اصلا برنامه رو که میخوام با کامپیوتر بهش بدم لودر که استارت میزنم لودر تا 90درصد پر میشه بعد این نوشته بالای صفحه ظاهر میشه ersing flash and writing data
با درود دوست گرامی
شما اصلا توجه نمیکنید وضعیت اپگرید میکروباکس جدیدا همیجوره عبارتی که شما نوشتید منظور انتقال نرم افزار برروی فلش میکرو وپاک کردن نرم افزار قبلیست کمی طول میکشد وبعد از این مرحله توی لودر خالی شده ومراحل به پایان رسیده است.

F@M69

کاربر
2009-07-21
13
2
34
با سلام
من به تازگی با microbox آشنا شدم و خریده ام
میخواستم بدونم چطور میتونم از اون استفاده کنم .اونم روی جهت هاتبرد .در ضمن رسیور من starsat x5300usb هست. بعد اگه ممکن هست توضیحاتی در مورد دانگل و شرینگ بدید که چی هستند.
با تشکر فراوان.

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
با سلام
من به تازگی با microbox آشنا شدم و خریده ام
میخواستم بدونم چطور میتونم از اون استفاده کنم .اونم روی جهت هاتبرد .در ضمن رسیور من starsat x5300usb هست. بعد اگه ممکن هست توضیحاتی در مورد دانگل و شرینگ بدید که چی هستند.
با تشکر فراوان.
از اخرين نرم افزار رسيده براي اين مدل استفاده كن و داخل منو در تنظيمات سيستم گزينه تووين را انتخاب كن در ميكروباكس هم همين گزينه را انتخاب كن.
يك سري هم به مطالب اموزشي همين بخش ميكروباكس برو بقيه موارد را خودت متوجه ميشوي

omidsh54

کاربر
2009-11-01
4
1
بابا تو این سایت ادم گیج میشه امروز چند سوال داشتم اگه جواب سوال من داده شود خیلی ها به جوابشان میرسند امروز مورخه 19 ابان 88 سوال اول
1 . ایا شرینگ وصل است
2. در صورت مثبت بودن کدام جهت؟
3. از کدام نرم افزار استفاده شود.
بهتراست اگر ورژن نرم افزاری قرار میدهید با تاریخ شمسی و میلادی قرار دهید

yaghooblaf

کاربر
2008-02-25
235
719
بابا تو این سایت ادم گیج میشه امروز چند سوال داشتم اگه جواب سوال من داده شود خیلی ها به جوابشان میرسند امروز مورخه 19 ابان 88 سوال اول
1 . ایا شرینگ وصل است
2. در صورت مثبت بودن کدام جهت؟
3. از کدام نرم افزار استفاده شود.
بهتراست اگر ورژن نرم افزاری قرار میدهید با تاریخ شمسی و میلادی قرار دهید
با سلام

1- وصل است
2- nss6
3- آخرین نرم افزار http://1.irantks.biz/showthread.php?t=28240
جهت w3 هم بزودی وصل می گردد.

mahdikolahan

کاربر
2009-09-27
5
6
50
سلام دوستان
اگردیگرقرارنیست شرینگ درجهت w3 فعال بشه جهت دیشو عوض کنیم .لطفا اگرکسی اطلاع داره جواب بده ممنون.وراهنمائی کنیدکدوم جهت بهتره؟

F@M69

کاربر
2009-07-21
13
2
34
با سلام
من وقتی دانگل را با پچ اورجینال برنامه ریزی می کنم تا 89 درصد میاد و دیگه بیشتر نمیشه بعد هم که پچ سافتور اصلی رو میریزم تا 90 درصد بیشتر نمیاد و وقتی دانگل رو به تی وی وصل میکنم روبروی twin ip چیزی ننوشته .لطفا راهنمایی کنید مشکل از کجاست .در ضمن اگر من بخواهم از هاتبرد استفاده کنم برای باز کردن کانالها باید چیکار کنم.
با تشکر فراوان F@69

بالا