با درود دوست گرامیسلام اقا شهرام عزیز میدونید من بیشتر از 5 روزه که رسیورم رو ریست فکتری میکنم که یک روز باز میشه و فرداش دوباره بسته میشه نمیدونم چکار کنم هر روز باید ریست فکتوری بشود تا کانالها باز بشه اگر روشی برای این مشکل وجود داره که باعث حل مساله بشه ممنون میشم بگی
با تشکر فراوان
با درود دوست گرامیبا سلام خدمت دوستان
من دستگاه رسيور استارست ايكس 95 را با آخرين برنامه اين رسيور كه علي آقا در سايت قرار دادم آپگريد نمودم اما متاسفانه پس از آن ديگر كانالها توسط ميكرو باكس باز نشد. لطفا راهنمايي فرمائيد.
متشكرم
با درود دوست گراميبا سلام خدمت اساتيد محترم سايت
من يك مشكل بزرگ دارم و ان اين است كه دراكثركانال ها وقتي كه روي ان كانال ميروم به مت 8 الي 10 ثانيه باز است و بعد قفل ميشود و بايد كانال را عوض كنم البته اين مشكل بر روي كانالهاي هاتبرد و به خصوص كانالهاي 18+ به غير از فركانسهاي 11411(كه فوق العاده خوب باز ميكند) اتفاق مي افتد.
و فركانسهايي همچون 12360 و11727و 11938 رابا همين مشكل باز ميكند.
دستگاه من هايتك 9500 مي باشد كه فعلا برنامه استارست 3200 را روي ان ريخته ام .
جهت w3 را با قيچي بر روي هاتبرد با 72 درصد گرفته ام.
متشكر ميشوم من را راهنمايي كنيد
با درود دوست گرامیبا تشكر از جناب اقاي شهرام 1344
اين مشكل من حدود 10 روز است كه اتفاق افتاده و از اول مشكلي نداشت يعني حدود 7 ماه به خوبي كار داد و مشكلي پيش نيامد متشكر ميشوم جواب منرا بدهيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام به دوست عزیز تنها راه حل مشکلت استفاده از دیش مجزا برای شرینک می باشد اخه منم این مشکل داشتم که با گذاشتن دیش مجزا مشکلم حل شدبا تشكر از جناب اقاي شهرام 1344
اين مشكل من حدود 10 روز است كه اتفاق افتاده و از اول مشكلي نداشت يعني حدود 7 ماه به خوبي كار داد و مشكلي پيش نيامد متشكر ميشوم جواب منرا بدهيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام
بیایید مردونه بگید این دانگل میکروباکس مگه چند فایل میخواد بعد پروگرام چه تغییراتی در منوی دانگل و رسیور باید انجام دهیم.دیوانه شدم من تایمر به راحتی پروگرام میکنم ولی این صاحب مرده نمیشه شما میتوانید یک فایل به صورت پی دی اف در اینجا قرار دهید
با درود دوست گراميبا سلام
بیایید مردونه بگید این دانگل میکروباکس مگه چند فایل میخواد بعد پروگرام چه تغییراتی در منوی دانگل و رسیور باید انجام دهیم.دیوانه شدم من تایمر به راحتی پروگرام میکنم ولی این صاحب مرده نمیشه شما میتوانید یک فایل به صورت پی دی اف در اینجا قرار دهید