تاپیک مطالب متفرقه میکروباکس مربوط به مدیران

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
نقل قول:

نوشته اصلی توسط yaghooblaf
دوست عزیز
شما چند دقیقه روی کانال های view صبر کنی مشکل حل میشه.

با سلام
هرچقدر صبرمیکنم فایده نداره.....
دوست عزيز ايراد كار شما اين است كه ديشw3وهاتبرد را دقيق تنظيم نكرده ايد.
در ضمن اگر از سوئيچر استفاده ميكنيد يكبار سوئيچر را از سر راه برداريد و بدون ان تست كنيد ببينيد درست ميشه يانه؟

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
مهم لطفا تمام دارندگان دانگل میکرو باکس به این تاپیک مراجعه کنید

با سلام

هم اکنون داشتم تاپیک های موجود در آرشیو سایت پاک می کردم تاپیک جالبی که مدتی قبل در مورد میکرو باکس ایجاد کردم دیدم و متاسفانه آرشیو شده بود خواستم اگر ممکن و کمی وقت دارید به لینک زیر مراجعه و تمامی پست های موجود در این تاپیک بخوانید

مدیران بخش فعلا این تاپیک مجدد به آرشیو انتقال ندهید متاسفانه برخی از تاپیک ها مفید در بخش میکرو باکس حذف کامل شده مانند تاپیک نرم افزارهای جانبی یا طریقه استفاده از شرینگ اینترنتی و........

آخرین ویرایش:

asghar847

کاربر
2008-02-26
16
8
نقل قول:

نوشته اصلی توسط yaghooblaf
دوست عزیز
شما چند دقیقه روی کانال های view صبر کنی مشکل حل میشه.

دوست عزيز ايراد كار شما اين است كه ديشw3وهاتبرد را دقيق تنظيم نكرده ايد.
در ضمن اگر از سوئيچر استفاده ميكنيد يكبار سوئيچر را از سر راه برداريد و بدون ان تست كنيد ببينيد درست ميشه يانه؟

دوستان این مشکل در دستگاه من هم هست و از تنظیم دقیق w3 نیز مطمئن هستم از دوستان تقاضا دارم اگر اگاهی در این زمینه دارند مشکل ما را حل کنند

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
من يه ميكرو باكس دارم هيچ برنامه اي رو قبول نميكنه حتي كلين
اگه كسي راهنمايي كنه ممنونم.

مجید59

کاربر
2009-07-01
26
34
39
با درود دوست گرامی
اگر منظور شما سری قدیم این دستگاه که توی بازار هست میباشد که سازگاری ندارد.
حتی دستگاه های استارست usb هم که مدتی از امدنشان نگذشته برنامه ای برای کار با دانگل ندارند!
ببخشيد دوست گرامي ولي من با اين حرف شما موافق نيستم زيرا نرم افزاراي جديدي كه توسط تيم مورست ارائه شده تمام قابليت اينو دارن كه دانگل رو ساپورت كنن مثل 5300و7300usbاميدوارم كه ناراحت نشده باشين و مجددا معضرت ميخوام :eek:k:

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
دوستان این مشکل در دستگاه من هم هست و از تنظیم دقیق w3 نیز مطمئن هستم از دوستان تقاضا دارم اگر اگاهی در این زمینه دارند مشکل ما را حل کنند
اين مشكل را كه در مدلهاي يو اس بي ميباشد با كمك يكي از دوستانم برطرف كرديم كه بزودي در سايت اموزش ان را قرار خواهيم داد

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
با سلام

هم اکنون داشتم تاپیک های موجود در آرشیو سایت پاک می کردم ....
مدیران بخش فعلا این تاپیک مجدد به آرشیو انتقال ندهید متاسفانه برخی از تاپیک ها مفید در بخش میکرو باکس حذف کامل شده مانند تاپیک نرم افزارهای جانبی یا ........
با سلام:
علي جان نرم افزارهاي جانبي حذف نشده اند بلكه ادغام و در موضوع زير قرار گرفته اند:

subscribed.gif
sticky.gif
موضوع مهم : نرم افزار کارخانه ای دانگل MicroBox (بعنوانMini Receiver )و ساير نرم افزارهاي جانبي مورد نياز ميكروباكس
ALI.RISIVER
در مورد حذف بقيه مطالب بنده بي اطلاعم و سعي بر اين شده كه مطالب قبلي حذف نشوند تا روزي تمامي كاربران متوجه بشوند كه در زمان قطعي ميكروباكس اين سايت و شخص شما فقط اخبار درست را به كاربران ميرساندند اما مثل اينكه بعضي از اين مطالب ناخواسته حذف شده اند.
از طرف تمامي مديران و كاربران از صبر و حوصله و پشتكار و تلاشهاي شما بينهايت ممنونيم.

nassr

Banned
2009-08-22
20
9
سلام ایا دانگل میکرو باکس به ریسیور اکولینک 777 ساپورت میشه یا نه

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
ایا با استارست 550 کاملا مچ می باشد و همه کانالهایی که دیگر رسیورها با میکرو باز می کنند 550 هم باز می کند؟؟؟

nassr

Banned
2009-08-22
20
9
با سلام خواهشمند است نرم افزار دانگل میکرو باکس برای ساپورت اکولینک 777 و طریقه را اندازی ان را توضیح دهید با تشکر

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
با سلام خواهشمند است نرم افزار دانگل میکرو باکس برای ساپورت اکولینک 777 و طریقه را اندازی ان را توضیح دهید با تشکر
دوست عزيز:
اين تاپيك جاي سوال پرسيدن نيست. ديگر سوال در اين قسمت نفرمائيد
شما پچ تاريخ 2009/04/07 را به رسيور خودتون انتقال بدهيد
جهت انجام تغییرات در منو کافیست به قسمت System SetUp بروید
est4v0zv3vlang57bw66.jpg

و در گزینه آخــر این تنظیمات را تغییر دهید..

jx54jzk1r1boxmvvdtnp.jpg

لازم به ذکـــر است که دراین پچ فقط از دانگل و یا Abra کارت میتوان استفاده کرد! و قابلیت استفاده همــزمان هــر دو را با هم ندارند!!
پس چنانچه قصد استفاده از دانگل را دارید میبایست Smart Card دستگاه را غیر فعال کنید .

دانگل را به Tv متصل کرده و در منوی آن تنظیمات را مطابق با تصویر زیر انجـــام دهید و قسمت Protocol را بر روی Twin قــرار دهید.( تنظیمات پچ رسیور را نیز حتماً انجام دهید!!)

ikfq1q223wzczawehcap.jpg

hamed2007

کاربر
2006-10-08
24
27
سلام
من دانگل میکرو باکس را به ریسیور تبدیل کردم از فایل داخل سایت بعد این لیست کانال های اماده هاتبرد که رو سایت هست را رو دلنگل ریختم.

اما بعدش اصلا دانگل بالا نیومد و هیچ یک از برنامه ها رو هم قبول نکرد .
ایا مشکلم حل میشه؟
از مدیران محترم عاجزانه طلب کمک دارم خدا خیرتان بدهد.

ممنون

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
سلام
من دانگل میکرو باکس را به ریسیور تبدیل کردم از فایل داخل سایت بعد این لیست کانال های اماده هاتبرد که رو سایت هست را رو دلنگل ریختم.

اما بعدش اصلا دانگل بالا نیومد و هیچ یک از برنامه ها رو هم قبول نکرد .
ایا مشکلم حل میشه؟
از مدیران محترم عاجزانه طلب کمک دارم خدا خیرتان بدهد.

ممنون
اول چند بار پشت سر هم ميكروباكس را به تنظيمات كارخانه برگردان و سپس بوسيله لودرزير با نرم افزارهاي زير چندين بار امتحان كن ببين درست ميشود يا نه
در ضمن وقتي استارت را در لودر ميزني اگر شروع بكار نكرد يكبار دكمه خاموش و روشن كنترل را بزن
اين هم لودر:
rar.gif
Loader micro.rar (477.2 کیلو بایت, 691 نمایش)
اين هم نرم افزارها يي كه شما بايد انها را با لودر بالا به ميكروباكس انتقال بدهيد(ابتدا میکرو باکس را به برق وصل کنید و سپس سنسور ریموت ان را هم وصل كنيد بعد توسط کنترل دستگاه استندبای کنید حال گزينه اول را در لودر انتخاب كنيد سپس استارت را بزنيد و اكنون يكبار ديگر كليد استندباي روي كنترل را بزنيد
در اين موقع كار انتقال شروع ميشود)

zip.gif
Clean Microbox.zip (966.1 کیلو بایت, 377 نمایش)

پیوست‌ها

d.virus

کاربر
2009-06-10
23
16
سلام
من استارست x7300usb دارم و برنامه آن را از سایت swdw.net دانلود کردم و به رسیور انتقل دادم ولی در منوی مزبور گزینه twin protocol اضافه نشده دوستان لطفا راهنمایی کنید و اگر پچ مخصوص داره لطفا برای ساپورت میکروبکس بزارین

ممنون

hamed2007

کاربر
2006-10-08
24
27
دوست عزیز چطور به تنظیمات کارخانه ای بگردانم میکرو را

هیچی بالا نمیاد اخه
اون روش ریموت کنترولم فایده ندارد

لطفا کمکم کن داداشی shihan

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
دوست عزیز چطور به تنظیمات کارخانه ای بگردانم میکرو را

هیچی بالا نمیاد اخه
اون روش ریموت کنترولم فایده ندارد

لطفا کمکم کن داداشی shihan
با درود دوست گرامی
اگراز طریق پورت سریال نتوانید دانگل را پروگرام کنید باید فلش انرا با پروگرامر پروگرام کنید:eek:k:

بالا