تاپیک مطالب متفرقه میکروباکس مربوط به مدیران

amir174

کاربر
2008-01-17
42
37
درخواست راهنمایی از علی رسیور و دوستان درباره دانگل الفا

سلام خدمت شما.خسته نباشید

یک دانگل دارم کاملا شبیه دانگل میکروباکس فقط بجای میکروباکس روی ان نوشته الفا(alpha)

ایا این دانگل در حال حاضر وصل است؟ دیتای ان در کدام جهت است؟

ایا نرم افزار ان وجود دارد. یا میشود انرا تبدیل به دانگل دیگر کرد.اگر میشود لطف کنید نرم افزار انرا قرار دهید.

قبلا صمیمانه تشکر میکنم:eek:k:

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
سلام خدمت شما.خسته نباشید

یک دانگل دارم کاملا شبیه دانگل میکروباکس فقط بجای میکروباکس روی ان نوشته الفا(alpha)

ایا این دانگل در حال حاضر وصل است؟ دیتای ان در کدام جهت است؟

ایا نرم افزار ان وجود دارد. یا میشود انرا تبدیل به دانگل دیگر کرد.اگر میشود لطف کنید نرم افزار انرا قرار دهید.

قبلا صمیمانه تشکر میکنم:eek:k:

دوست عزیز دانگل شما دارای سخت افزار میکروباکس و فقط نام متفاوت می توانید از آخرین نرم افزار دانگل میکرو باکس که در بخش موجود ورژن 1.36 برای این دانگل استفاده کنید

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
بسیار مهم

با ایجاد مشکلات عمدی از سوی مرکز ارسال دیتا شرینگ توسط ماهواره w3 دارای ثبات نیست و به دلیل مسائل امنیتی اکانت جدید اکتیو نمی شود

با توجه به اینکه بسیاری کاربران از وضعیت ایجاد شده ناراضی هستند ارسال دیتا مجدد از دقایقی قبل توسط دو ماهواره nss6 ,w6 آغاز شد برای برقراری شرینگ توسط این دو ماهواره حتما از آخرین نرم افزار استفاده کنید از لینک زیر قابل دریافت تمام سعی این است هیچ اختلالی هنگام پخش مسابقات نباشد

لطفا وضعیت شرینگ توسط هر دو ماهواره nss6,w6 تست و نتیجه اطلاع دهید

با تشکر

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
وضعیت شرینگ در حال حاضر توسط هر دو ماهواره nss6-w6 تست شد شرینگ بدون مشکل برقرار البته فعلا از تنظیمات قبلی استفاده می شود به دلیل فعال نشدن حساب کاربری جدید توسط مراکز ارسال دیتا

آخرین ویرایش:

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150

دوست عزیز شرینگ w3 قرار نیست قطع شود بلکه برای راحتی مصرف کنندگان برقراری شرینگ توسط دو ماهواره دیگر هم امکان پذیر شد همچنین امروز تغییرات مهمی ایجاد شد برای رفع مشکلات w3 که ظاهرا بعد از این تغییرات وضعیت شرینگ w3 به بهترین کیفیت حد ممکن رسید فقط برای ساپورت بهتر جام جهانی

امیدوارم که از دیدن بازیها توسط micro-box
لذت ببرید :a12:

آخرین ویرایش:

hsraf

کاربر
2010-01-28
20
32
51
طریقه اکتیو و برقراری شرینگ توسط دانگلهای جدید

برای اکتیو دانگلهای که دارای شماره سریال نیستند و تاریخ اکسپایر 2010/3/1 درب دانگل باز کنید و شماره سریال 8 رقمی روی لیبل ای سی رم برای من از طریق پیام خصوصی ارسال کنید این سریال ها تمامی ثبت شدند و بعد از ارسال سریال چند روز بعد فایلی برای شما ارسال می شود که باید به دانگل انتقال دهید این فایل برای همان دانگل فقط کارایی خواهد داشت و در صورتی که برای دیگر دانگلها استفاده شود سریال تغییری نمی کند و مجدد غیر قابل استفاده می ماند

دوست عزيز يك لطفي بكن عگس اي سي رم رو بزار تا ما بتونيم شماره 8رقميشو پيدا كنيم وبفرستيم:dast:

ramin tps

کاربر
2009-05-19
24
29
29
نکته جالب دز مورد دانگل میکروباکس اینه که موقع پخش مستقیم فوتبال کانالهای سوییس فریز اصلآ نداره ولی موقعی که فوتبال نداره فریز دار میشه پس میشه این کانالها را بدون فریز داشت

با سپاس از تیم شرینگ و علی رسیور عزیز

mehrshad05

کاربر
2009-09-27
4
1
سلام علی اقا
من یک سوال داشتم من جدیدا یک دستگاه کابریو250hdخرید تا الان بویسیله استار ست550 و دانکل ماکروباکس کانالها رو باز داشتم ایا راهی هست که دانکل رو به رسیو کابریو وصل کرد؟

koti

کاربر
2006-11-16
26
120
خيلي خيلي ممنون از شما اقاي علي كه زحمت ميكشي واطلاعات را دراسرع وقت به ما ميرسوني خيلي ممنونيم

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]برقراری شرینگ میکروباکس توسط ۳ ماهواره [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]به دلیل پوشش بهتر جام جهانی شرینگ توسط ۳ ماهواره nss6,w6,w3 برقرار خواهد ماند و سعی می شود قطعی هنگام پخش مسابقات نباشد حتی کانالهای hd توجه برای استفاده از کانالهای hd از رسیورهای هایویون استفاده نکنید به دلیل فریز های متوالی که مربوط به نرم افزار رسیور می شود [/FONT]

Champion

کاربر
2009-02-05
101
545
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت علی آقا و همجنین جناب شیهان عزیز : اساتید محترم آیا از نرم افزار رسیور استارست X66 usb pvr نیز می توان بجای نرم افزار استارست X60 usb pvr جهت استفاده از شرینگ دانگل میکرو باکس استفاده نمود. اگر لطف بفرمائید و نرم افزار مورد نظر را برایم در همین تاپیک قرار دهید ممنونتان می شوم.

delta

کاربر
2006-10-06
33
94
باسلام واحترام

جناب اقای علی من یک میروباکس خریدم که متاسفانه سریال نامبر ان صفر می باشد وپیغام انتای اعتبار

01 03 2010

ایا هنوز امکانش هست اکتیو بشه

با تشکر از راهنمایی شما

zagros88

کاربر
2006-10-17
57
48
سلام خدمت استاد عزیز علی رسیور
دوست عزیز من چند تا میکرو الان دارم و رسیورم نکست اچ دی دوبراتچ است که مشابه چند مدل دیگر از جمله اسکیگیت و اپتیباکس الیگاتور و... می باشد برنامه هاشون شبیه هم است ولی رسیور من میکرو رو ساپورت نمی کنه تو چند سایت روسی دیدم که با برنامه Hex Workshop مشکل رو حل کرده بودن لطفا در صورت امکان کمک کنید که این مشکل حل بشه( البته تو یک تاپیک جدا تو بخش سوپرمکس و نکست این نطلب رو نوشتم)

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
باسلام واحترام

جناب اقای علی من یک میروباکس خریدم که متاسفانه سریال نامبر ان صفر می باشد وپیغام انتای اعتبار

01 03 2010

ایا هنوز امکانش هست اکتیو بشه

با تشکر از راهنمایی شما

با سلام دوست عزیز درب میکرو باکس باز کنید ای سی رم پشت برد قرار دارد روی ای سی کاغذ سفید رنگی موجود دارای شماره این شماره توسط پیام خصوصی ارسال کنید تا در سرور ثبت شود و بعد از گذشت مدت کوتاهی نرم افزار برای راه اندازی دانگل برای شما ارسال خواهد شد

بالا