تاپیک مطالب متفرقه میکروباکس مربوط به مدیران

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با سالام
لطفا کمکم کنید من دانگل میکرو باکس گرفتم بابرنامه 1.34 ابگرید کردم و دیشم روی w3 کاملا تنظیمه .وقتی سیم انتنو وصل میکنم چراق سبز نمشه و جلوی گزینه توین دانگل هیچی نوشته نشده ایا باید برنامه دیگه هم بریزم ؟ لطفا راهنمایم کنید و اگه برنامه میخواد بذارید من چیزی پیدا نکردم

برنامه خاصي لازم نيست. در ورژن هاي جديد چراغ سبز دستگاه روشن نميشود.شما فقط بايد مقادير زير را در منو دانگل تنظيم کنيد کنيد:

protocol = twin

sat = w3

رسيور خودتون رو هم روي گزينه twin قرار دهيد.

يک بار دانگل از برق بکشيد و مجدد وصل کنيد.

ebi2008

کاربر
2009-06-18
11
12
35
سلام
باکمال تشکر میکرو دارم که اصلابرنامه نمی گیره ممنون میشم که اگه لودر جهت انتقال برنامه فلش به میکرو را برام همرا با آموزش چگونه ریختن این فایل بگذارید

ابی

yaghooblaf

کاربر
2008-02-25
235
719
سلام
باکمال تشکر میکرو دارم که اصلابرنامه نمی گیره ممنون میشم که اگه لودر جهت انتقال برنامه فلش به میکرو را برام همرا با آموزش چگونه ریختن این فایل بگذارید

ابی
با سلام
دوست عزیز برنامه جدید میکرو لودر نمیخواد و شما باید کابل مربوط به آپگرید رو به میکرو و کامپیوتر متصل کنید بعد برنامه رو اجرا کرده و دکمه start رو زده و بعد میکرو را به برق متصل کنید که برنامه شروع به آپگرید خواهد کرد.

ebi2008

کاربر
2009-06-18
11
12
35
باسپاس ولی مثل اینکه من نتونستم درست بیان کنم منظورم این نبود برنامه اصلان از کامپیوتر به دانگل منتقل نمیشه انگار دانگلم یه مشکل داره

دانگل دوستام برنامه دادم گرفته ولی هیچ برنامه داگل خودم نمیگیره حتی برنامه برگشت به ریسورهم ریختم

اگه راهی است که بتونم خودم انجام بدم ممنون میشم خودم یه کم تو سخت افزاریش هم واردم اگه راهنمای ام کنید

ابی

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
اطلاعیه مهم تیم شرینگ در مورد میکرو باکس

سرانجام وضعیت میکرو باکس مشخص شد

بعد از گذشت یک سال از آغاز به کار دانگل میکروباکس دانگلهایی که فروش نرفته و در انبارها مانده بود 15 روز قبل وارد بازار شد و همچنین تولید مجدد دانگل میکرو باکس توسط یک کارخانه تایوانی آغاز شده دانگلهای تولید جدید و قدیم تفاوت ندارد برای مدتی دیگر تمامی ساپورت خواهند شد:eek:k:

و اما دانگلهای تولید جدید دارای شماره سریال oooo oooo هستند یعنی کارایی ندارند و شرینگ توسط این دانگلها برقرار نمی شود حتی اگر ای سی فلش توسط فایل دامپ از دانگل دیگری که دارای شماره سریال پروگرامر شود یا توسط نرم افزارهای متعدد آپدیت شود دانگل کارایی نخواهد داشت و سریال تغییر نمی کند مانند عکس های زیر عکس اول مربوط به آپدیت دانگل با آخرین ورژن و عکس بعدی مربوط به پروگرام ای سی فلش خارج از برد توسط پروگرامر اما تغییری حاصل نشد راه اندازی این دانگلها نیاز به اکتیو شدن دارد اگر دانگل جدید تهیه کردید و دارای شماره سریال نیست و هیچ کانالی باز نمی کند باید توسط سرور اکتیو شود جهت رفع مشکل توسط ایمیل زیر یا از طریق پیام خصوصی به بنده اطلاع دهید تا اطلاعات طریقه اکتیو دانگل از طریق سرور دریافت کنید در ضمن بعد از اکتیو هر دانگل دارای یک شماره سریال متفاوت خواهد شد که قابل تمدید و غیر قابل سوء استفاده می شود این اطلاعات کاملا انحصاری و بنده به نمایندگی از تیم ساپورت این مسئولیت فقط جهت رفع مشکلات هموطنان عزیز به عهده گرفتم و شامل خارج از ایران نمی شود

و موضوع مهمتر قبلا قرار بر این شد دانگل میکروباکس تا قبل از جام جهانی فقط کارایی داشته باشد اما با تولید دانگل جدید s-box و حمایت کارخانه تولیدی تایوان از سرور قرار است فعلا شرینگ قطع نشود و تا حد ممکن شرینگ یا کیفیت بهتر از قبل برقرار باشد اما برای جام جهانی اعلام شده به دلیل مسائل امنیتی ممکن مدتی از زمان شروع مسابقات شرینگ قطع شود ولی جای هیچ گونه نگرانی نیست مجدد وصل می شود

مطالب فوق تماما انحصاری و برای اولین بار از اینترنت ارائه شد کپی برداری جایز نیست

i6556_Untitled1.jpg

i6557_Untitled2.jpg

آخرین ویرایش:

pyramid1356

کاربر
2010-04-08
150
331
50
سرانجام وضعیت میکرو باکس مشخص شد

بعد از گذشت یک سال از آغاز به کار دانگل میکروباکس دانگلهایی که فروش نرفته و در انبارها مانده بود 15 روز قبل وارد بازار شد و همچنین تولید مجدد دانگل میکرو باکس توسط یک کارخانه تایوانی آغاز شده دانگلهای تولید جدید و قدیم تفاوت ندارد برای مدتی دیگر تمامی ساپورت خواهند شد:eek:k:

و اما دانگلهای تولید جدید دارای شماره سریال oooo oooo هستند یعنی کارایی ندارند و شرینگ توسط این دانگلها برقرار نمی شود حتی اگر ای سی فلش توسط فایل دامپ از دانگل دیگری که دارای شماره سریال پروگرامر شود یا توسط نرم افزارهای متعدد آپدیت شود دانگل کارایی نخواهد داشت و سریال تغییر نمی کند مانند عکس های زیر عکس اول مربوط به آپدیت دانگل با آخرین ورژن و عکس بعدی مربوط به پروگرام ای سی فلش خارج از برد توسط پروگرامر اما تغییری حاصل نشد راه اندازی این دانگلها نیاز به اکتیو شدن دارد اگر دانگل جدید تهیه کردید و دارای شماره سریال نیست و هیچ کانالی باز نمی کند باید توسط سرور اکتیو شود جهت رفع مشکل توسط ایمیل زیر یا از طریق پیام خصوصی به بنده اطلاع دهید تا اطلاعات طریقه اکتیو دانگل از طریق سرور دریافت کنید در ضمن بعد از اکتیو هر دانگل دارای یک شماره سریال متفاوت خواهد شد که قابل تمدید و غیر قابل سوء استفاده می شود این اطلاعات کاملا انحصاری و بنده به نمایندگی از تیم ساپورت این مسئولیت فقط جهت رفع مشکلات هموطنان عزیز به عهده گرفتم و شامل خارج از ایران نمی شود

و موضوع مهمتر قبلا قرار بر این شد دانگل میکروباکس تا قبل از جام جهانی فقط کارایی داشته باشد اما با تولید دانگل جدید s-box و حمایت کارخانه تولیدی تایوان از سرور قرار است فعلا شرینگ قطع نشود و تا حد ممکن شرینگ یا کیفیت بهتر از قبل برقرار باشد اما برای جام جهانی اعلام شده به دلیل مسائل امنیتی ممکن مدتی از زمان شروع مسابقات شرینگ قطع شود ولی جای هیچ گونه نگرانی نیست مجدد وصل می شود

مطالب فوق تماما انحصاری و برای اولین بار از اینترنت ارائه شد کپی برداری جایز نیست

i6556_untitled1.jpg

i6557_untitled2.jpg
لطفا طریقه اکتیو رو برای من ارسال کنید علی آقا با تشکر

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
دانگلهای میکروباکس ساخت تایوان بزودی وارد بازار ایران خواهند شد

تمامی دارای سخت افزار یکسان با دانگل های قبلی هستند تنها تفاوت تغییر الگوریتم یک ای سی به همین دلیل نیاز به اکتیو دارند قبل از آغاز جام جهانی نرم افزارهای قبلی میکرو باکس تمامی غیر فعال و برای برقراری مجدد شرینگ مجدد نرم افزار ارسال می شود اما این نرم افزار برای دانگلهای جدید کارایی نخواهد داشت و در نتیجه شرینگ توسط این دانگلها برقرار نمی شود برای راه اندازی دانگل های جدید باید حتما سریال سخت افزار ارسال کنید توضیحات پست 5 این تاپیک در همین مورد

http://1.irantks.biz/showpost.php?p=154181&postcount=5

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
يعني دانگل ميكروباكس قبل از جام جهاني بسته ميشود؟؟

دوست عزیز قرار نیست شرینگ قبل از آغاز جام جهانی قطع شود فقط ممکن برای چند روز جهت اتقاء امنیت سرور و مسائل امنیتی شرینگ قطع شود نرم افزار فعلی که قابلیت برقراری شرینگ دارد بزودی قطع می شود و نرم افزار جدید ارسال خواهد شد

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
با سلام
میخواستم بپرسم دانگل s-box هم همینطور؟یعنی شماره سریال 00000000 دارد یا نه؟
اصلا ما sbox بخریم یا میکروباکس؟
با تشکر

با سلام

دانگل s-box دارای شماره سریال و قابل تمدید از طریق ایدی سخت افزاری
اما دانگلهای تولیدی توسط تایوان دارای شماره سریال نیستند و باید توسط سرور اکتیو شوند دانگل s-box برای یک سال ساپورت خواهد شد اما میکرو باکس نهایت تا 4 ماه دیگر البته این امکان فراهم شده که دانگلهای تولید جدید میکروباکس برعکس سری اول مدت بیشتری ساپورت شوند نسبت به سری قدیم که بستگی به کارخانه تولید کننده دارد

آخرین ویرایش:
بالا